Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

РИКИ

Браво на Григор,въпреки загубата!!!;;650

gentu

Цитат на: РИКИ;354297Браво на Григор,въпреки загубата!!!;;650

НИЩО ДЕ , "ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД"!!!:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

вассил46

Загуба ,но добра игра на Гришо

ВалчоП

Има още работа по пустия му бекхенд по диагонала.
И още малко психика му е нужна.
И още съвсем малко физика.
Химия не му трябва!
;;650
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Цец0

Цитат на: РИКИ;354296Що не спреш да сереш в темата и да си намериш някаква друга занимавка,ами занимаваш хората с глупости?
От хора, които явно изобщо не разбират от тенис, гледат този спорт само защото наше, българско момче е в елита му в момента и които вероятно през живота си не са виждали тенис ракета на живо изобщо, ама изобщо няма да се засегна от бръщолевенията им :lol15:

А по темата: Браво на Григор. Чудесен мач направи, но за съжаление и съдбата не беше на негова страна :s103

gentu

Цитат на: Цец0;354302А по темата: Браво на Григор. Чудесен мач направи, но за съжаление и съдбата не беше на негова страна :s103
-а като нищо можеше и на полуфинал да играе , като знаеме какво стана с италианеца!!!;;675
"ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД"
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Дедал

Оня измислен аут му изяде главата :s103 - имаше добър шанс да стигне финала , ама ...

п.п. Някой уж предпочитаха красивите загуби ;;573 ... ми - не , по-добре си е победа пък била и грозна .;;650

Чичо Боре

Цитат на: Цец0;354302А по темата: Браво на Григор. Чудесен мач направи, но за съжаление и съдбата не беше на негова страна :s103

Да, но е крайно време вече да спечелим мач, а не само да чупим ракети.

teolink

Жалко, че отпада след най-добре изиграния си мач, не му достигна зрелост и търпение във важните моменти.
А и съдиите го прецакаха и не му позволиха да получи втори сетбол при 5:2

bademos

За съжаление толкова може, много ми е трудно да се примиря с факта, но това е - започва падането надолу и дано по-бързо свикнем с нежеланото от нас място в ранглистата.:s104:s104:s104

Дон Дракона

Този път съдията с онзи измислен аут доста повлия!

здрасти

Каунь Пакпадналов речи: Сторте двар уа, сторте двар! - Уу, не можте га стори, я ж га фатя. - Оть ни га фатя уа, каунь?- М! Кък да га фатя - тя мина кат матор и беше кюшлия!

Цец0

Цитат на: bademos;354311За съжаление толкова може, много ми е трудно да се примиря с факта, но това е - започва падането надолу и дано по-бързо свикнем с нежеланото от нас място в ранглистата.:s104:s104:s104
А ти няма ли да престанеш да повтаряш като развален грамофон от повече от половин година след всяка една негова загуба, че започва пропадането? Аман от песимисти. Вместо да сме доволни, че жалка държава като нашата, без грам условия за развитие на спорт от най-висока класа има такъв тенисист, то има хора, които реват след всяка негова загуба като недонаебани стари моми... Сега е момента да се появи и една мишка и идилита ще е пълна.... ;;basi

алт

Той помияра вече се появи.

bademos

Вие какво си мислите, че аз му мисля лошото - не е вярно, аз лично гледам всеки негов мач и полудявам от кеф когато бие и се сривам нервно, когато пада и горчилката от загубата му ме трови 2-3 дена. Но да вярваме в нещо, което май няма как да се получи, не значи, че не го харесвам и не искам да е номер 1 в тениса. За съжаление фактите са други и ние трябва да ги приемем, така ли е - кажете къде бъркам? Между реалист и помияр май има разлика, а , как мислите?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания