Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Великолепният Век

Започната от Чушкопека, Септември 12, 2012, 07:36:58 AM

« назад - напред »

zita74

Цитат на: ВалчоП;185136Всичко е само на немски :).
По кабел - турски канали има, джамии се строят, турски магазини има, но като цяло турците тук не правят проблеми - бачкат, не крадат, гледат си многобройната челяд и най-много да претрепят някое тяхно си девойче, заради по-свободно поведение.
Виж, арабите и т. нар. "роми" са друга история...
В панделата га бях в Нюрнберг всяка седмица имаше предавания на доста езици ,в Маинц и Берлин  се хваща турско радио ,WDR също има предавания в Кьолнhttp://www.funkhauseuropa.de/sendungen/koeln_radyosu/ за съжаление на нашите пишман патриоти все още нямат предавания на български;;602като изключим Дойче веле които само плюят Родината и успехите на Бойку и неговата чета.A уж са първи дружки с оная дъртата мома комсомолката Меркел.

вассил46

Цитат на: ВалчоП;185136Всичко е само на немски :
Колкото какво представляват съм се запознал в Германия и в Турция.

Чушкопека

Цитат на: ВалчоП;185136Всичко е само на немски :).
По кабел - турски канали има, джамии се строят, турски магазини има, но като цяло турците тук не правят проблеми - бачкат, не крадат, гледат си многобройната челяд и най-много да претрепят някое тяхно си девойче, заради по-свободно поведение.
Виж, арабите и т. нар. "роми" са друга история...
Щото всичко е на немски, затова на мач за световна квалификация по футбол Германия - Турция на стадиона в Берлин има повече турци от немци и за капак на всичко ви освиркват химна.

ВалчоП

Цитат на: koko_varna;185173....Берлин има повече турци от немци и за капак на всичко ви освиркват химна.
Коко, моят химн започва с "Горда Стара планина...", а не с "Eingkeit und Recht und Freiheit..."! Както и на паспорта ми стои гербът с трите лъва, а не проскубан стилизиран орел.
Не ме бутай в редиците на варварите от външните на Римската империя територии :).
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

zita74

Цитат на: koko_varna;185173Щото всичко е на немски, затова на мач за световна квалификация по футбол Германия - Турция на стадиона в Берлин има повече турци от немци и за капак на всичко ви освиркват химна.

Да бе срам и позор ,че турци,поляци и араби играят в националния им отбор...друго си е нашите проскубани лъвове дето играха на празен стадион... щото тигъра балкански Коко го немаше да дере гърло юнашко и да псува съдията.....

вассил46

Wanderer

Аз съм доволен от себе си - успях да убедя майка си да НЕ гледа този сериал. Все пак е пенсиониран историк и явно професионалното изкривяване си каза думата.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

yavoor

Филмът е любовен, а не исторически. Шумът около него е само реклама.

Wanderer

Цитат на: yavoor;186097Филмът е любовен, а не исторически. Шумът около него е само реклама.
Лошо няма; доколкото разбрах, от сериала са изрязани доста сцени, специално заради българският зрител. Защо ли?
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

zita74

Цитат на: Dei Irati;186127Лошо няма; доколкото разбрах, от сериала са изрязани доста сцени, специално заради българският зрител. Защо ли?

Да да доколкото си разбрал...орязани са сцените с танковете и прелитащи бомбардировачи:hammer::hammer::hammer:

Rabin

Гледам го с надеждата да е исторически. Всички имат интерес да се знае историята. Проблем ще е ако е манипулирана. Засега съм разочарован - любовна сапунка от латиноамерикански тип.

BULLET

А преди няколко месеца в сутрешния блок Бареков каза: "Докато аз съм в тази телевизия турски сериал или филм няма да видите"- цитирам по памет
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

Veskop

Цитат на: bulllet;186165А преди няколко месеца в сутрешния блок Бареков  каза: "Докато аз съм в тази телевизия турски сериал или филм няма да  видите"- цитирам по памет

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Aries

те тоя палячо не го ли ритнаха от тв7, нали му дадоха да се упражнява с ббт

Brian

Дудуков ли? Нема го ритнат от никъде! Знаеш ли колко връзки е вързал и продължава да връзва ;;573
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания