Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

станимиргб

Цитат на: bonbonko;400737http://www.dtv-bg.com/downloads.php?do=file&id=4311
бг тв ;;650;;650
Браво вече няма грешка ;;675

bonbonko

толкова без пари ;;650;;650

Нонаме

Цитат на: mitrandil;400742Да прекъсва и при мен, стриймовете за нищо не стават...пълен ташак са

Ташаци на орляци!

ИлиянБГ

Тоя пич ви  дава страшни  листи :) Направо ги има в целия свят  от месеци ;;516 Ми чак и пароли им слага  завалията . От кого ги криеш като ги имат 10 000 човека дето  могат да боравят с Google ? Ако беше пич на място изобщо нямаше да ги споделяш .Ама и админите на форума са голяма работа щом са забранили шеринга за Бг операторите а са разрешили споделянето на листи   на същите тия оператори. Ако едното е кражба да ги питам това какво е ? Може би  за вас това е "Приятелско споделяне " на проксита,астри и портали ?

Чък Норис

Ебасиму, не стига, че ви дават нещо за без пари ами и негодувате :lol15:

ИлиянБГ

Каква е файдата от  последната листа като насича ? Колко време ще се гледа споделена  листа във публичен форум ? Кое точно защитаваш  в случая ? Кражбата на чужда листа или евентуалните проблеми които могат да  бъдат създадени на  пусналия проксито клиент ? Ако пусна астрите на  3 големи оператора барабар с листите дали ше им стане готино на админите тая вечер на съответните фирми ? Или  да взема да споделя 4-5  сталкер портала да ги спукат малко от сканиране и флуидене та да се нагледат  клиентите на качество !!!! Той нищо не дава  защото  с чужда пита помен прави  и не е създал 1 прокси  ми само копира  от тук и от там. Ако беше  направил той сам 1 листа и  му скъсат негови рутер от  сканиране щях да го видя  дали ше споделя .

Чък Норис

Публичните листи се публикуват в публични форуми, частните листи в частни форуми. ;) На теб какво точно ти пречи публикуването на каквото и да било?

ИлиянБГ

Пречи ми ,че се толерира пиратството и кражбата  а не  самите публикации.

bonbonko

това тука е за тест искаш да не ти засича си плати на оператор ;;650;;650;;650

Чък Норис

Който не може да си защити стриймовете да не се занимава с това.

123456

Цитат на: Чък Норис;400767Който не може да си защити стриймовете да не се занимава с това.

за да ги защити добре трябва да се занимава с това :)

m3gab0y

Цитат на: 123456;400784за да ги защити добре трябва да се занимава с това :)

И това не е гаранция. Всичко има чупене - въпроса е дали си заслужава.

А по логиката на Чък Норис доста фирми не трябва да се занимават с това, но го правят и то с национално покритие и стотици хиляди клиенти.
А за колегиалността на повечето хора в тези среди даже няма и да коментирам - за тях си заслужава тежките усилия да им се направи мръсно.

Да живее балканщината!

Ангелчо

Може ли линк за Fox HD на български за да гледам Досиетата Х

рйонков

Цитат на: m3gab0y;400839...
Да живее балканщината!

Точно пък ти ли намери да приказваш за балканщина??? :e085: :lol15:
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

njor

Цитат на: Чък Норис;400767Който не може да си защити стриймовете да не се занимава с това.

Жоро, аз знам от някой да не може да се крадне. Поне засега не съм виждал система от която да не се крадне стийм.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания