Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Къде им изчезна hbo то на любимият ми оператор

Започната от красимир22, 04-06-2012, 21:17

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

dzumba

sattvfan

Цитат на: dzumba;165188Аз те питам,какъв е твоя?

xTrend ET6000 ми е приемника.

Ламерът

Цитат на: dzumba;165188Аз те питам,какъв е твоя?

Сигурно от скапаните като моите в подписа ми. ;;602
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Досев

Цитат на: sattvfan;165187Приемникът на който гледам не е операторски. Понеже не съм мазохист не използвам операторските дървета на булшитком. Писах в темата, защото исках да разбера проблемът само при неопраторските приемници ли се наблюдава или го има и при zhd100.

Вървят си Филм+ХД и Хоби ХД без да са спирали въобще на ZHD 100 & 200 при платен ХД пакет - 16.80 + 2 лв = 18,80 лв.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dzumba

Цитат на: sattvfan;165192xTrend ET6000 ми е приемника.

Абе ти си много тъпо парче!Операторският приемник какъв е,това те питам!

sattvfan

Цитат на: dzumba;165195Абе ти си много тъпо парче!Операторският приемник какъв е,това те питам!

А ти като си толкова умен питай като хората. Приемникът ми е DL-STB-S100.

dzumba

Е тогава какво HD искаш да гледаш!Нали за това ,казах ,че си лъжец още в началото!

sattvfan

Цитат на: dzumba;165197Е тогава какво HD искаш да гледаш!Нали за това ,казах ,че си лъжец още в началото!

Да съм казвал, че съм с оригинален приемник?

Ще ти отговоря. Не съм го казвал и следователно не съм лъжец, а просто попитах има ли някой друг проблем с въпросните канали.

Руни

Нещо спора стана много глупав и детски;;653

В крайна сметка съпоставяйки Булсат и другите оператори ще кажа, че Булсата кретат единствено заради Филм +. АКо не беше този канал много от потребителите нямаше да са изобщо на него. В крайна сметка 2 лв за 5 ХД канала докато другите оператори имат 10+. Да не говорим, че имат и нова премиер лига ХД.

Само си правят някакви вътрешни рокади и това е. Ако не се усетят скоро   от водещ оператор ще станат посредствен.

sattvfan

Цитат на: dzumba;165197Е тогава какво HD искаш да гледаш!Нали за това ,казах ,че си лъжец още в началото!

Само за инфо вървят ми останалите ХД канали(HBO HD, Planeta HD и т.н.)
само Film Plus HD и Hobby HD не вървят и това е странното.

Понеже в миналото съобщение пропуснах да напиша сега ще ти отговоря на въпроса кои пакет съм платил. Платил съм "пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУМ + HBO + HBO HD + HBO Comedy + Cinemax", който струва 24.80лв

dzumba

Да те питам още нещо,ти защо си взе такъв приемник,а и му плащаш и HD?Защо се набутваш!След като за гледане на тези канали е задължителен HD приемник!Пише го от една година на сайта им!Не може да не го виждаш,плащането през ипей минава от там!

dirman

Цитат на: sattvfan;165200само Film Plus HD и Hobby HD не вървят и това е странното.

Aми обяда за версия 1 картите свърши.
Ти нали не си мислеше че цял живот ще предлагаш Булсат за по 6-7 лева месечно.
Вкарай си картата в захаринчо и ще тръгнат и те.
И след като булсат, за теб е булшитком, защо продължаваш да им плащаш. ;;601
Или след като мамбото свърши, ще спреш да им плащаш.

sattvfan

Цитат на: dzumba;165201Да те питам още нещо,ти защо си взе такъв приемник,а и му плащаш и HD?Защо се набутваш!След като за гледане на тези канали е задължителен HD приемник!Пише го от една година на сайта им!Не може да не го виждаш,плащането през ипей минава от там!

На сайта им пише много неща, но ХД пакета вече е част от премиум пакета и не е отделен пакет и ако някои иска да гледа HBO няма как да не плати за ХД пакета.
Също така до преди няколко дни въпросните 2 канала също вървяха.

sattvfan

Цитат на: dirman;165202Aми обяда за версия 1 картите свърши.
Ти нали не си мислеше че цял живот ще предлагаш Булсат за по 6-7 лева месечно.
Вкарай си картата в захаринчо и ще тръгнат и те.
И след като булсат, за теб е булшитком, защо продължаваш да им плащаш. ;;601
Или след като мамбото свърши, ще спреш да им плащаш.

Не знам колега ти дали предлагаш булсатком на някои за 6/7лв месечно, но аз не го предлагам. Плащам на булшитком заради ХБО и Film+, но искам да гледам на нормален приемник.

dzumba

Ами след ,като са вървяли,що не вземеш да им благодариш,че са ти пускали аванта,а не тука да се обясняваш,колко си ощетен и цървулите,да те съжаляват и ръкопляскат!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания