Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

Антонио

Гришо има и качествата и физиката... Не знам психиката ли му е слаба, късмета ли не го покрива... При Пиринкова съм се примирил, че това са й възможностите, победата в Сидни беше свръхусилията й, въпреки, че винаги съм смятал, че в WTA е много по-лесно да пробиеш, отколкото при мъжете. Но Гришо, колкото и нескромно да звучи, може да е номер 1. И сигурно ще го направи... Може би търсената дума е "постоянство"...
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

bademos

ДА - може би търсената дума е "постоянство" - дано да се се случи по-скоро, аз искрено и сърдечно му го пожелавам и ще бъда много доволен от този факт.

Цец0

Антонио, за Цвети не си прав. Изобщо това не са възможностите и. Това момиче има уникален талант, но проблема там е един единствен. И той се казва Кирил Пиронков! Лошо е, че годините вече отминават и тя отдавна изпусна влака, когато трябваше да се наеме сериозен специалист, който да я усъвършенства. Но очевидно на някои хора им се свидиха средствата, който отиват там... И не беше случайна репликата и миналата година след Сидни - Mom, dad, we have a trophy.... Жалко :s103
А очевидно бащата на Гришо е пич. Не са се свеняли още като малък да тръгне по правилния в това отношение път. И със сигурност ще има още по-добър резултат в един момент. Дори работата му с Пол Анакон е нещо уникално. И се надявам този човек да остане в щаба му. Смяната на Рашийд не е нужна според мен. Вече печели достатъчно, за да може да си позволи още едно голямо име в щаба си, човек, който да го ошлайфа тактически. Явно е, че физиката вече я има.

любоянев

Гришо има всичко без психика, там му е проблема...

Цец0

Това с психиката е леко пресилено.... Не може да си играча с най-много обърнати мачове на ниво ATP за 2014 година от 0-1 до победа и да нямаш психика. Нова ми звучи леко несериозно ;)

dzumba

И коментаторите са виновни,при 5:2  и полуумрял Мъри,единия каза,че не е отписал мача!

вассил46

Цитат на: dzumba;354329И коментаторите са виновни,при 5:2  и полуумрял Мъри,единия каза,че не е отписал мача!

Е само тук ли? Аз мисля, че тези джавкачи поне в спорта са излишно изразходвани пари. Аз поне като гледам спорт не пущам звук, защото не мога да ги слушам.

jovito

С една дума малък Revenge,когато коментира Данчо, Гришо няма шанс, гати прокобата

dzumba

Гришо си има всичко,може да бие всеки!Единственото ,което няма,е тарикатлък!Трябват и пози и тикове,да пада за дузпа,да играе курвачката,да има майката,..май днес имаше за първи път майката вместо камон!Счупи и ракета,което значи,че вече си е повярвал,че може да бие всеки!Крайно време беше да видим нещо подобно!

Милен_ТТ

Цитат на: dzumba;354347Гришо си има всичко,може да бие всеки!Единственото ,което няма,е тарикатлък!Трябват и пози и тикове,да пада за дузпа,да играе курвачката,да има майката,..май днес имаше за първи път майката вместо камон!Счупи и ракета,което значи,че вече си е повярвал,че може да бие всеки!Крайно време беше да видим нещо подобно!
Ако беше счупил ракетата в главата на съдията, щеше да е още по-ефективно ;;573
Щеше да разбере тоя що е туй балкански нрав :)
И да си помисли следващия път дали ще отсъжда така!
VU+ DUO 2; VU+ Solo 2; XTREND ET 10000; XTREND ET 9500; XTREND ET 5000; AZBOX ELITE; ARIVA 102; DISH: 3x3.60; 1x2.20; 1x1.80; 1x1.60; 2x1.40; 3x1.10; 1x0.90; 2x0.80.  DiSEqC switch: 1x16 EMP-centauri + 1x8 Tecatel; 24xLNB

themaster301

http://gong.bg/tenis/goliam-shlem/ivanishevich-pohvali-grisho-taka-se-chupi-raketa-313871

Не съм съгласен с Иванишевич , Димитров игра по зрелищно и имаше надмощие в доста етапи от мача. Просто не уцели подходящите моменти . Мъри няма да стигне финала.( Собствено мнение ).
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Pipp0

подкрепям.Гришо направи мача,беше по-атрактивен и по-добър,спря го шанса и тъпия съдия......но с такава игра ще печели.Повече хъс и ще бие всички наред
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

mistreated

Оспорваните мачове между двама тенисисти се решават в 2-3 точки. Да, убеден съм, че този мач се реши от грешното съдийско решение при 5:2 и 40:40. Това не оправдава Григор за пропуснатите шансове, но все пак влиянието на тази точка за крайния резултат е огромно.
Загубата на Димитров няма нищо общо с психика. Изобщо, психиката е най-малкият проблем на Гришо в последната година. Единственото, което му липсва е ретура. Ако може поне малко да се доближи до ретурите на Мъри и Джокович, няма да излезе от топ 4 в близките 5-6 години!
И все пак, нека не забравяме от кого загуби. Не веднъж съм повтарял, няма нито един тенисист в света в момента, който да се доближава до класата на Голямата четворка. Да, понякога и те имат своите изпадания в "дупка", но това са тенисисти с изключително голям опит, с уникална физика и невероятен арсенал от оръжия.
Чакам да дойде момента, в който Григор в няколко турнира подред ще има късмета на Раонич при жребиите!

mistreated

В момента гледам мачът между Раонич и Лопез и само като си представя, че някой измежду тях двамата ще е на 1/4 финал ;;basi
Какво красиво може да има в тенис мач, в който средната продължителност на разиграванията е 3 удара?

Цец0

Няма ли да се появи някой добър дървосекач, че това канадско дърво е изключително дразнещо :e085:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания