Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболни мачове

Започната от atuani, Септември 07, 2012, 03:45:03 PM

« назад - напред »

TUISTERa

Гледам и се чудя, дали ако Ботев вкара цесекарите на стадиона ще се радват повече от канарите ? :)

vadzari

Май така ще е всички ще се радват сините да не са в шестицата злобата и страха е голямо шубе.:)

dzumba

Аз пък ще се изкефя на един честен Х!;)

bu12tras

По честен от тоя мач не е имало, чорбата здраво де напъват

Sent from my Note 3

eeevgeniii

Цитат на: vadzari;362133Май така ще е всички ще се радват сините да не са в шестицата злобата и страха е голямо шубе.:)
Кефът говедцата да играят в втората шестица е голям:D

дрим

Ах, колко жалко е да си чорбар :lol15::lol15::lol15:

Тройчовци, защо така се надупихте ;;basi
Да си запалиш къщата за да изгори на Вуте плевнята ;;basi

Ах, колко жалко е да си чорбар!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

themaster301

Вечна дружба и цирк Буш.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

eeevgeniii

Цитат на: dzumba;362135Аз пък ще се изкефя на един честен Х!;)

Даа кратуно вече ви пратихме там дето ви е мястото:lol15::D;;573

eeevgeniii

Цитат на: дрим;362138Ах, колко жалко е да си чорбар :lol15::lol15::lol15:

Тройчовци, защо така се надупихте ;;basi
Да си запалиш къщата за да изгори на Вуте плевнята ;;basi

Ах, колко жалко е да си чорбар!
В момента е по жалко да си Семкар;;650

dzumba

Те,като вземат лиценза на чорбата,може да ги заместиме в първата шестица!:)Да доиграеме вместо тях,да не се провали първата шестица;;516,че интригата е страшна там!

pepsifen

Чорбата ще яде бой за пореден път,но този път явно ще им донесе радост. Колко жалко че не виждат ясно изразения си полет надолу,надолу и пак надолу...:)След толкова загуби би трябвало да се притесняват за себе си,нооо нали сме българи...:s101

дрим

Цитат на: eeevgeniii;362142В момента е по жалко да си Семкар;;650

Знам, че на теб трябва специално да се обяснява!
Да се напъваш само в своето наказателно поле, да нямаш смислено разиграване 45 мин, да риташ през краката като чубанин с цел да те изгонят и като видиш, че съдията няма да гони, зорлем да си вкараш вълка в кошарата...

Аре са си мисли квото щеш :lol15:
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

eeevgeniii

Цитат на: dzumba;362143Те,като вземат лиценза на чорбата,може да ги заместиме в първата шестица!:)Да доиграеме вместо тях,да не се провали първата шестица;;516,че интригата е страшна там!
Първата шестица шъ мине и без вас този сезон:D:worry::lol15::e085:

vadzari

Защо бе приятелю се отказвате от титлата сваляте гащи само и само Левски да не играе срещу вас. Честно не го разбирам това Болни мозъци.Та чорбата няма да има победа от тук натам.

Underworld

Все ми е тая, че ще сме 7ми.
 Най-готино ще бъде ние да играем в Европа на есен, а мишоците в днешния трилър да гледат евротурнирите по ТВ.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания