Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Лафче, спам на воля! За всеки който го сърби клавиатурата ;)

Започната от Чък Норис, Август 13, 2012, 10:05:35 PM

« назад - напред »

dzumba

Сега е момента!Скоро и  в Гугъл да се зададе ще пише:кво е тва четирибуквие?

Чушкопека

Цитат на: Rabin;188016
Черно море не се вижда и зад класирането:c040:
@Веско няма ли новости от село Сусам?

Veskop

Цитат на: koko_varna;188169@Веско няма ли новости от село Сусам?
даже не знам къде се намира,питай майка ти или там коя рода беше от село.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

ГолямБрат

Цитат на: dzumba;188020Сега е момента!Скоро и  в Гугъл да се зададе ще пише:кво е тва четирибуквие?

Чушкопека

Недъгавото джудже Симеон Дянков да вземе да си го навре където слънце не огрява "Ние се целим в депозитите на богатите". Ми нали налагате данъка и върху потребителските и ипотечни кредити бе идиот. Тоз откъде го намериха толкова тъп не знам. Сега съвсем ще я втасаме, връщай заем с безбожна лихва, сега за честитка отгоре  и 10 процента данък. Бахти мафията.

BOBIKAT

Ми точно сега ще стигнем византийците. Като почнат масово да си теглят парите от банките, и банките фалит, и държавата фалит. :) Лично аз мисля да си изтегля милионите от банките, да не съм луд да давам на Б.Б. от лихвите си. ;;573
In the beginning was dark, and then bang...

gentu

Цитат на: koko_varna;191507Недъгавото джудже Симеон Дянков да вземе да си го навре където слънце не огрява "Ние се целим в депозитите на богатите". Ми нали налагате данъка и върху потребителските и ипотечни кредити бе идиот. Тоз откъде го намериха толкова тъп не знам. Сега съвсем ще я втасаме, връщай заем с безбожна лихва, сега за честитка отгоре  и 10 процента данък. Бахти мафията.
а бре "идиот" кой взема кредит и го слага на депозит???????:lol15:
п.п. - много ми стана интересно за какво ли може пък ти да си теглил заем и още пък по интересно ми е кой ли пък ти го е дал??????
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

БОБИ

Цитат на: BOBIKAT;191512Ми точно сега ще стигнем византийците. Като почнат масово да си теглят парите от банките, и банките фалит, и държавата фалит. :) Лично аз мисля да си изтегля милионите от банките, да не съм луд да давам на Б.Б. от лихвите си. ;;573
Може ли да ти нося куфарчето?;;573

gentu

Цитат на: БОБИ;191517Може ли да ти нося куфарчето?;;573
-той няма куфарче , виртуален му е кеша!

DON Джолан

Данъка е върху лихвата на влоговете, а не лихвата на кредитите + още 10% към нея. :worry:

gentu

Цитат на: DON Джолан;191522Данъка е върху лихвата на влоговете, а не лихвата на кредитите + още 10% към нея. :worry:
-ДОБРюТРО!

Хиена

И какво целят с още един тъп данък ?
Голяма част от населението се чудят как да вържат двата края.
Тези заможните и още по заможните едва ли си държат пароците в БГ банки.
До година ще се наказваме, аман от отвратителни гноми опитващи се да свалят и кожицата на хората.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

БОБИ

Този палячо Дянков, ще си получи данъка на изборите,другата година.:lol15:

BOBIKAT

Цитат на: БОБИ;191517Може ли да ти нося куфарчето?;;573
Адаш, мини първо през фитнеса да заякнеш малко. :D
In the beginning was dark, and then bang...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания