Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, Юни 30, 2012, 10:34:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

бонго

Ne se карайте бе пичове ,живота е кратък .Ето ви една история от далечната 2003 г . Тогава имаше форум само във вестник 'Монитор' .и май" Капитал" ли беше или" кОНТИНЕНТ" ...
Но повечето емигранти четяхма Монитор .

МОДЕРАТОРА МОЖЕ ДА ГО ИЗТРИЕ ТОЗИ ПОУСТ АКО ИСКА  ,ПОНЕЖЕ Е ИЗВЪН ТЕМАТА  

...c/p  ..

СЛУЧКА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ

проф Поповски
Wed May 14 01:43:12 2003

СЛУЧКА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ
Беше краят на 70 тте години. БКП започваше да предчувства ,че не е вечна.Наред с ограбването на народа
ченгетата измислиха-Далавера! Караха от СССР кораби със суров петрол и го ре -експортираха за Долари!
А на народеца туриха лимит-40 литра на месец!
Дадоха и талончета по ОФ линия.Даже ЦК на БКП издаде
постановление! Колите чиито номера окончават на четно число
да наливат на Четни дати! Колите окончаващи на нечетно -на нечетни дати!
Беше 22 Май.Проф Поповски-тогава младши научен сътрудник
се връщаше от Благоевград където четеше лекции по чл 64.
Като мина покрай бензиностанцията на Пирогов проф Поповски
си каза-"Идват празници, я да заредя с бензин"
След което обърна колата и затърси краят на Безкрайната опашка.Краят беше почти до бул Прага.проф Поповски се нареди
на опашка и като угаси двигателя,извади от чантата си
ръководство по Висша Математика и започна да решава диференциални  уравнения! Докато му дойде реда минаха 3часа и половина! През това време  проф Поповски подготви три лекции.Като му дойде реда проф Поповски  загаси двигателя и слезе да налее бензин в старата си шкода. Провери в  портфейла си-заветните талончета бяха там! Тъкмо вдигна помпата и се  приготви да налива и от бензиностанцията излезе
едно дребно мургаво човече облечено в оранжев гащиризон!
-Ало, брачед, ти какво се готвиш да правиш бе-попита го то!
-Ами готвя се да сипя бензин, вие кой сте?-отвърна професорът
-Аз се казвам Църни Домусчиев Шопарски и съм управител на таа бензиностанция! Ти как се казваш,- попита Шопара нна свой ред.
- Казвам се Поповски и съм преподавател по Математика,КМН-отговори проф Поповски
-Ами ти,Попе-започна да фамилиарничи Шопарата-не си ли чел че за зареждането с бендзин има постановление на ЦК?
-Чел съм , ето ми талоните...-каза проф Поповски!
-Ха,ха, никой не те пита за талоните, ти знаеш ли какъв е редът за зареждане?-изхили се Шопарата.Личеше си че му става забавно!
-Ами знам-рече професорът -Четни номера на четни дати и нечетни на нечетни!-
-Такаааааа, -рече Шопарата-днес сме 22 ро число четна дата
а твоя номер четен ли е бе другарю професор???
-Амчи номерът на колата ти е АМ 40 30 ?
Професорът отначало не разбра какво го чака!
-Е и какво като е АМ 40 30!? Нулата е четно число!Ред ми е!
-А ааа, тука няма да се разберем с тебе др професор-рече Шопарата! НУЛАТА НЕ Е ЧЕТНО ЧИСЛО?
-професорът подскочи от изненада?
-Така ли? Не е ли четно число нулата? Че какво число е тогава?
-Ибеш ли му майкята, какво число е Нулата?-отвърна Шопарата
-И аз не знам, ама знам че не е ЧЕТНО!
В това време от бензиностанцията излезе помощника на Управителя, едър  льохман облечен с оранжеви дрехи а по лицето му ,небръснато от седмица  имаше блажно.
Погледът му беше мътен, явно беше пиян, а като ходеше замяташе единия крак-толково беше дебел.
-Я съм помощнико на Управителя и ма Викат Владо Буцев-Слона
кво стаа тука бе,май имаме ситуация?
-Абе Слоне, този тука брачед Поповски иска да налива бендзин
а номера му свършва на Нула? Вика че бил математик, и твърди че Нулата била четно число????? А си кажи ти думата!
-Глей сега,-рече Слона бодро
-В тритомника на Фрейман никъде не съм прочел Нулата да е четно число!  Стивън Хокинг-това уродчето в количката и то не казва нищо за  нулата.Като четох Наръчника на Галактическия стопаджия от Язък Айзимов и  там нищо не пишеше за нулата.Даже като питаха големию кумпутър какъв е  смисълът на Живота-машината отговори 42! В Заповедта на ЦК
също не се пояснява дали Нулата е Четна или не е!
Така че Попе,пали колата и.....ДЕЛЕГАЦИЯ!
-Проф Поповски почувствува че нещо го души!
-Добре де, моят номер като завършва на Нула, аз кога имам право да зареждам?-
-Ами имаш право да зареждаш на 10 ти на 20 ти и на 30 ти!-рече му Шопарата. -ми да,толкова е просто-натегна му се Слон
-Добре де,-продължи проф Поповски
-Ами Февруари като няма 30 дена кога мога да зареждам?
-Абе Попе-засъска Шопарата
-Абе ти започваш да ми качваш кръвното бе!Аз ли съм виновен че  "Фефруари" има 28 дни? Фефруари ще зареждаш на 10 ти и на 20 ти! Пък ако  Партията реши да удължи месеца с два деня
ще черпиш!Ха ха ха ха!
-Че то не е честно така бе другари! Другите коли зареждат в 15 дни от  месеца, а аз само в три дни?-изстена Поповски,разбрал че няма да убеди  уродите в ЧЕТНОСТТА на НУЛАТА!
-Ми кво да те правим като си Марко Тотев бе готен-рече Слона
-Оди в КАТ па си смени номера!
-Слушайте момчета-проф Поповски реши да направи още един опит! Числата на числовата ос са подредени така-
Четно-нечетно-четно-нечетно-четно- нечетно и прочее
Всяко четно число е заобиколено от две нечетни!
Ами я вижте Нулата! Кой я заобикаля? Ами минус 1 и плюс 1!
Значи! НУЛАТА Е ЧЕТНА!!!!!
-Виж кво,брачед-рече Шопарата Злобно!
Тези ще ги редиш на "студенките", а не на нас,ясно ли ти е?
Абе вие професорите сте големи тъпаци бе. Онзи ден един професор от ИСИ  то ме убеждаваше,че Сухиьо Пясък бил по-тежък от Мокриьо! Умрехме се със  Слона от Ташак?!
Начи имаш една кофа пясък и наливаш вода! В резултат на което пясъка  става по-лек?Хе хе?Абе вие нас работниците за кви ни имате бе?Вашта мама  професорска деба!
Та и твмойта работа-Нулата била ЧЕТНА!
Четна е друг път! Ако Нулата беше четна ЦК щеше да го напише в Постановлението!Черно на Бяло!
Хайде чупката че задържаш опашката и ни проваляш плана.
-Хайде Поповски, хайде професорчето ми-рече и Слона
-Изчезвай,че ако ти гостим една в зъбите, че гледаш СТЕРЕО
поне три седмици!- И слона забута професорът към колата му.
Поне 50 коли бяха свидетели на скандала. Шофьорите бяха отворили широко прозорците и се наслаждаваха на крамолата!
Между един професор и двама нискочели...
Другари,-извика проф Поповски
-Няма ли поне един от вас, който да знае ИСТИНАТА?
Няма ли поне един,човек да каже открито-ДА!НУЛАТА Е ЧЕТНА!
Всички мигом си изпокриха главите!НЕ ГИ ЗАСЯГАШЕ!
Само един среден на възраст човек каза тихо-Прав си колега
Аз съм СТ НС ІІ от БАН!Но не можеш да ги убедиш!
Преди да влезе в колата проф Поповски заплаши бензинджиите-
Да знаете,че ще се оплача! Това е ПРОИЗВОЛ!
-Оплачи се ако щеш на Ерменския ПОП -разхили се Шопарата
после се обърна към Слона и като му намигна се провикна високо-
-Слоне,донеси Оплаквателната Книга на другаря!
Проф Поповски даде газ и потегли!
Това е истински случай!
За Оплакването четете в Нов Постинг!
Щото проф Поповски се оплака!
Не че нещо направи,но не си остави магарето в Калта.
Дадоха го даже по Телевизията!
Съвпаденията с известни и не толкова известни
форумци са-----ТЪРСЕНИ и не случайни!
Професорска Жалба!

мони2

Тук има един, тоест два много тънки момента.
1) Другарите от БКП се усетиха, че не са вечни не през 70-те, а в средата на 80-те. Тогава вече всичко се е знаело, е, не за простосмъртните като нас, де...
2) Суровият петрол, който се продаваше за долари, после влизаше пак в икономиката - с тези долари се закупуваха продукти и технологии "от трето направление", т.е. от Запада.

Иначе историята с нулата е изключително смешна и забавна /завършил съм Информатика в СУ през 1992-а, първи випуск съм/

ТКЗС

На тия устройства , ако гледаш например футболен мач и някой центрира силно напред, колко топки се виждат в момента на центрирането 1 или 3 , ако се разбира въпроса ми правилно .
Или на тенис примерно , вижда ли се през цялото време топката отчетливо ?

iulian777

Цитат на: ТКЗС;517929На тия устройства , ако гледаш например футболен мач и някой центрира силно напред, колко топки се виждат в момента на центрирането 1 или 3 , ако се разбира въпроса ми правилно .
Или на тенис примерно , вижда ли се през цялото време топката отчетливо ?
Добре се вижда - ползвам рег на Булсат и не сече . Взел съм го от заведение има всичко и няма как да не се плаща ;)
Плей листите m3u  са дерта защото са много маймунки на един клон и е разбираемо . Адресите на була за всяко устройство са различни - гледа ги само един . На KODI  върви с SD но на Fusion HD каквото е платено в пакета това върви

iNfRaSoNiC

Здравейте,
може ли линк за Eurosport 2 Poland ?
Благодаря.

Боби_79

Цитат на: iNfRaSoNiC;517972Здравейте,
може ли линк за Eurosport 2 Poland ?
Благодаря.

#EXTINF:-1,Eurosport 2 HD
http://95.67.12.126:9114

iNfRaSoNiC

Цитат на: Боби_79;517974#EXTINF:-1,Eurosport 2 HD
http://95.67.12.126:9114

Много благодаря колега!

бонго

Цитат на: Scout;517928Стига сте се занимавали да търсите плейлисти, които работят от ден до пладне. :) Препоръчвам ви да си вземете устройство от tvbox bg.
Имам 2 закупени от тях, както и мои приятели също си взеха и трябва да ви кажа, че вече не ровя, а просто гледам.. Не знам, кой и как ги поддържа, но за първи път попадам на фирма на която телевизията им работи. Има един малък минус, че качеството е SD, има и канали с HD, но по-голямата част са SD.

Надявам се да съм помогнал. Успех! ;;650
Приятельо , това е краста

Мога да ти изтъкна поне 3 причини ние 'лудите' да продължаваме да турсиме стриимове по нета  които траят  2-3 дена /някои с месеци /
А аз съм сигурен ,че 99% от форумците си имат и акаунт в големите БГ-тв компании-за по сигурно.
1- Има тръпка да ровиш и ровиш за да намериш някой нов стриим

2- някои не харесват какви канали им пускат провайдерите .
...
3- това е фрии /но не вярвам  Мони ,доктора и другите да залагат на тази опция/
 Аз това го изпитах за пурви път със сателитите още от '93  .Постоянно сканирах за нови канали и накъде ли не въртях чинията ..
;;650;;650

бонго

Има го и тука, но не HDи малко накъсва

http://188.35.9.9:21151/udp/192c

Мимозка

Цитат на: бонго;517979Приятельо , това е краста

Мога да ти изтъкна поне 3 причини ние 'лудите' да продължаваме да турсиме стриимове по нета  които траят  2-3 дена /някои с месеци /
А аз съм сигурен ,че 99% от форумците си имат и акаунт в големите БГ-тв компании-за по сигурно.

Трайността му зависи на кого ще го дадеш или ако пиеш някоя друга ракия в кой форум  ще го облещиш стрийма, който си открил със скенера.Може и години да минат,всичко е относително както е и при хората,днеска ни има утре сме горе при всевишния:)

бонго

Цитат на: Мимозка;517981
Цитат на: бонго;517979Приятельо , това е краста

Трайността му зависи на кого ще го дадеш или ако пиеш някоя друга ракия в кой форум  ще го облещиш стрийма, който си открил със скенера.Може и години да минат,всичко е относително както е и при хората,днеска ни има утре сме горе при всевишния:)
така е ,вярно е , някой стриимове карат с години ..

заркопопов

Привет.
Трябва ми IPTV провайдер,срещу заплащане с всички Бг канали и международни,от които и английските спортни.Важното е да не накъсва.
За смарт телевизор Samsung.

niki7989

taewu

азиатец и половина

Шарки

Здравейте моля ако някой има bTV HD / Full HD да прати тук или на лично..!

Благодаря предварително! :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания