Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кохонеса

Цитат на: Scout;517928Стига сте се занимавали да търсите плейлисти, които работят от ден до пладне. :) Препоръчвам ви да си вземете устройство от tvbox bg.
Имам 2 закупени от тях, както и мои приятели също си взеха и трябва да ви кажа, че вече не ровя, а просто гледам.. Не знам, кой и как ги поддържа, но за първи път попадам на фирма на която телевизията им работи. Има един малък минус, че качеството е SD, има и канали с HD, но по-голямата част са SD.

Надявам се да съм помогнал. Успех! ;;650

В един GSM сервиз на пазара в Мусагеница са по-евтини, и с по-яка  телевизия. И са маг 250 - най-добрите в качество на картината.

Цитат на: заркопопов;517983Привет.
Трябва ми IPTV провайдер,срещу заплащане с всички Бг канали и международни,от които и английските спортни.Важното е да не накъсва.
За смарт телевизор Samsung.

Слагай Smart STB и си избирай който и да е от големите, почти всички работят на това приложение. Даже и дивите пирати за малко пари.

mcmlxx

Цитат на: Scout;517928Стига сте се занимавали да търсите плейлисти, които работят от ден до пладне. :)
А кой ти каза, че работят от ден до пладне? Мога да те уверя, че източниците на всички плейлисти, които са поствани по форумите от 7-8 години насам - всички , с малки изключения си работят и до днес. Без никакви проблеми - даже са още по-стабилни, защото малко хора знаят как да заобиколят защитите им. Аз лично от телевизия не се интерсувам. На мен ми е интересно как работят нещата и къде са им слабите места по сървърите. Естествено, старая се да не преча на никого и правя нещата, така че да помогна на тези, които имат нужда от телевизия без да съборя труда на другите и без да съм поискал и стотинка за това. А другите за какво търсят и ровят по сървърите си е техен проблем...

Мюзикбой

Здравейте, някой може ли да даде линкове към следните регионални телевизии:

Евроком Царевец
Делта тв
Видеосат тв

taewu

Цитат на: Мюзикбой;518043Здравейте, някой може ли да даде линкове към следните регионални телевизии:

Евроком Царевец
Делта тв
Видеосат тв

има ли ги на иптв?
азиатец и половина

Мюзикбой

Цитат на: taewu;518044има ли ги на иптв?

Би трябвало 🤔 тъй като са регионални нямам информация ....

mcmlxx

Цитат на: Мюзикбой;518045Би трябвало 🤔 тъй като са регионални нямам информация ....
В момента активен стрийм имат видеосат, зетра, тв видин, тв шумен, кракра, ек царевец. Вероятно и други има - тези намерих аз в момента. На делта стрийма не работи в момента. Ето и снимки от стриймовете:
https://dox.abv.bg/download?id=83062298ea#

Владо5

ТВВ не съм намирал, иначе преди година-две имаше работещо ZTV, но сега не се съм намирал. Имаше Евроком Царевец и Кракра, както и KTV (Каварна) но и тях не намирам.

Стрийма който съм намерил за Видеосат работи само няколко секунди при мен. Същото е с ТВ Враца и RMTV. Със SimpleTV се гледат, ама с досадно презареждане. Иначе TV Zapad работи без да презарежда

Кохонеса

Цитат на: mcmlxx;518050В момента активен стрийм имат видеосат, зетра, тв видин, тв шумен, кракра, ек царевец. Вероятно и други има - тези намерих аз в момента. На делта стрийма не работи в момента. Ето и снимки от стриймовете:

Виждам те как активно следиш един сървър на който има:

ТВВ Видин, Кракра, ЕК Царевец, бонус радио Ритъм+ Кюстендил, радио Астра+ Дупница, радио Антена София, радио Антола Попово и пиратите от фолк бг и наздраве - хващаша се из Софийско  поле. До скоро имаше радио екстра, диско радио, и сайбърфолк, ако някой въобще ги помни. И много радиа от моловете и бензиностанциите, например Шел радио. Искаш ли да разкажеш още?

mcmlxx

Цитат на: Кохонеса;518056Виждам те как активно следиш един сървър

Нищо не виждаш. Не следя никакви сървъри. Намирам ги - виждам им пробойните и съм до там. Отворя ли го вече веднъж - не ме интерсува. А приказките си ги разказвай сам!

Петкови

Цитат на: mcmlxx;518050В момента активен стрийм имат видеосат, зетра, тв видин, тв шумен, кракра, ек царевец. Вероятно и други има - тези намерих аз в момента. На делта стрийма не работи в момента. Ето и снимки от стриймовете:

О боже господи, ето заради тези канали, или общо казано регионалните започнах да се уча и интересувам от IPTV общността. :g035(1):
Преди няколко месеца имах Фотон-К Смолян, но спря. Не съм се опитвал да си го намеря пак.

staruser

О боже господи, а аз се чуда как може да гледате тея смотани подобия на канали с картина като тази от преди 50 години ;;basi

iulian777

Някой има ли Mi Musica Reggeaton hd нямя нямеряне
http://prikachi.com/images.php?images/275/9665275n.jpg
Колумбийска е май поне така беше на плей листа  който имам но върви когато си иска много говеда сме явно на нивата :)

Петкови

Цитат на: staruser;518064О боже господи, а аз се чуда как може да гледате тея смотани подобия на канали с картина като тази от преди 50 години ;;basi

Всеки си знае за себе си, човек. Осещам сърказма ти, но ... Зависи на какво си фен. По свое усмотрение всеки желае и се стеми за нещо. както казаха всеки тук си плаща за сигурност на големите оператори и аз не съм изключение, и то не на един. Тук има тръбка, удовлетворение и стимул за развитие. А за регионалите канали има какво да се гледа, било то звука от 50 или от 70-те ако искаш, кудето дубалжа е от един човек. В това няма нищо лошо. Каналите с хубавото качество всеки ги има, поне на 90 %-та.
Аз се радвам че ги има тези канали и хора като доктора който да го кажат.
Щом Владо5 има TV Zapad а доктора и други това е добре.
Така ме мотивират да се уча и развивам още повече.

Може да е смешно за много тук, но това е от сърце.
Наздраве.

aandreevbg

O, боже господи.
Може ли да пишете такива несвързани неща, с толкова много нетехнически правописни и стилистични грешки и пропуски.
Вярно, не сте единствен, но други имат поне някаква компетенция в сферата и са полезни с нещо. Вашата, няма смисъл да я показвате толкова настоятелно.

iulian777

Доктора си е доктора мога да му благодаря до бескрай .
Нали знаете поговорката - заниаята трудно се дава чадо та така .Номера е че вече трябва да минава на лично защото шернат портал тук е пунта мара .Албанците тъпите се убиха да ни копират баси - като питате  за дадена телевизия отговорът не трябва да е на страницата а на лични .Клипове с форума има в youtube точно за това и като треснете едно IP с отворени портове само защото са питали за дадена телевизия ? Ко прайм ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания