Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

800 000 души за референдум за АЕЦ "Белене"

Започната от GeorgiD, Юли 27, 2012, 09:23:35 PM

« назад - напред »

Brian

Цитат на: dtvbguser;219871Не вярвам това да е държавна кампания ;;601

Е как бе младеж? Как да е държавна кампания? Държавата каза НЕ!
;;612

an

Доколкото знам само ББ е казал НЕ. Държавата ще каже на референдума.

Brian

Цитат на: an;219948Доколкото знам само ББ е казал НЕ. Държавата ще каже на референдума.

Аз пък доколкото си спомням, Държавата в момента се управлява от правителството на ГЕРБ :worry:
;;612

Veskop

Цитат на: Brian;219949Аз пък доколкото си спомням, Държавата в момента се управлява от правителството на ГЕРБ :worry:
За наша радост,едва ли ще е още дълго!:worry:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Brian

Ти пък кво се оплакваш? Там нали ДПС властва? :worry:
;;612

an

Държавата се управлява от ГЕРБ, но не може политиката й да се обявява или утвърждава за държавна.

shamarasat

Цитат на: Veskop;219950За наша радост,едва ли ще е още дълго!:worry:
А да те попитам кой аджеба да турнем на влас,а???
· Radio Viva BG

Brian

Цитат на: an;219953Държавата се управлява от ГЕРБ, но не може политиката й да се обявява или утвърждава за държавна.

Ъъъъ? Че за какво се напъват всички да додат на власт?:worry:
;;612

Veskop

Цитат на: shamarasat;219954А да те попитам кой аджеба да турнем на влас,а???
на Влас мое мене да ме турнете лятото,до яхтите на Диневите :D

yavor1

Цитат на: an;219953Държавата се управлява от ГЕРБ, но не може политиката й да се обявява или утвърждава за държавна.
чети конституцията, тънко книжле е , но си е описано това за което се пенявиш ;;650

Veskop

Цитат на: Brian;219951Ти пък кво се оплакваш? Там нали ДПС властва? :worry:
Властва ДПС некой друг път ;)

Георги Иванов е кмет на Община Хасково, автор на идеята за монумента ,,Света Богородица", с който Хасково влиза в ,,Световни рекорди на Гинес".
 Иванов завършва висше образование в специалност "Промишлено и гражданско строителство" на Висшия институт по архитектура и строителство. Професионалната му кариера започва в Пернишкия промишлен комплекс. След това работи във фирма "Софстрой", Стамболово.
 През 1989 г. бива избран за кмет на временната управа на община Стамболово. От 1990 г. е собственик на фирма за строителни дейности. През 1999 г. е издигнат за кмет на община Хасково, с подкрепата на СДС и печели изборите. През 2003 г. и 2007 г. е преизбран за кмет, съответно втори и трети мандат.
 Женен, баща на двама сина.

Brian

;;612

Чушкопека

Цитат на: an;219948Доколкото знам само ББ е казал НЕ. Държавата ще каже на референдума.
Държавата ще каже "ДА" . Аз ток нямам намерение да внасям от чужбина. "ЗА"!

GeorgiD

Гледайте по DA VINCI LEARNING за замърсяването в Китай.

Цитирам:
"Замърсяването е последствие от извратената политика за постоянен растеж и забогатяване"

т.е извратения капитализъм... :lol15:

Но и показаха кривата na Kuznets. ;;650

sarivano2

Цитат на: GeorgiD;225932Гледайте по DA VINCI LEARNING за замърсяването в Китай.

Цитирам:
"Замърсяването е последствие на извратената политика за постоянен растеж и забогатяване." :lol15:

Детски канали не гледаме.:D

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания