Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Къде им изчезна hbo то на любимият ми оператор

Започната от красимир22, 04-06-2012, 21:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dzumba

Сега очакваме колегата sattvfan да потвърди защо плаче,след като се е опитал да прецака системата,което всички правим!

Antonio

Побъркаха народа,с тая непрекъсната смяна на цени и пакети. :;803
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

dzumba

Нито са побъркали,нито са променили нещо,камо ли да ощетят някой!Побъркъха цървулите и тия,които им ръкопляскат!

Antonio

Ама почнаха да издишат тарикатите.
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

woooow

Цитат на: dzumba;165083Нито са побъркали,нито са променили нещо,камо ли да ощетят някой!Побъркъха цървулите и тия,които им ръкопляскат!

Кво искаш ти от хората бре? Кой е писал, че иска да прецаква нещо а? Единствените, които са прецакани са обикновените потребители, които си предплащат занапред и накрая го изяждат както винаги. :s103
Тук става въпрос за хбо хд. Защо трябваше още в началото да е в премиум а? Това за мен си е чисто подлъгване. Като няма информация от никъде, човека какво искаш да си помисли? Отива и си плаща премиума занапред и накрая черен екран.... Ай вземи се стегни малко.

dzumba

А бе цървул,ти не виждаш ли че лъже!Няма такъв случай!Кой за каквото си плаща ,това гледа!Ти, ако си ощетен,посочи от какво точно,иначе се скривай бързо!

woooow

Цитат на: dzumba;165092А бе цървул,ти не виждаш ли че лъже!Няма такъв случай!Кой за каквото си плаща ,това гледа!Ти, ако си ощетен,посочи от какво точно,иначе се скривай бързо!
Ало модераторитеееее, мисля, че господина трябва да ходи на плантацията вече. Аман от такива отворковци вече:s103

dirman

Цитат на: woooow;165087Кво искаш ти от хората бре? Кой е писал, че иска да прецаква нещо а? Единствените, които са прецакани са обикновените потребители, които си предплащат занапред и накрая го изяждат както винаги. :s103
Тук става въпрос за хбо хд. Защо трябваше още в началото да е в премиум а? Това за мен си е чисто подлъгване. Като няма информация от никъде, човека какво искаш да си помисли? Отива и си плаща премиума занапред и накрая черен екран.... Ай вземи се стегни малко.

На захарин всичко си върви, както си е платено.
Питай този който реве,къде е пъхната картата му.

woooow

Ами ако е пъхната в захарин с платен премиум какво правим????

dzumba

Цитат на: woooow;165096Ало модераторитеееее, мисля, че господина трябва да ходи на плантацията вече. Аман от такива отворковци вече:s103
Аз първи ще се извиня,ако посочения субект е прав,но той се скри ,защото знае, че лъже!А модераторът нека дойде да изтрие цялата тема,защото не е вярна,всичко си работи!
А ти се скривай,зцащото не са ти ясни нещата!

shamarasat

посочения субект написа че всичко му е тръгнало сигурно и за това се е покрил
· Radio Viva BG

woooow

Цитат на: dzumba;165101Аз първи ще се извиня,ако посочения субект е прав,но той се скри ,защото знае, че лъже!А модераторът нека дойде да изтрие цялата тема,защото не е вярна,всичко си работи!
А ти се скривай,зцащото не са ти ясни нещата!

И продължаваш да наглееш и обиждаш. Ей отворко, много добре ми са ясни  нещата, както и на тебе мисля. За това не ми се прави на света вода  ненапита, а си помисли малко за това, което съм ти писал. Ти не си ли  изпадал в такава ситуация а? Помисли малко, че нещата, каквито ти ги  казвам са си така... Айде спри да се заяждаш с хората и бегай да си  цъкаш ракийката и салатката, щото само се излагаш.

dzumba

Кое е така бе отворко,да те светна,че той гледа с делта и е платил през ипей,за да прецака ситемата и затова ги няма двата НД канала в шеринга!Ако имаш друго ,питай,ще те светна!

woooow

Мерси за огромното просветление, кралю на сателитната техника....:lol15:

dzumba

Само ....царя на тъпаците!
Нещо против или да ти се извинявам!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания