Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV плейлист

Започната от Timbo, 01-07-2012, 01:34

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

jack82

мерси с тази руска програма си покарах иптв на ДМ500с;;650господ здраве да ви дава
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Филип Петков

Цитат на: jack82;186898мерси с тази руска програма си покарах иптв на ДМ500с;;650господ здраве да ви дава

Тъй, ами! Да си щракаме с дистанционното кат' бели хора! :)

jack82

значе ип тв си върви но на гемини а искам да го покарам на опен пли и сега търся упнп за опен пли нещо зор работа обаче
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

лтрифонов

Цитат на: Timbo;170589Ей ви малко ИПТВ каналчета за VLC :)
[ATTACH]6851[/ATTACH]
Надявам се да съм бил полезен ;;513

Благодаря, на моя приемник амико тръгнаха без никакви настройки, директно на приемника.
Само записах m3u файлчето в приемника и го отворих с медиаплеър :)
Имиджа ми е openPli базиран.
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

b00m

Здравейте
а как да сложа тази плейлиста в XBMCто
дм5оо dm800 tor90 8 lnb 90 ofset

Bobby.bg

Здравейте, някой може ли да даде нови ИП ТВ канали за VLC?

Каналите от плейлистата не се отварят днес. Преди гледах някой от каналите, но вече иска за всички име/парола.

При вас вървят ли ?

Васил Валентинов

Цитат на: Bobby.bg;206782Здравейте, някой може ли да даде нови ИП ТВ канали за VLC?

Каналите от плейлистата не се отварят днес. Преди гледах някой от каналите, но вече иска за всички име/парола.

При вас вървят ли ?

Вървят. Бъди по-настоятелен, като ти иска парола задръж "Enter". Би трябвало да тръгнат

Wanderer

Цитат на: Васил Валентинов;206857Вървят. Бъди по-настоятелен, като ти иска парола задръж "Enter". Би трябвало да тръгнат
Не, не става така. Друга идея?
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

ЦВК

Тази програмка отваря плейлиста, днес обаче каналите са много зле.
http://borpas.info/iptvplayer

Bobby.bg

Здравейте, може ли малко помощ за IP-TV Player.

Като заредя плейлистата и ми тръгва само един канал, а другите не излизат. Къде бъркам?

Как мога да добавя към плейлистата отделен канал и да ги подредя само тези канали, който искам?

ЦВК

И аз нещо не можах да подкарам тоя плеър, сега ползвам Simple TV player и тази плейлиста:
http://ru-element.ru/playlist/ru-element-ru.m3u
Има добри попадения, едното е напр. Deluxe Music и е доста по-стабилна

Wanderer

Този IP-TV Player е изключително смотан. Писна ми и го разкарах. Сега ще пробвам симпъла..
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

Veskop

тая листа на колегата ЦВК се отваря спокойно и с VLC ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

boboturboto

Цитат на: Dei Irati;208708Този IP-TV Player е изключително смотан. Писна ми и го разкарах. Сега ще пробвам симпъла..
Симпъла е тунингован влц,отваря и rtmp има си и epg(на някои,предимно руски телевизии) ,може да си сложиш и лого на телевизиите и т.н.
;;573

Филип Петков

Цитат на: Bobby.bg;207274Здравейте, може ли малко помощ за IP-TV Player.

Като заредя плейлистата и ми тръгва само един канал, а другите не излизат. Къде бъркам?

Как мога да добавя към плейлистата отделен канал и да ги подредя само тези канали, който искам?

А бе, какво да ви кажа. За месец съм превъртял и съм си играл с поне 100 плейлисти, докопани от чужди форуми, главно руски и украински.
Някои от тях бяха много добри и вървяха мазно, но само след няколко дена се скапваха. По най-различни начини - изцяло изчезваха, готини канали спираха, почваха да искат парола или хълцаха, сякаш са претоварени и.т.н. Въобще, тъжна работа това. :s104

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания