Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Може ли нд приемника на виваком да се комбинира с друг сателит

Започната от mediland, Май 18, 2012, 05:45:13 AM

« назад - напред »

mediland

Може ли с приемника на виваком и най вече ме интересува нд приемника да се комбинира и да се гледа и друг спътник. В момента съм с булсат и гледам и turksat с един приемник. Изтича договора и искам да се пренасоча, но отвсякъде се чуват различни неща.

Някой запознат може ли да ми обясни.

d.ivanov

Бягай от Виваком като от краста...  иначе ако поддържа Diseq не би трябвало да има проблем, но този оператор не бих го препоръчал и на най-лошия си враг, патил съм от "Vivatel" (Vivacom) преди време.

еркан акиев

Цитат на: mediland;160961Може ли с приемника на виваком и най вече ме интересува нд приемника да се комбинира и да се гледа и друг спътник. В момента съм с булсат и гледам и turksat с един приемник. Изтича договора и искам да се пренасоча, но отвсякъде се чуват различни неща.

На Виваком гледам IS-12 и Turksat 42E (2А) с една антена и моноблок.

pepita

Цитат на: didomh;160962Бягай от Виваком като от краста... иначе ако поддържа Diseq не би трябвало да има проблем, но този оператор не бих го препоръчал и на най-лошия си враг, патил съм от "Vivatel" (Vivacom) преди време.
И къде да иде?Ако си имал проблеми не значи че и другите имат.Въпроса е можели....да може.

лео-сат

И аз бях виваком сега ще прекратя договора,само бог знае как мина 1 год с виваком,минавам на булсатком:;810

Хермес

Цитат на: mediland;160961Може ли с приемника на виваком и най вече ме интересува нд приемника да се комбинира и да се гледа и друг спътник. В момента съм с булсат и гледам и turksat с един приемник. Изтича договора и искам да се пренасоча, но отвсякъде се чуват различни неща.

Погледни приемика на виваком и дистанционното, погледни този на Булсатком също и ще разбереш за какво иде реч. Ако нашия го наричат тояга, то на Виваком е цяло дърво. Е,че и на Булсатком приемника има неща за оправяне но е с пъти по-хубав. Като си спазваш 72 -то часа гледаемост на друг спътник няма да имаш проблеми. Че има много много по-хубави приемници е безспорен факт, но за цената си и каналите спрямо другите бг доставчици си определено си заслужава. :)

mediland

Цитат на: Хермес;160973Погледни приемика на виваком и дистанционното, погледни този на Булсатком също и ще разбереш за какво иде реч. Ако нашия го наричат тояга, то на Виваком е цяло дърво. Е,че и на Булсатком приемника има неща за оправяне но е с пъти по-хубав. Като си спазваш 72 -то часа гледаемост на друг спътник няма да имаш проблеми. Че има много много по-хубави приемници е безспорен факт, но за цената си и каналите спрямо другите бг доставчици си определено си заслужава. :)

Какво означава 72 часа гледаемост на друг спътник.

aucislot

това е че ако гледаш на друг спътник , различен от хелас сат 39е 72 часа , приемника на булсатком блокира аз така знам .

Pipp0

Цитат на: aucislot;160995това е че ако гледаш на друг спътник , различен от хелас сат 39е 72 часа , приемника на булсатком блокира аз така знам .

това сигурно ли е?не може ли освен каналите на булсата да гледам н.р и свободните канали от Астра и Хотбърд?
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

Дънди Крокодила

ДА! Приемника подържа "Дайсек" до 3 други сателита.Няма таймер за блокиране,сменя нормално бързо м/у спътниците. 4-ти месец нямам проблем.Прави бъг като изчезват имената и ЕPG-то на каналите от време на време.
Говоря за HD-приемника.:)

perso78

с приемника на виваком може да гледаш от тюрксат  астра 19 и ходбърт 13

мнн

Цитат на: perso78;171166с приемника на виваком може да гледаш от тюрксат астра 19 и ходбърт 13
и от всеки друг, но трябва ръчно да въвеждаш транспондерите.

сарандов

Цитат на: didomh;160962Бягай от Виваком като от краста... иначе ако поддържа Diseq не би трябвало да има проблем, но този оператор не бих го препоръчал и на най-лошия си враг, патил съм от "Vivatel" (Vivacom) преди време.
А защо мислиш така,може проблема да е в теб!!!!

d.ivanov

Цитат на: сарандов;171594А защо мислиш така,може проблема да е в теб!!!!

Ми гледай Бибакома и се кефи ;;650  никого не задължавам с мнението си, имам познати от 10 години на мижавия им нет и са предоволни, въпрос на преоритети е явно. ;)

орка

Темата е малко стара но това решение върши отлична работа за 3-градусово приемане с антената на Виваком. Не би трябвало да има проблем и с Булсатком+Тюрксат.  За разлика от моноблока, тук ако изгори нещо сменяте само един отделен евтин елемент - конвертор или ключ.
Ето го линка:
http://prodavalnik.com/komplekt-za-ednovremenno-priemane-na-vivakom-ili-bulsatkom-s-tyurksat-i8892193

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания