Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове

Започната от atuani, Септември 07, 2012, 03:45:03 PM

« назад - напред »

дрим

Цитат на: Underworld;362160Честно казано ми се струва, че не са се надупили, което е още по жалко за тях....

Сега, през второто полувреме ще си проличи най-добре дали е така или не, дали Тройчо е дал надъхващите указания или им е казал:
"браво момчета, играете точно както трябва :lol15:"
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

dzumba

Никога,толкова рано не е свършвало първенството!
Явно в чорбата е дошъл края,тоя път наистина!Тоя отбор,няма да завърши ....!;;602

eeevgeniii

Цитат на: vadzari;362161Вижте  за всичко което случва днес единствено сините и ръководството са си виновни.И това си засулжават.Всеки си гони интереса.Червените боклуци в момента са слаби и толкоз си могат. Браво на момчетата от Ботев успех и по натам в мачовете.
Ааааа коуега не така с яд сега виждаш ли колко струват сините боклуци:worry::lol15::e085::DАй ся бегайте да пасете:D:a0335::lol15:

Миро

Да паднеш от Локо (СФ), да паднеш от Берое е нормално. Но ако паднеш от Ботев, мачът е нагласен. Причините за резултата до момента може да са много, като една от тях е футболистите да бойкотират Стойчо, друга причина може да бъде трагичната игра от началото на полусезона. Съжалявам, че вече сме изоставащи в борбата за първото място, но с тази игра едва ли ще имаме шанс дори и за второ място.
И преди да се съмнявате в истиността на този мач, разгледайте добре мачовете на Левски с Хасково и Марек.
А, и още нещо - Левски тази година купа няма да видят, вече няма кой да им я даде.

vadzari

Цитат на: дрим;362166Сега, през второто полувреме ще си проличи най-добре дали е така или не, дали Тройчо е дал надъхващите указания или им е казал:

Е трети мач по ред ги надъхва да падат,за мен това им е нивото ниско, ниско.

Underworld

Цитат на: дрим;362166Сега, през второто полувреме ще си проличи най-добре дали е така или не, дали Тройчо е дал надъхващите указания или им е казал:

Хаха:)

Интересно ми е какво ще коментира след мача - сигурно с голяма усмивка " Има и такива дни" - на което чорбарчетата ще си кажат: Браво. Върнахме го на Левски.

dzumba

Сега остава дучето да изкомандва Нахлуване и клетката да се пръсне от подивяли прасета!Шоуто ще е пълно!

Дедал

Цитат на: eeevgeniii;362163Синявците съвсем изтрещяха и когато са в лайната пак се радват че и по устати са станали:D

Колега , айде спри се малко , само даваш поводи всички да ни слагат под общ знаменател ! На кво се кефиш - да виждаш някаква игра от ЦСКА сега , а и в предните два мача (не че и преди беше нещо повече) ?
Голяма радост ,че ни пълнят шушоните кой къде ни хване !:lol15: Шампиони щели да стават - с кой , с Тройчо и банда маймуни свалени вчера от дърветата ? :lol15:

Колегите левскари пък е малко неуместно да слагате като причина  за загубата , че ЦСКА ги било страх да играят пак с Левски :);;516 - то Тройчо това му е единствения успех и само това му се отдава - да ви бие .;;573

Лично аз изобщо не съм очарован от такава игра и бих предпочел да се вземат в ръце и да довършат с достойнство тоя мач поне като изравнят ... ама нещо не ми се вярва и не виждам как ще стане за съжаление ...;);;650

п.п. Абе тоя форум пак "сгъна" , какво става , има ли поддръжка изобщо ?

дрим

Цитат на: Underworld;362171Хаха:)

Интересно ми е какво ще коментира след мача - сигурно с голяма усмивка " Има и такива дни" - на което чорбарчетата ще си кажат: Браво. Върнахме го на Левски.

100% си го мисли, защото той е човек, който винаги е говорил като ултра запалянко особено за Левски, там използва всички епитети като Говеда и т.н.

Но затова казвам: "колко жалко е да си чорбар"
С този ход, Стойчо си маха главата, Манджукови им е писнало да ги цицат, Лупи пак е с горещо яйце на ...
И отгоре оня ломския ми се кефи ;;basi
Требе да си редко тъп или жив мазохист нали ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Стоянов76

Цитат на: dzumba;362172Сега остава дучето да изкомандва Нахлуване и клетката да се пръсне от подивяли прасета!Шоуто ще е пълно!

Сега въпросът е хасково дали ще открадне точка на левски и ще гледаме най старото дерби 2 пъти.Ей да не се изложите да завършите 8.

teolink

Червената сбирщина е повече от трагична. Ситуацията с Левски е удобно оправдание за да се прикрие жалката истина..

ivan_sv

То е ясно ,че червените ще загубят.Някъде                                                        bu12tras го беше написал , ЦСКА дава мача и след това взима от Ботевь 6 точки.Остават 2 важни мача с Лудогорец.Ама дали такава е сметката или на мен ми се иска е друг въпрос.

Underworld

Цитат на: Стоянов76;362175Сега въпросът е хасково дали ще открадне точка на левски и ще гледаме най старото дерби 2 пъти.Ей да не се изложите да завършите 8.
Абе те и Ботев се изложиха та бяха във "В" група, ама.....

bu12tras

Цитат на: dzumba;362172Сега остава дучето да изкомандва Нахлуване и клетката да се пръсне от подивяли прасета!Шоуто ще е пълно!

Кого да изкомандва, само майки с деца от околията в гостуващия сектор....

Sent from my Note 3

дрим

Цитат на: Underworld;362178Абе те и Ботев се изложиха та бяха във "В" група, ама.....

Ботев си играят момчетата, надъхани за оставане в първата шестица, така трябва да е!

Очаквам дузпа за червените (съдията е обработен ;)) и тогава ще е излагация като се чудят как да не я вкарат ;;516

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания