Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

zargacum - два приемника?

Започната от myspam, Май 01, 2012, 07:22:31 PM

« назад - напред »

myspam

Здравейте,
Възможно ли е през zargacum с един акаунт да се гледа с два приемника , които ползват различни IP адреси от различни мрежи?
Рових се в техния сайт, но съм зле с руския и нищо не открих.
Има ли такава възможност, някой пробвал ли го е?

Veskop

Цитат на: myspam;157405Здравейте,
Възможно ли е през zargacum с един акаунт да се гледа с два приемника , които ползват различни IP адреси от различни мрежи?
ееее,вие па хептем тънкана искате да минете.... :hammer:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Antonio

Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

shemetcho

Hasta siempre, comandante

iivailo

Има такава опция, но трябва да я активираш. Мисля, че multilogin се казваше. След активацията всеки пакет, който закупуваш е със 70% по-скъп.
xTrend ET6000 + IT9135; Ubutu Server + DLNA + tvheadend + oscam + TechniSat SkyStar HD + Tevii S660; Foxconn nT-A3500(openELEC + Mystique SaTiX-S2 Sky); Raspberry Pi(Raspbian + tvheadend + IT9135); Raspberry Pi(openELEC)

Хиена

Ми нормално е да е така!
Не знам Българската "тарикатлъщина" докъде може да стигне...
Да се мъчиш да цакаш някой "тлъст", но да клатиш почти безплатното е най-малкото неуважение към труда на хората.
Да ви черпя по една ;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

миленн

Може ама не едновременно :worry: Ако искаш едновремено пускаш мултилогин, както колегите казаха 70% + и си ТИ
Dreambox 500s, 120 Ofset, GOLDEN MEDIA 990 HD SPARK RELOADED

Хиена

Ми щом казваш да фана да си пусна.
Колко трябва да платя за основен + 124 допълнителни;;573
Ако е до 7$ веднага ги превеждам;;650

П.П Другия вариант е да се вържа на смени - понеделник, сряда и петък единия, другия вторник, четвъртък и събота.
В неделя всички почиваме...;;573
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

myspam

Абе хора защо си мислите, че не искам да си платя?! Ще платя, посто питам дали има такава възможност и дали някой от вас я ползвал?
Пък и да обратното - да гледам да мина с по-малко пари , какво ви дразни ... тук не говорим ли всъщтност за шеринг, а шеринга какво е ?  
Благодаря на iivailo за отговора!

Поздрави на всички.

Хиена

Цитат на: myspam;157439а шеринга какво е ?  
Благодаря на iivailo за отговора!

Поздрави на всички.

Това е, безсънни нощи, изгубени мигове с любимия, несподелени моменти с децата и т.н.
То ако беше лесно всеки поп в бг щеше да е шейх.
На всичко отгоре не гледаш, а само ръчкаш, иначе не е шеринг, а смукинг.
Задай въпроса си там от където искаш да гледаш.
Да Ви почерпя по още една ;;650

skyboy

Цитат на: myspam;157439тук не говорим ли всъщтност за шеринг, а шеринга какво е ?  
Определено не е това което прави заргата..
По тяхната логика торент тракерите трябва да са платени.

themaster301

Може. Вместо $7 , ще платиш $11 и нещо за двата приемника , след като активираш опцията мултилогин.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

themaster301

бана не будет если будете смотреть  в разное время, при одновременном  просмотре будет бан. для одновременного просмотра нужно две подписки
т.е. от мултилогина няма никаква фаида . Разбирам го , че ако се гледа в едно и също време на двата приемника се счита за каскадинг.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Veskop

Цитат на: themaster301;157458бана не будет если будете смотреть  в разное время, при одновременном  просмотре будет бан. для одновременного просмотра нужно две подписки
т.е. от мултилогина няма никаква фаида . Разбирам го , че ако се гледа в едно и също време на двата приемника се счита за каскадинг.

тая простотия само руснак може да я измисли! :lol15::lol15::lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

PhilipZ

Доколкото си спомням, мултилогина беше да гледаш едно и да записваш друго (това пишеше в обясненята за какво е) Не съм убеден, че ако активирате мултилогин и се закачите от 2 адреса пак няма да Ви спрат достъпа. И в крайна сметка спестявате 3$ - по-добре втори акаунт и всичко да е точно. Защо си мислите, че може да прецакате някой който вече цака друг? Ако е за спорта - ОК, а че няма да стане - то това е друга работа.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания