Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO Comedy HD, Cinemax HD и Cinemax2 HD ?

Започната от Veskop, Септември 12, 2012, 04:00:38 PM

« назад - напред »

basti

Цитат на: ВалчоП;206833Къде излиза това? Аз съм платил и за януари, въвеждам за онлайн плащане всякакви пакети с НВО и системата ми ги приема, без подобно съобщение за следващия неплатен месец!? ;;601
Как къде!!! Нали бск имат уебкаса,системата непозволява да се взимат такси дори и да искаш да платиш,а онлайн може и за 5 години да си платиш няма кой да ти откаже ;;650

ВалчоП

Цитат на: basti;206854Как къде!!! Нали бск имат уебкаса,системата непозволява да се взимат такси дори и да искаш да платиш,а онлайн може и за 5 години да си платиш няма кой да ти откаже ;;650
ОК, значи да се сбогуваме с НВО при БСК... :;807
Тук имам един познат, който само заради НВО плаща на БСК, защото синовете му обичат да гледат филми, а и така си тренират четенето на български. Все пак да поддържаш интереса към българския език на децата, родени в чужда държава никак не е лесно...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

new

Любителите на НВО да се ориентират към Виваком.

njor

Мм даа,почват и от Бибакома да усещат натиск за четене на кодировка.;;573
Сега да видим колко ще издържи.:worry:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Крал Артур

Да мина към Виваком заради HBO - НИКОГА;;573

Досев

Цитат на: new;206874Любителите на НВО да се ориентират към Виваком.

Само, че на Интелсат 12 са качени само HBO SD, HBO Comedy SD.
Само наземно през ИПТВ предлагат  НВО HD и НВО Он Демонд.

НВО ХД пакетите от 2 януари 2013г. само наземно при всички бг.оператори
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veskop

Цитат на: Досев;206916Само, че на Интелсат 12 са качени само HBO SD, HBO Comedy SD.
Само наземно през ИПТВ предлагат  НВО HD и НВО Он Демонд.

НВО ХД пакетите от 2 януари 2013г. само наземно при всички бг.оператори

Източник?;;601
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Cavalry

Цитат на: Досев;206916НВО ХД пакетите от 2 януари 2013г. само наземно при всички бг.оператори
Наземните просто забиват в земята сателитните. Nova Premier League, сега и това...

pmhawk

Да, къде намирате тази информация? Изочник, официален? Това могат да бъдат само Булсат и HBO. Пък и нека ги отрежат малко за да се осъзнаят. Дискавъри и БТВ-тата и тях трябва да ги отрежат, и AXN-ите. Прекалено помия излъчват.

d.ivanov

Че абонатите на Булсат трябва да се радват, и без друго намачканото им HBO HD което само заема място, сега ще имат още няколко канала SD на негово място, а и честно казано не знам дали специално на Булсат има чак толкова интерес от подобни канали, все пак това е най-евтиния оператор на България, ако някой го интересува качеството няма да е там...

pmhawk

Ще е примерно Скай нали ;;573

Antonio

Ще си останат с един испански футбол и това е.;;573
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Veskop

Цитат на: Antonio;206972Ще си останат с един испански футбол и това е.;;573

при това краден!

Златанов

Не ми се вярва да ги спрат, честно казано. От HBO нямат интерес, не че от Булсат имат, но интересът на HBO да се излъчва от най-големия оператор, мисля е много голям.

Veskop

Цитат на: Златанов;206974Не ми се вярва да ги спрат, честно казано. От HBO нямат интерес, не че от Булсат имат, но интересът на HBO да се излъчва от най-големия оператор, мисля е много голям.

е убуу де,ама няма без пари да им го дадат ;)А и май на бск не им се плаща много-много,някъде пишеха да очакваме чудеса от филм+ каналите,може да са решили да хващат пак маймуни с трици...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания