Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO Comedy HD, Cinemax HD и Cinemax2 HD ?

Започната от Veskop, Септември 12, 2012, 04:00:38 PM

« назад - напред »

Veskop

Кога?Или пак само "ексклузивно" при лилавите? :;803  Цената на пакета е вдигната,ама новите канали ги няма!Поне сд весията  на хбо комеди е оправена (резолюцията де,качеството си е същият отврат! )
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Златанов

И аз се питам същото. Близалките нещо много дръпнаха, че и цените бутнаха надолу, особено интересни са им локалните оферти. Була в последните месеци нещо съвсем заспаха - никакво развитие. Щеше всичко на S2 да минава, да се пускат нови канали, ала-бала...

alexteam

доколкото ги познавам булсат, могат да пуснат тези канали и Бтв ХД, Бтв Екшън ХД и Ринг ХД, само при условие че са на същия транспондер при другите ХД канали:)

Veskop

Естествено,темата ми във форума на булсатя изчена мистериозно ;;573 Не ,че съм очаквал да оцелее :D

сателитков

Цитат на: Златанов;185218И аз се питам същото. Близалките нещо много дръпнаха, че и цените бутнаха надолу, особено интересни са им локалните оферти. Була в последните месеци нещо съвсем заспаха - никакво развитие. Щеше всичко на S2 да минава, да се пускат нови канали, ала-бала...

Само че близалките са кабелна телевизия,а не сателитна!!!Има голяма разлика,нали!
Edison Mio 4К,Edison OS mega,Edison Mini,DM 800HD,DM 500,парабола 2.10 конв.Inverto 0.3db,офсет 0.90 четири конв. ALPS 0.5db,офсет 0,90 дв.конв.GS 0,2db за кръгова поляризация,офсет 0.60 четворен.конв.GT-TC40 0.2db,DISEqC Едисион 10x1.

Veskop

Цитат на: сателитков;185259Само че близалките са кабелна телевизия,а не сателитна!!!Има голяма разлика,нали!
и каква е разликата?при бск пакет HBO e колкото при лилавите ,само дето там има 4 HD канала!

сателитков

Цитат на: Veskop;185261и каква е разликата?при бск пакет HBO e колкото при лилавите ,само дето там има 4 HD канала!
Нямам предвид цените!
Просто близалките са мъка в по малките градове.Купуват кабелните и хоп ги применуват на Близу,но качеството е трагедия!
Edison Mio 4К,Edison OS mega,Edison Mini,DM 800HD,DM 500,парабола 2.10 конв.Inverto 0.3db,офсет 0.90 четири конв. ALPS 0.5db,офсет 0,90 дв.конв.GS 0,2db за кръгова поляризация,офсет 0.60 четворен.конв.GT-TC40 0.2db,DISEqC Едисион 10x1.

Veskop

Цитат на: сателитков;185266Нямам предвид цените!
Просто близалките са мъка в по малките градове.Купуват кабелните и хоп ги применуват на Близу,но качеството е трагедия!
то па при бск качеството нали е супер...

сателитков

Цитат на: Veskop;185267то па при бск качеството нали е супер...
Поне навсякаде е еднакво качеството!;;650

Veskop

Цитат на: сателитков;185270Поне навсякаде е еднакво качеството!;;650
еднакво е,ама не баш,вече 10 човека ми казват че при лилавите качеството е доста на булсатското...

сателитков

Цитат на: Veskop;185272еднакво е,ама не баш,вече 10 човека ми казват че при лилавите качеството е доста на булсатското...
Хайде да си пием бирата и да не спорим за глупости!

Златанов

Качеството на аналоговата може да е трагедия, но цифровата навсякъде трябва да е еднаква. По оптика ги хвърлят каналите, доколкото знам.

Veskop

Цитат на: сателитков;185277Хайде да си пием бирата и да не спорим за глупости!
аз не споря с никой,питам кога ще пуснат каналите!щото хубаво искат 10лв за пакета,ама качеството е под всякаква критика!темата нарочно я пуснах И ТУК,щото бяха сигурен че в техния форум ще "пие вода" на 5тата минута....

Чък Норис

Цитат на: Veskop;185206Кога?Или пак само "ексклузивно" при лилавите? :;803  Цената на пакета е вдигната,ама новите канали ги няма!Поне сд весията  на хбо комеди е оправена (резолюцията де,качеството си е същият отврат! )
За комедито и синемакс те подкрепям, но за какъв о0о ти е синемакс 2 хд? Те така или иначе филмите си ги повтарят :lol15:

Brian

За качество Вестител са класа над ама много дървено им е "менюто"
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания