Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

m3gab0y

Цитат на: njor;400893Жоро, аз знам от някой да не може да се крадне. Поне засега не съм виждал система от която да не се крадне стийм.

И Sky UK HD се краде и разбива, но ти (примерно) можеш ли да го вземеш? Вероятно, както другите 99% от хората в този форум - не.

Същото е със добре защитените системи - винаги има начин да се краде, номера е после да може да се използва по предназначение.

jack82

Цитат на: m3gab0y;400897И Sky UK HD се краде и разбива, но ти (примерно) можеш ли да го вземеш? Вероятно, както другите 99% от хората в този форум - не.

Същото е със добре защитените системи - винаги има начин да се краде, номера е после да може да се използва по предназначение.
Разбира се че всичко може да се вземе има една приказка целта оправдава средствата то ако става за въпрос и скай италия не върви на сателита но ги има каналите по кабела :worry:
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

рйонков

Цитат на: m3gab0y;400897И Sky UK HD се краде и разбива, но ти (примерно) можеш ли да го вземеш? Вероятно, както другите 99% от хората в този форум - не.

Колко простотия има по тая земя.. То 1 стрийм не е подкарало през живота си тръгнало да "разбива" Sky UK... Бе ти нали работеше само с гоУемите оператори по оптични трасета??? До там ли я докара да крадеш от операторите с които "работиш"??? Много си зле човек, търси доктор ама с висока квалификация, че обикновен няма ти помогне!!! ;;602
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

m3gab0y

Цитат на: рйонков;400904Колко простотия има по тая земя.. То 1 стрийм не е подкарало през живота си тръгнало да "разбива" Sky UK... Бе ти нали работеше само с гоУемите оператори по оптични трасета??? До там ли я докара да крадеш от операторите с които "работиш"??? Много си зле човек, търси доктор ама с висока квалификация, че обикновен няма ти помогне!!! ;;602

Не знам къде съм казал, че аз крада нещо, но все пак смени хапчетата :hammer: то само с Булкрипт не става :e085:
За разлика от теб мога да се добера до необходимата инфраструктура.

А jack82 даде добри насоки - кепчърите отдавна са демоде. А още по-интересно е като имаш достъп до фийда, но аз нали нямам стриймове и никога не съм стриймвал нищо собствено през живота си та ще замълча. ГоУемите пирати имат думата тук.

ИлиянБГ

Да са живи и здрави  от GCN и от Плевен Спринт и хората дето ти дадоха маса листи  преди време та да се  фукаш и да  пускаш на аванта уж  за тестове .Хората ти бяха дали да гледаш  ти и още 3-4 човека ма ти почна да се правиш  на ТВ оператор  и после орева интернета че са те тормозили  разни и различни . До гуша ми е дошло от такива ретранслатори дето с чужда пита помен правят и с една платка гледат Булсата и с един тунер ефирната . До ония ден не можеше едно прокси да намериш ама от 1 година насам  си станал балканския Берлускони :)

m3gab0y

Цитат на: ИлиянБГ;400922Да са живи и здрави  от GCN и от Плевен Спринт и хората дето ти дадоха маса листи  преди време та да се  фукаш и да  пускаш на аванта уж  за тестове .Хората ти бяха дали да гледаш  ти и още 3-4 човека ма ти почна да се правиш  на ТВ оператор  и после орева интернета че са те тормозили  разни и различни . До гуша ми е дошло от такива ретранслатори дето с чужда пита помен правят и с една платка гледат Булсата и с един тунер ефирната . До ония ден не можеше едно прокси да намериш ама от 1 година насам  си станал балканския Берлускони :)

Аз още си ги имам в комплект с дургите пустиняци от Северозапада и Черноморието ни :) Но все пак не се бутай между шамарите - имаш си достатъчно за гледане ;)

ИлиянБГ

Гарантирам ти ,че  от тебе и радио даже не слушам  за телевизия да не говорим. Имам и Булсат и Виваком  и  ми е повече от достатъчно за моите нужди. Даже ако можеше да  махна част от каналите  щях да  го направя. за 30 лева мога да гледам 800+ канала ма за къв чеп са ми кат  аз нямам време да умра  камо ли да гледам толкова канали :)

m3gab0y

Цитат на: ИлиянБГ;400927Гарантирам ти ,че  от тебе и радио даже не слушам  за телевизия да не говорим. Имам и Булсат и Виваком  и  ми е повече от достатъчно за моите нужди. Даже ако можеше да  махна част от каналите  щях да  го направя. за 30 лева мога да гледам 800+ канала ма за къв чеп са ми кат  аз нямам време да умра  камо ли да гледам толкова канали :)

За това си киснеш по форумите а за радио ако слушаш онлайн българските радиа ти давам гаранция, че слушаш от мен ;)

Нека спрем дотук и нека модератора зачисти малко.

njor

Защо трябва да чисти, нека се вижда като се разплесквате от фукня.
От опит знам че човек колкото повече може толкова по малко се фука и пледира. Много малко от хората тук знаят за какво става на въпрос.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

bonbonko

гларус_

tianos

Цитат на: гларус_;401012Дай парола

0000000000004 ;;650

bonbonko

как го сметна :c040:

svetlio10

Юлиян

Цитат на: svetlio10;401206pass
42222222