Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

как да свьржа над 10 телевизора кьм sattv

Започната от петър2001, Април 01, 2012, 08:13:29 PM

« назад - напред »

петър2001

Здравейте,

Искам да ви попитам някой може ли да ми помогне с сьвет относно следния проблем който имам:

Строим един малак хотел  с 12 стаи , обаче най близката кабелна се оказа на около 2 километра и триабва да използваме сателитна тв. Обаче се оказва че ако искаме булсатком трябва да си сложим до всеки телевизор по един декодер и става грозно, непрактично и глупаво.

Вьпроса ми е , има ли друго решение и мога ли да инсталирам нещо като централен приемник а до телевизора да стига само коаксиален кабел?

Благодаря предварително

Петьр

Veskop

Цитат на: петър2001;152541Здравейте,

Искам да ви попитам някой може ли да ми помогне с сьвет относно следния проблем който имам:

Строим един малак хотел  с 12 стаи , обаче най близката кабелна се оказа на около 2 километра и триабва да използваме сателитна тв. Обаче се оказва че ако искаме булсатком трябва да си сложим до всеки телевизор по един декодер и става грозно, непрактично и глупаво.

Вьпроса ми е , има ли друго решение и мога ли да инсталирам нещо като централен приемник а до телевизора да стига само коаксиален кабел?

Благодаря предварително

Петьр
пич,нали не очакваш някой да ти направи проект безплатно тук?хора с това си изкарват хляба,отиваш в магазина на форума и го обсъждате ;) ако не ти се дават пари,взимаш 3 абонамента на бск с по 3 доп,приемника и си готов с грозния и непрактичен,ама евтин вариянт!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

ХГХристов72

Благодаря предварително

Петьр
Може, но това е все едно да правиш кабелна тв в хотела, ще ти излезе много по скъпо приеми офертата на сат булсат ще плащаш три такси с пакетите които искаш и ще имаш тв във всяка стая на хотела.Има и друг вариант ама.

alexteam

или си купуваш 12 телевизора с вграден DVB S тунер и минаваш на лусозния вариант, но нямаш кутийки...

Миро

Телевизори с DVB-S и по един CAM с карти на Сателайт-а и плаща шест абонамента.
Предполагам, че ще се получи.

ПС: Не видях, че изискването е за БСК. :sad:

Стивт

Благодаря предварително

Петьр

И кое му е грозното, непрактичното и глупавото да сложиш по един приемник във всяка стая. Новите приемници са толкова малко че почти не се виждат. А и това е най-евтиния и добър вариант!!!
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

кнпавлов

АКо толкова те дразнят приемниците има вариант да ги скриеш някъде из сградата или стаята и да ги управляваш с помоща на радиовълни единствения недостатък е че ще трябва да се пооръсиш допълнително за удоволствието

петър2001

Цитат на: ХГХристов72;152546Може, но това е все едно да правиш кабелна тв в хотела, ще ти излезе много по скъпо приеми офертата на сат булсат ще плащаш три такси с пакетите които искаш и ще имаш тв във всяка стая на хотела.Има и друг вариант ама.

a колко сaтелитни aнтени трябвa дa имaм 3 или 1?

Veskop

Цитат на: петър2001;152567a колко сaтелитни aнтени трябвa дa имaм 3 или 1?
3 с 4ни конвертори

петър2001

Цитат на: alexteam;152547или си купуваш 12 телевизора с вграден DVB S тунер и минаваш на лусозния вариант, но нямаш кутийки...

поддaржa ли го товa Булсaтком? в смисaл 1 aнтенa и 12 телевизорa с ДВБ С тунери ?

Имa ли някaкви спецялни изисквaня зa ДВБС тунер-a , кaквa верся или нещо  подобно.. дa не вземем 12 телевизорa и после дa не тругнaт щото сa щaрa  верся ДВБС кaрти :)

петър2001

Цитат на: Гърга Питич;1525683 с 4ни конвертори

ужaс.. aз едвaм ще убедя шефa дa сложим 1 сaтелитнa чиня че му зaгрозявaлa гледкaтa.. a сегa с 3 изобщо нaймa дa се сaглaси..

Някaкaв друг вaрянт?

фолкръм

Цитат на: петър2001;152571ужaс.. aз едвaм ще убедя шефa дa сложим 1 сaтелитнa чиня че му зaгрозявaлa гледкaтa.. a сегa с 3 изобщо нaймa дa се сaглaси..

Някaкaв друг вaрянт?
Първо се уточнявате кои програми ще се гледат , тогава се мисли колко "чинии" ще има!
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Veskop

Цитат на: петър2001;152571ужaс.. aз едвaм ще убедя шефa дa сложим 1 сaтелитнa чиня че му зaгрозявaлa гледкaтa.. a сегa с 3 изобщо нaймa дa се сaглaси..

Някaкaв друг вaрянт?
ами,шефа да се оправя тогава,пуска местната кабеларка и това е ;)

ХГХристов72

Някaкaв друг вaрянт?
Варианта без антена не става, слагате антените трите на покрива така, че няма как да се виждат отдолу.

Зелен

Аз не разбрах,защо трябва да слагат три чинии,при положение,че има конвертори с осем изхода.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания