Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Треска да ви набутат стара техника

Започната от tiefighter, Април 13, 2012, 09:58:25 AM

« назад - напред »

Михаил-Иванов

Цитат на: TUISTERa;433230И защо да е по-добре ?¿?¿ :)

Sent from my PMP7079D3G_QUAD using Tapatalk
Защото цените може да ги увеличат после.Сега има горе-долу добри намаления

Михаил-Иванов

Цитат на: dokodoko;433219здравейте , купух си от техномаркета с намалението , един рутер ДЛинк , работи си идеално аз доволен , донесоха ми с доставка на другия ден още 19.90 беше  рутера и 4 лв доставката.

;;513
Стискам палци да е наред.От този модел имахме доста върнати с различни проблеми.

Чък Норис

Стига с тези глупави реклами!
Ако има нещо реално намалено, а не останали мостри и стари залежали по складовете ел.уреди кажи! За всичко останало ще трябва да си платите за реклама!

заркопопов

Черен петък или Бял понеделник,няма значение.В България всеки гледа да те прецака и да ти набута нещо старо,но с нова цена.:s101

TUISTERa

Цитат на: заркопопов;433609Черен петък или Бял понеделник,няма значение.В България всеки гледа да те прецака и да ти набута нещо старо,но с нова цена.:s101

Зарко, извинявам се, ама то не е само тука бе, и в Германия ако имат нещо старо пак ще искат да ти го пробутат :s101

Михаиле, спри да спамиш ако може

TUISTERa

Такаа , една бърза равносметка до момента на скъпа стока
Стоката - телевизор Сони 55W80 - 5/7/9
Цените до момента - следя телевизора от около 2 месеца цената е 1599-1799 лв , всяка седмица някъде го има за 1599
В момента :
Техномаркет - до 50 процента на единични бройки по цялата страна.
Сонито - 1599 и то за скапания 808 модел - тоест, намаление няма

Зора - До 40 процента намаление, за тв - 11 процента - телевизор , който се движи
Сонито - 1599-1601 според зависи от модела. тоест намаление няма

Техмарт - 10 процента на всичко
Сонито - 1439.10лв , първия намален телевизор до момента.

Емаг - Ще видим утре, сонито по принцип там е 1699-1799 лв според модела.

Технополис - 10 процента, ще видим утре, цената в момента е 1599 лв предполагаема за утре като на техмарт

Ако някой се сеща за другаде да каже, да включим магазина в кратката справка ;;650

заркопопов

Цитат на: TUISTERa;433611Зарко, извинявам се, ама то не е само тука бе, и в Германия ако имат нещо старо пак ще искат да ти го пробутат :s101

Да,търговците искат да си изчистят старата стока,но в Германия и други бели държави се правят големи промоции и истински намаления.
Скоро се прибрах от Единбург и трябва да кажа,че Черен петък наистина има и то не само за техника а и всичко останало.:s101

yavor1

Много са агресивни, спама на пощата ми постоянно се препълва от "черни" петъци, тридневки,седмици и подобни.
 Очаквам скоро "черни" петилетки, по почина на "червените" петилетки в съкратени срокове ;;basi
 Колкото повече ме облъчват, два пъти повече ме отблъскват :)

TUISTERa

Цитат на: заркопопов;433617
Цитат на: TUISTERa;433611Скоро се прибрах от Единбург и трябва да кажа,че Черен петък наистина има и то не само за техника а и всичко останало.:s101

Виж, тук проблема е, че хората се връзват, а щом има кой да се връзва, ще има и кой да лъже

заркопопов

Цитат на: TUISTERa;433619
Цитат на: заркопопов;433617Виж, тук проблема е, че хората се връзват, а щом има кой да се връзва, ще има и кой да лъже

Проблема е,че никой не се интересува от продукта,който купува а вижда "Промоция" и скача в дълбокото.За тази цел има форуми и куп информация в нета,но трябва да се прочете.

TUISTERa

Цитат на: yavor1;433618Много са агресивни, спама на пощата ми постоянно се препълва от "черни" петъци, тридневки,седмици и подобни.
 Очаквам скоро "черни" петилетки, по почина на "червените" петилетки в съкратени срокове ;;basi
 Колкото повече ме облъчват, два пъти повече ме отблъскват :)

Ти единствен можеш да вкараш петилетка и червените в темата за техномаркет и емаг :hammer::hammer::hammer:

yavor1

Защото нищо ново не са научили, нищо старо не са забравили ;)

TUISTERa

И технополис обявиха 10 процента "РЕАЛНО" намаление :) Само в магазините, утре ще видим какво са измъдрили на място. По мои сметки сонито трябва да е 1439 лв :)

notwist

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания