Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Треска да ви набутат стара техника

Започната от tiefighter, Април 13, 2012, 09:58:25 AM

« назад - напред »

tiefighter

Днес и утре има намалени над 1000 артикула - някои и 50% даже.
http://www.technomarket.bg/
сайта се е гъбясал, ама може да видите брошурата на някои намалени стоки:
https://docs.google.com/file/d/0BzIEqr5XKfdVbk40T3ZfdV9ZcFE/view?pli=1&sle=true

valbg

;;601 Защо изглежда като финална разпродажба
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

АТАНАС15

Цитат на: valbg;154387;;601 Защо изглежда като финална разпродажба
ми най-вероятно е...
или [SIGPIC][/SIGPIC]

boyan88

а тия продукти има ли ги, или са били останали по 5-6 бройки в цялата страна, някой ходил ли е ?
Your Smart Linux TV Player

cecopeco

Гола вода и кал в ушите. В България, няма да се научим да правим качествена промоция.И все пак народа е луднал да пазарува щяло и нещяло защото е на промоция.;;650

boyan88

Цитат на: cecopeco;154405Гола вода и кал в ушите. В България, няма да се научим да правим качествена промоция.И все пак народа е луднал да пазарува щяло и нещяло защото е на промоция.;;650
промоцията е най голямата печалба :)
Your Smart Linux TV Player

АзКлавдий

да бе аз порачах една кафе машина и казаха след 10 дена ще я доставят:worry:
виетнамче и 1/2

PayNera

Много интересно с тези промоции:lol15: защо ли няма Panasonic ??? веднага щях да отмъкна 1 телевизор - не , че ми трябва , ама така за спорта като е с намаление 20-50%
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

Бай Джейсън

При бърз преглед - изриват се боклуци разни. Ей така мернах малко телевизорите - голям тестис е, свалили уж цена от 1 500 лв. на 700 и нещо си, ама тоя телевизор и инак не се продава за 1 500 много отдавна, ако се поразтърси човек. Инак беше направо купон край божурищенския магазин, аз оттам минах до Метро и да си сменя гумите и като видях какво е - чак полиция висеше на входа на паркинга, дори и не си помислих да завивам, щото нямаше да е забавно :) Без друго трябваше да намаляваме, за да не газим мераклиите-пешеходци. Ще се намерят купувачи инак, има хора, дето явно им е все тая какво точно ще вземат като качество, важното е да се смята за еФтино. Па дали наистина е, това е... ми второстепенен въпрос...

njor

Бе повечето от тия цени явно са ги били вдигнали предвидливо преди това и сега си правят промоций.;;573;;573;;573
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

palermo

Цитат на: PayNera;154419Много интересно с тези промоции:lol15: защо ли няма Panasonic ??? веднага щях да отмъкна 1 телевизор - не , че ми трябва , ама така за спорта като е с намаление 20-50%
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iDVEpJumlvgJ:www.investor.bg/aziia/336/a/panasonic-prognozira-nai-tejkata-godishna-zaguba-v-istoriiata-si,129741/+panasoc+%D1%84%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82&cd=9&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

Veskop

Цитат на: Бай Джейсън;154436При бърз преглед - изриват се боклуци разни. Ей така мернах малко телевизорите - голям тестис е, свалили уж цена от 1 500 лв. на 700 и нещо си, ама тоя телевизор и инак не се продава за 1 500 много отдавна, ако се поразтърси човек. Инак беше направо купон край божурищенския магазин, аз оттам минах до Метро и да си сменя гумите и като видях какво е - чак полиция висеше на входа на паркинга, дори и не си помислих да завивам, щото нямаше да е забавно :) Без друго трябваше да намаляваме, за да не газим мераклиите-пешеходци. Ще се намерят купувачи инак, има хора, дето явно им е все тая какво точно ще вземат като качество, важното е да се смята за еФтино. Па дали наистина е, това е... ми второстепенен въпрос...

напълно си прав!един приятел беше там и ме пита за един 43' Самсунг плазма,който бил около 700лв..."Намален"...:lol15:След бърза справка,видях че тоя модел в UK е около 300 паунда ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

enbm

Цитат на: Veskop;154443напълно си прав!един приятел беше там и ме пита за един 43' Самсунг плазма,който бил около 700лв..."Намален"...:lol15:След бърза справка,видях че тоя модел в UK е около 300 паунда ;;573

А хладилник на Самсунг (големите, с двете врати една до друга) , който беше намален от 3200ЛВ на 1599ЛВ, в Технополис е на цена 1800ЛВ с подарък Микровълнова !!!:lol15:

АзКлавдий

аз кафе машина на крупс я зех за 180 сега е 100 с доставката
виетнамче и 1/2

Джак

Имах случай днес да се отбия през един Техномаркет. Паркинга и съседните улици не могат да съберат колите. Вътре се извиват опашки по 300 човека на каса. Не може да се диша. Голяма блъсканица. Загубих желание да разглеждам и си тръгнах.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания