Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Може ли нд приемника на виваком да се комбинира с друг сателит

Започната от mediland, Май 18, 2012, 05:45:13 AM

« назад - напред »

klapa

Цитат на: didomh;171599Ми гледай Бибакома и се кефи ;;650  никого не задължавам с мнението си, имам познати от 10 години на мижавия им нет и са предоволни, въпрос на преоритети е явно. ;)

То това тяхното не е интернет.
Като погледнах iptv-то и се хванах за главата, два приемника - няма HD канали.
Май въобще не стават за тв оператор.
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

perso78

Цитат на: Pipp0;161001това сигурно ли е?не може ли освен каналите на булсата да гледам н.р и свободните канали от Астра и Хотбърд?

сложи си двоен дайсек ключ и ще гледаш без проблем приемника няма да блокира

илис

Цитат на: aucislot;160995това е че ако гледаш на друг спътник , различен от хелас сат 39е 72 часа , приемника на булсатком блокира аз така знам .

че блокира да но има и лек да не блокирва повече лично сам го приложил това да не блокирва никога

auror

Я кажи колега как го спря таймера на булсатската Делта?

илис

махаш едо сапротивление до процесора но кат го махнеш става че не помни никакви настроики требва пак да го сложиш ида мо дадеш тез настроики кои то искаш и пак даго махнеш става на вапрос за сд-приемник пратими имеил зада ти пратя снимка. penina8282@abv.bg

илис

Цитат на: mediland;160961Може ли с приемника на виваком и най вече ме интересува нд приемника да се комбинира и да се гледа и друг спътник. В момента съм с булсат и гледам и turksat с един приемник. Изтича договора и искам да се пренасоча, но отвсякъде се чуват различни неща.

Някой запознат може ли да ми обясни.

може да се гледа но неподаржа обикновен даисек клиуч требва да си платиш 30лв за милти плеис клиуч така ми казаха от вива но нема смисал че доста е резнат с каналите подаржа едва 459 канала от които са заети от 135канала така бегаи като от оган от тоя HD-ПРИЕМНИК ДОСТА Е МАЛОУМЕН КАТО ТЯХ АЗ САМ АБОНАТ ВЕЧЕ ПЕТ ДЕНА НО ПОНЕ ИМА КАЧЕСТВО ДОБРО

Хоризонт

хубава тема се заформи, илис покажи снимка на това съпротивление!  Аз съм на път да сменям захарника с вивата, защото на икономичен пакет имат повече програмки а и с комбинация с телефон има някаква изгода. Няма нет, иначе въобще нямаше да ви занимавам.
;;513

alexi

Цитат на: илис;202756може да се гледа но неподаржа обикновен даисек клиуч требва да си платиш 30лв за милти плеис клиуч така ми казаха от вива но нема смисал че доста е резнат с каналите подаржа едва 459 канала от които са заети от 135канала така бегаи като от оган от тоя HD-ПРИЕМНИК ДОСТА Е МАЛОУМЕН КАТО ТЯХ АЗ САМ АБОНАТ ВЕЧЕ ПЕТ ДЕНА НО ПОНЕ ИМА КАЧЕСТВО ДОБРО

Работи си перфектно с обикновен дайсек !
Правописа ти просто е потресаващ......:lol15:

мнн

Някой въобще интересува ли се какво е заглавието на темата? Моля модераторите за намеса! Какви Делти, какви IPTV-та?

илис

Цитат на: alexi;202781Работи си перфектно с обикновен дайсек !
Правописа ти просто е потресаващ......:lol15:

какво ми е на правописа не ми се занимава да тарся някои букви важното е да ме разбират какво пиша благодаряти за мнението

илис

Цитат на: Хоризонт;202777хубава тема се заформи, илис покажи снимка на това съпротивление!  Аз съм на път да сменям захарника с вивата, защото на икономичен пакет имат повече програмки а и с комбинация с телефон има някаква изгода. Няма нет, иначе въобще нямаше да ви занимавам.

схемата я има в форума или пиши в гугал таимер спиране на булсат или некви подобни  думи и гледаи да влизаш в форума като пишеш в гугал по тари имая

Великанов

Че ще бягам от Виваком, това е ясно. Договорът ми изтича вдругиден, та въпроса ми е дали ще мога да използвам оборудването за гледане на свободни сателитни програми след това. Разполагам и с антена със стойка за два конвертора + единичен конвертор от ITV Partner още от времето когато се казваха така.Всъщност какво трябва да се направи за да се гледа от друг спътник без да се купува нищо допълнително?

Вайдин57

Цитат на: Великанов;204745Че ще бягам от Виваком, това е ясно. Договорът ми изтича вдругиден, та въпроса ми е дали ще мога да използвам оборудването за гледане на свободни сателитни програми след това. Разполагам и с антена със стойка за два конвертора + единичен конвертор от ITV Partner още от времето когато се казваха така.Всъщност какво трябва да се направи за да се гледа от друг спътник без да се купува нищо допълнително?
не купувай нищо.само настроваш антената на спатник/ 13е.16е.19е./и др.взимаш честота от/фли сат.кингоф сат/ и сканираш свободните програми...;;650

Великанов

Наздраве и на теб ама това фли сат кингов и т. н. нещо не го разбрах.

явор.станев

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания