Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Дограма!?

Започната от manolovplamen, 23-05-2012, 08:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Джак

Спрямо качеството от което са пропищели сума ти техни клиенти, има ли смисъл да говорим за цена?
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

njor

Абе чак пропищели...
И споменах за монтажа да е от тях.
Че дават много голямо количество от тяхната дограма да я монтират сульо и пульо.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Джак

Именно за монтажа става дума. А пропищели - меко казано.
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

njor

Май само те дават гаранция при монтаж 10г.
На мен поне друг не ми е давал.

Джак

Дано да си я изпълнят, защото най-големите оплаквания са при рекламациите в Ролпласт.

njor

Ми досега не ми се е налагало дано и в бъдеще да не се налага,че сме в България все пак.;;573

ko2000

Цитат на: pavlinvr;162086http://chehplast.com/ немска pvc дограма Rehau и алуминиева на Alumil и Etem работим и с др.AL профили.Разгледай хубаво сайта.
@pavlinvr
Използвам темата на колегата за да попитам - имам прозорци с Рехау Брилянт дизайн - 7 см, но поради разминаване в поръчка/изпълнение стъклопакета е с 2 стъкла бяло/светлозелено, не съм сигурен, но май е 24 мм. Искам да направя троен стъклопакет, като си използвам съществуващите стъкла, или направо стъклопакета. Възможно ли е да се направи, или трябва да поръчам изцяло нов стъклопакет.
Благодаря!
IPbox 900 HD Vu+ Ultimo 4K Triax TD 110 Samsung LCD 40 F86

pavlinvr

Цитат на: ko2000;162340@pavlinvr
Използвам темата на колегата за да попитам - имам прозорци с Рехау Брилянт дизайн - 7 см, но поради разминаване в поръчка/изпълнение стъклопакета е с 2 стъкла бяло/светлозелено, не съм сигурен, но май е 24 мм. Искам да направя троен стъклопакет, като си използвам съществуващите стъкла, или направо стъклопакета. Възможно ли е да се направи, или трябва да поръчам изцяло нов стъклопакет.
Благодаря!

Първо поздрави за добрия избор брилянт дизайна е най-доброто от серията 70мм.на Рехау а по въпроса да възможно е да се направи но трябва нов стъклопакет 36мм. и смяна на стъклодържателя с 14,5мм.Би могло но не е за препоръчване да се преправят и старите пакети като им се сложи още един дистанционер и още едно стъкло и се херметизират но мисля че никой няма да се съгласи а и не е за препоръчване по-добре смени пакетите с нови тристъклени 36мм.и стъклодържачите и си готов.

ko2000

Цитат на: pavlinvr;162351Първо поздрави за добрия избор брилянт дизайна е най-доброто от серията 70мм.на Рехау а по въпроса да възможно е да се направи но трябва нов стъклопакет 36мм. и смяна на стъклодържателя с 14,5мм.Би могло но не е за препоръчване да се преправят и старите пакети като им се сложи още един дистанционер и още едно стъкло и се херметизират но мисля че никой няма да се съгласи а и не е за препоръчване по-добре смени пакетите с нови тристъклени 36мм.и стъклодържачите и си готов.

Благодаря ти за отговора. Надявах се да е по-лесно. А имаш ли представа така предложения стъклопакет с 1 бяло, 1 нискоемисийно и 1 оцветено стъкло горе долу колко би струвало - в прозореца има 2 стъклопакета 105/140 и 65/140.

pavlinvr

Цитат на: ko2000;162358Благодаря ти за отговора. Надявах се да е по-лесно. А имаш ли представа така предложения стъклопакет с 1 бяло, 1 нискоемисийно и 1 оцветено стъкло горе долу колко би струвало - в прозореца има 2 стъклопакета 105/140 и 65/140.

Всичко зависи от избраното стъкло оцветените и нискоемисийните стъкла са на различни цени но обикновенно к нискоемисийно 4мм+бяло4мм+оцветено4мм мисля че 90-100лв.на квадрат не съм сигурен защото специалноста ми едограмата но ако искаш в понеделник ще попитам стъкларския отдел и ще ти кажа.Обикновенния 24мм. К+бяло излиза около 70лв.квадрата с българско или турско румънско стъкло но в никакъв случай китайско както ролпласт при които е малко по-евтино за сметка на качеството.

ko2000

Цитат на: pavlinvr;162365Всичко зависи от избраното стъкло оцветените и нискоемисийните стъкла са на различни цени но обикновенно к нискоемисийно 4мм+бяло4мм+оцветено4мм мисля че 90-100лв.на квадрат не съм сигурен защото специалноста ми едограмата но ако искаш в понеделник ще попитам стъкларския отдел и ще ти кажа.Обикновенния 24мм. К+бяло излиза около 70лв.квадрата с българско или турско румънско стъкло но в никакъв случай китайско както ролпласт при които е малко по-евтино за сметка на качеството.
Благодаря ти!;;650 Ориентирах се вече.

pavlinvr

Цитат на: ko2000;162370Благодаря ти!;;650 Ориентирах се вече.

;;650

Brian

Дайте пловдивска фирма която работи с Рехау качественно, че пак стигнах до прозорците :c040:
;;612

cec

Не мога да разбера, защо се нарича PVC дограма. PVC означава поливинилхрорид, а въпросната дограма се прави от PPR (полипропилен), който е съвсем друг материал.
Абе тя цялата държава е сбъркана, а аз мисля за дограмата.

А относно дограмата, моята е Шуко. Когато я смених преди 10 години, показанията на топломерите на радиаторите паднаха 3 пъти.

dolby

Цитат на: cec;170914Не мога да разбера, защо се нарича PVC дограма. PVC означава поливинилхрорид, а въпросната дограма се прави от PPR (полипропилен), който е съвсем друг материал.
Абе тя цялата държава е сбъркана, а аз мисля за дограмата.

А относно дограмата, моята е Шуко. Когато я смених преди 10 години, показанията на топломерите на радиаторите паднаха 3 пъти.

бъркаш. точно си е PVC

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания