Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, 01-07-2012, 01:34

« назад - напред »

0 Потребители и 10 гости преглеждат тази тема.

вассил46

Цитат на: Филип Петков;209750А бе, какво да ви кажа. За месец съм превъртял и съм си играл с поне 100 плейлисти, докопани от чужди форуми, главно руски и украински.
Някои от тях бяха много добри и вървяха мазно, но само след няколко дена се скапваха. По най-различни начини - изцяло изчезваха, готини канали спираха, почваха да искат парола или хълцаха, сякаш са претоварени и.т.н. Въобще, тъжна работа това. :s104
За съжаление така е, бързо се уморяват,но тук http://depositfiles.com/files/2jok8dp4k   все още  се гледа.

Ники666

Някой пробвал ли е тази листа и може ли да се пусне с нещо друго освен DreamBox!?! Аз нямам DreamBox затова питам тук.

антена

пише ,че не работят
:itv:

Питагор

По-добре е да се потърси някоя празнична промоция за безплатно гледане от IPTV  доставчик .  Там нещата ще са по-стабилни от тези плейлисти .
За съжаление не намирам такива оферти  ;;573

Ники666

Цитат на: антена;210118пише ,че не работят

Нищо не е сигурно докато не се пробва. :) Аз пробвах с какви ли не плеари но не става. Затова попитах тука. ;)

антена

:itv:

Ники666

Този лист го пробвах преди малко ( не всички линкове де). Захапва само с PotPlayer ;)

Kippo

Bobby.bg

При мен не тръгват каналите от последния линк.

При вас как е?

Wanderer

Цитат на: Bobby.bg;214040При мен не тръгват каналите от последния линк.

При вас как е?
Същата работа.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

теле визионер

Ето листа със стриймовете на един Хасковски доставчик - ESCOM. Те по принцип си имат сайт, от който може да се гледат стриймове, но някои от каналите ги няма там. Тя ще върши работа само на тези, които използват услугите на ESCOM в Хасково.

TurboGD

Цитат на: теле визионер;217404Тя ще върши работа само на тези, които използват услугите на ESCOM в Хасково.

И не само в Хасково. ;)
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

теле визионер

Цитат на: TurboGD;217445И не само в Хасково. ;)

Знам че предлагат и в други градове услуга, но не знам дали от там ще има достъп до тази мрежа където се намират сървърите. Затова написах само Хасково. Все пак ако има някой от друг град нека потвърди.

Bobby.bg

Аз ще призная човека, който ми качи листа с тези канали с превод на български език или суб. в зависимост от канала.
Даже бих си платил за каналите :)

Eurosport HD, Eurosport 2 HD, HBO, HBO Comedy, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, AutoMotorSport HD, NAT GEO HD, Discovery HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания