Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Къде им изчезна hbo то на любимият ми оператор

Започната от красимир22, 04-06-2012, 21:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Досев

Официалното промо на БНТ от днес на обяд -

Три дни остават до началото на Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна. От 8 юни до 1 юли БНТ ще ви направи преки свидетели на случващото се по стадионите. В комплекса "Спортна София" Националната телевизия представи официално програмата си за шампионата, както и екипа си.

На живо ще бъдат излъчени 31 мача - 27 по БНТ1 и 4 по БНТ2. Студийната програма общо ще достигне 55 часа. Всеки ден анализите и коментарите ще бъдат събирани в 4 студиа, като първото ще започва в 7.30 сутринта. В часовете между 17.00 и 1.00 след полунощ освен мачовете БНТ ще предложи на своите зрители предаванията "Фензона - прогнози" и "Фензона в полунощ". Водещи ще бъдат Методи Манченко, Камен Алипиев, както и дамското попълнение Ели Гигова и Христиана Гутева.

Двубоите от Евро 2012 пък ще коментират Ивайло Ангелов, Никола Ибришимов, Петър Василев, Петър Иванов и Радостин Любомиров, а репортерът Антония Близнакова и операторът Николай Балкански ще покажат всичко най-интересно около мачовете в Полша и Украйна.

Днес стартира новият сайт sport.bnt.bg, където освен най-важните новини на деня, ще намерите коментари и анализи, както и видеосекция с кадри от нашите предавания.
[SIGPIC][/SIGPIC]

woooow

Абе да вземат да я закриват вече тая мизерна фирмичка. Направиха клиентите си на маймуни вече. Толкова ли няма някой да излезе и да каже: от тази дата ще има промени на това и на онова и хората да си пресметнат какво да правят.

sattvfan

В момента при някой вървят ли каналите Film Plus HD и Hoby HD?
Вчера забелязах, че двата канала не се декодират. В момента също не могат да се гледат, а съм платил пълният пакет включващ ХД каналите(ако можем да ги наречем HD), HBO и Cinemax.

Комбина

Добре де, един малко странен въпрос, но необходимо ли е да бъде премахнат един канал в този случай за да бъде заместен от друг на негово място? БСК ако желаят не могат ли да добавят още 50 канала към съществуващите си пакети? Аз дори вече за НВО не плащам защото не смятам за необходимо за 1 нов филм месечно който го въртят всеки ден...

Brian

;;612

peterkk

dzumba

На всички трябва да е ясно,че ,кой за каквото е платил,това ще гледа,системата им няма как да обърка нещата,най вероятно,плачковците по нагоре ,са и нагли лъжци!

pmhawk

Каналите си вървят нормално. Между другото се носи информация че няма да има никакъв канал БНТ HD и ще бъде пуснат директно HD сигнал за БНТ 1 и БНТ 2. Но все още нищо не се знае. Ако се окаже вярно много народ ще е бил излъган от едни оператори които много мощно рекламираха. Ще поживеем, ще видим.

sattvfan

Цитат на: dzumba;165053На всички трябва да е ясно,че ,кой за каквото е платил,това ще гледа,системата им няма как да обърка нещата,най вероятно,плачковците по нагоре ,са и нагли лъжци!

Не мога да говоря от името на колегите, но аз съм си платил пълният пакет. Платих 25.80(предполагам, че ми взе 25.80, защото го платих през epay, а не 24.80 както е обявено на сайта).

А ти колега(dzumba) нямаш ли си друга работа, че само спамиш по темите на хората?

dzumba

Колега sattvfan,сега двамата с тебе ще поспамиме малко и който лъже,предлагам да се извини!
1.Какъв ти е приемника?

break

Цитат на: pmhawk;165054Каналите си вървят нормално. Между другото се носи информация че няма да има никакъв канал БНТ HD и ще бъде пуснат директно HD сигнал за БНТ 1 и БНТ 2. Но все още нищо не се знае. Ако се окаже вярно много народ ще е бил излъган от едни оператори които много мощно рекламираха. Ще поживеем, ще видим.
HD сигнала на БНТ ще се излъчва по отделен канал. Това е потвърдено.

peterkk

Цитат на: break;165062HD сигнала на БНТ ще се излъчва по отделен канал. Това е потвърдено.

Къде и от кого е потвърдено? Или си пишем просто за спорта и за убиване на времето.

slaitt

Цитат на: peterkk;165064Къде и от кого е потвърдено? Или си пишем просто за спорта и за убиване на времето.

Те ако пуснат на съществуващото БНТ HD сигнал тези които не са с HD приемници какво ще гледат черен екран
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

ripperbg86

Цитат на: pmhawk;165054Каналите си вървят нормално.
Потвърждавам, каналите си вървят нормално. Платил съм пълния пакет.

Wanderer

Аз съм на Премиум, потвърждавам - всички HD канали, без HBO HD и Планета HD (това съм го изтрил и не знам дали го има) си вървят без проблеми.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания