Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

E U R O 2012 HD

Започната от ицохристов666, 16-05-2012, 19:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ицохристов666

Бих искал да попитам на някои от HD програмите на БСК ще може ли да гледаме EURO 2012 ?

БОБИ

ТВзрител

Кво е тва,бе Боби ? Тц ли ?

ицохристов666

Това означава ли НЕ ?

pmhawk

Засега означава не. Да се надяваме че ще го пуснат все пак :) Нямат навика да дават много информация.

uhb57

а тая бнт hd дали ефирно ше я пуснат ?

viktor

Даааа...ще я пуснат,къде ще идат....;;650
В гората посоките на света се познават по мъха на дърветата ,а в града - по сателитните антени!

Дато

Цитат на: viktor;160612Даааа...ще я пуснат,къде ще идат....;;650
На този имейл адрес може да дадете предложение на БНТ да излъчат цифрово ефирно БНТ 1 HD. gledam@bnt.bg Само така ще има ефект и може да се задвижат нещата.

dinko

Добре, сериозно ако имаш MPEG4 тунер ще могат ли наистина да пуснат ефирно ... много ме съмнява ... и какво ще рече това HD - 720p или 1080p ?

Veskop

Спортивная телекомпания Eurosport покажет все 31 игру предстоящего  чемпионата Европы по футболу в Польше и Украине с 8 июня по 1 июля 2012  года, с выдержкой времени.
Достигнута договоренность с европейской футбольной ассоциацией, но финансовые детали не были объявлены.

Контракт  предусматривает прямые трансляции в стандартной и высокой четкости  (HDTV) на каналах Eurosport и Eurosport 2 в 58 странах.
Некоторые игры будут повторяться - телекомпания будет показывать в общей сложности 230 часов турниров.
30-минутный обзор игр будет каждый вечер в 20.00 CET начиная с 7 июня 2012 года.
Будут  проведены анализы игр вместе с международными экспертами, и бывшими  национальными игроками Патрик Клюйверт (Голландия), Томас Бертольд  (Германия), и Фреди Bobic (Германия).
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

uhb57

Цитат на: dinko;160617Добре, сериозно ако имаш MPEG4 тунер ще могат ли наистина да пуснат ефирно ... много ме съмнява ... и какво ще рече това HD - 720p или 1080p ?
1080p говореха че е било на световното сега сигурно пак ше е така

Veskop

Цитат на: uhb57;1606531080p говореха че е било на световното сега сигурно пак ше е така
било е таратанци....

Маверик_79

Аз нещо не разбирам или пък съм тъп. БНТ е държавна  телевизия и се издържа  от наще данъци най вече. А и  от реклами защо тогава не можем абсолютно всички да гледаме европейското в HD формат. Значи аз си плащам а същевременно не мога да гледам качествена картина. С какво право само близу далече ли незнам  що за кабелна са ще имат право да ги излъчват. Нека тогава те издържат БНТ а не ние обикновените данъкоплатци.:s103
Xtrend ЕТ6000,Triax TD 110 - 75E/30W, LNB -Inverto Red Extend Single Long- Neck, Circular Black Pro, H-H MOTOR Powersat DG380 S , 80 см DIGI Satellite,

Досев

Гърге -  Да разбираме ли ме че Евроспорт ХД ще излъчва на живо мачове от европейското?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veskop

Цитат на: Досев;160730Гърге -  Да разбираме ли ме че Евроспорт ХД ще излъчва на живо мачове от европейското?
еба ли го :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания