Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

gentu

Мъка , мъка и днеска!!!:)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

dzumba

Що бре?
В момента караме на класа,5 пъти повече двойни грешки,два пъти по малко уинъри,два пъти повече грешки и пак водиме!Това вече е класа!Знаеме си,че Гришо е най добрия,но вече почна да взема мачове, в които е по посредствен!

вассил46

Може и да не е за хвалба играта, но постъпката мисля заслужава.

Цец0

Супер спокоен мач. За разлика от вчера, когато напрежението можеше с нож да се разреже днес бях убеден, че взимаме мача. Няма как да загубиш мач без да са те пробили нито един път за 3 сета.
И да, това вече е класа. Да печелиш, без да блестиш.

themaster301

Цитат на: Цец0;470108Супер спокоен мач. За разлика от вчера, когато напрежението можеше с нож да се разреже днес бях убеден, че взимаме мача. Няма как да загубиш мач без да са те пробили нито един път за 3 сета.
И да, това вече е класа. Да печелиш, без да блестиш.

Напълно ли си убеден ?;;basi
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Цец0

Да, напълно съм убеден :worry:
За победата ако питаш... А за пробивите ми е ясно, че може да загубиш с 2 тайбрека. Но това се случва много, много рядко. И не с опонент като този рижав смок :lol15:

atuani

Цитат на: dzumba;4701035 пъти повече двойни грешки,два пъти по малко уинъри,два пъти повече грешки и пак водиме!Това вече е класа!Знаеме си,че Гришо е най добрия,но вече почна да взема мачове, в които е по посредствен!

Абсолютно точно ;;513
Цитат на: вассил46;470105Може и да не е за хвалба играта, но постъпката мисля заслужава.

Ето за това е обичан от всички !Човещинка   ;;513
####
А колко е приятно да виждаш Българският флаг и до него  да отразява номер 1 ;;675;;513
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

Neo64

Третия сет , не издържах , отидох на мивката да мия кочината.:hammer:
 Утре с аборигена , може да се науча и да готвя;;675

bademos

Според мене и вчера и днес показа класа - с посредствена игра постигна победи и това според мене е добре и е голямо израстване - казвали сме 100-ина пъти - по-добре грозна победа, от колкото красива загуба...;;650 По-трудно е да се измъкват такива мачове ;;650

Кайен

На снимката ясно се вижда, че Григор отново вдигна паднал играч.
Съвсем в стила си.

Milenrec

С тая игра вече ше е трудно с мангото ,ама днес имаше подобрение поне .

вассил46

събота, 6-и януари:

Централен корт, начало 03:30 часа:
Коолхоф / Ситак - Майер / Себайос

не преди 04:30 часа:
Алекс де Минор (Австралия) - Райън Харисън (САЩ)

не преди 06:00 часа:
Григор Димитров (България, №1) - Ник Кириос (Австралия)

не преди 11:00 часа:
Аляксандра Саснович (Беларус) - Елина Свитолина (Украйна, №3)

след тях:
Клепац / Мартинес Санчес - Бертенс / Шуурс

Корт 1, не преди 07:30 и след почивка:
Континен / Пийрс - Димитров / Харисън

Цец0

Цитат на: Кайен;470126На снимката ясно се вижда, че Григор отново вдигна паднал играч.
Съвсем в стила си.
Интересно....
Наистина ли си толкова прост?
Или просто ти се отдава? ;;basi

Кайен

Що, ти да не си мозъчен хирург?
Шафьорите на такси сте хиляди...

Ender

Едмънт ми беше един от 2-мата потенциални кандидати, които не исках да се паднат за този кръг.  Точно защото знаех,  че има потенциала да измъкне сет дори Григор да  играе по-добре от него. И точно това стана във втория сет когато Григор  вместо да затвори мача рутинно изтърва 2 точки за пробив -  първата от  която изпрати непредизвикано сечен в мрежата и тотално ме вбеси :) . След това в тайбрека всичко май се реши от една супер оспорвана точка  на подаване на британеца  при която си размениха доста удари и накрая  нашия удари един супер калпав бекхенд и опонента му веднага се измести и  го атакува с мощен форхенд уинър което го надъха много и оттам нататъка  имаше  един играч на корта до края на тайбрека. Трябва да се признае  обаче че Григор не измъкна лесно първия сет защото трябваше да спаси  първо  2  точки за пробив и после както често се случва самия той  успя да пробие още следващия гейм. Така че един вид британеца си върна с  лихвите във втория сет, който трябваше да бъде взет от нашия, но вместо  това се стигна до трети. И тук Григор бе видимо по-добър...имаше шансове  но в крайна сметка едни пропиля сам, а други бяха просто спасени от  добре играещия противник. И спокойно мача отиваше пак към тайбрек който  щеше да е инфарктен когато при подаване на Григор и 15:0 британеца си  контузи глезена и изпита остра болка и взе медицински таймаут. От  повторението се видя, че все пак не го огъна сериозно, а и след това все  пак можеше да играе, а вече колко това му е пречило на играта е въпрос  на спекулации. Със сигурност обаче му е повлияло и не е бил на макс.  Но пък това разстрои сервис гейма на Димитров като се стигна до 30 равни  след двойна и имаше късмет, че не се стигна до по-голяма драма и си го  затвори, а после успя и да пробие... нещо което се дължеше и на травмата  на Едмънт. Той можеше да  бяга и нямаше ясно видим прблем, но със  сигурност не е бил на 100%. Но когато иде реч за 1-2 гейма ако беше  пробил дори и с контузията можеше да затвори мача и да стане супер  неприятна ситуация.

В крайна сметка днес Григор игра доста  по-добре от вчера, което от една страна се дължеше че противника имаше  различен стил на игра, но и Григор сервира доста по-добре и то въпреки  многото двойни които направи. Защото освен тях реализира и доста асове и  директни точки и най-вече не беше пробит макар съвсем разбираемо да  имаше и някой друг труден сервис гейм. Но срещу такъв опонент само едно  невнимание..един пробив и после може да нямаш шанс да си го върнеш. А  както видяхме  българина загуби сет след тайбрек.. сет който можеше  лесно да спечели. Доволен съм че имаше очаквано подобрение в играта, но  все още не е това което ще го изведе до титлата и срещу Киро нивото  трябва да бъде вдигнато още. Най-съм доволен, че сервиса на моменти  тръгна.. сега ако намали и двойните ще е супер :). Недоволен съм от бекхенда и най-вече от няколко доста наивно сбъркани  сечени които не бяха под напрежение. Играч от неговата класа тези грешки  трябва да ги избягва. От друга страна днес играта на мрежата бе супер. Но пак казвам играта на Григор прекалено много се влияе от това срещу кого играе както и в каква форма е опонента му.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания