Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Григор Димитров-тенис

Започната от Светльо90, Март 27, 2012, 12:18:52 AM

« назад - напред »

Цец0

Цитат на: Neo64;469993х Цец0
 За боговете само добро или нищо!

...затова ще предпочета да не казвам нищо.
Може да е един от най-големите в историята на този спорт, но с това толериране по схеми и телевизионни сесии вече започва да дразни всички неутрални фенове на този спорт.

Дензел

Неговите нерви издържаха, да видим нашите дали ще издържат:;810
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Neo64

За телевизионните мачове си прав , но все пак да не забравяме , че не му остава още много, с тия 18 Големи шлема ,разбираемо е Телевизионните спортни канали да го показват
 Както гледам мача с аборигена Кирьо е вързан в кърпа:):)

notwist

Това сухо кенгуру вероятно до края на кариерата си няма да играе така добре, както днес.

Цец0

Ender

Много изстрадана победа.. чак към края почна да налучква как да играе тактически правилно на съперник на който хем му върви играта хем играе супер контраатакуващ стил.

gentu

Цитат на: Ender;469994Хах... това беше един от най-лудите мачболи които Григор е спасявал.
-а онзи гейм дето го взе след три двойни грешки беше най инфарктният в историята му до сега!!!;;675
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Ender

Вчера в един специализиран форум за тенис бях писал следното относно мача срещу Милман и в общи линии познах :)

ЦитатТоя Милмън честно казано не съм го гледал или не си спомням, но явно  пред собствена публика умее да се надъхва срещу много класни съперници.  След като бая е озорил и Мъри и Федерер на същия този турнир преди  години това едва ли е случайно. Има и такива тенисисти които показват  качеставата си само при много специфични условия иначе извън тях са  посредствени. Така че при положение че това се явява първи мач на сингъл  за нашия той много трябва да внимава. Двата мача на двойки са му  позволили да се запознае с обстановката, но играта на сингъл няма почти  нищо общо. Дано поне сервиса да е влязал в някакъв ритъм щото ще му  трябва. Отделно видяхме че почти всички от фаворитите загубиха мачовете  си на този турнир, а Киро едвам го измъкна. Тоест Милмън може да си  повярва още повече. Принципно поне за момента Григор не притежава едно  от най-мощните оръжия които почти всички големи имат... да всява страх  още с появата си на корта. Дори в неговия случай много често сравнително  посредствени опоненти правят едни от най-добрите си мачове. Гледал съм  десетки пъти как срещу Федерер или Надал например много играчи просто се  представят много под възможностите си защото са притеснени. И тук  говоря за неща които зависят изцяло от тях като например сервис или  завършване на рутинен удар. Дано стабилността която Григор показа в  последните няколко месеца на миналата година да му помогне за  излъчването което трябва да демонстрира на корта. Това е аспекта който  има нужда от най-много работа ако иска да успее да спечели заветния  шлем.

http://bulgariantennisfans.**************/thread/166/2018

Didko

Милмън беше приземен... Интервюто, което Роджър Рашид взе от Григор след мача беше интересно :)

Neo64

Утре па жъ млатим англичани....!;;650

Посветения

Този мач Григор трябваше да го вземе.. Утрешния е определящ за подготовката му за АО..
;;666

Цец0

Дано не се бъркам. Но според мен утрешния мач ще бъде далеч по-спокоен и безпроблемен за Григор. И донякъде ме е яд, че пак сме в силната половина на схемата. Защото след отказа на Мъри и загубата на Раонич долната половина е трагикомична и повече подхожда на Чалънджър :)

Ender

Цитат на: Цец0;470039Дано не се бъркам. Но според мен утрешния мач ще бъде далеч по-спокоен и безпроблемен за Григор. И донякъде ме е яд, че пак сме в силната половина на схемата. Защото след отказа на Мъри и загубата на Раонич долната половина е трагикомична и повече подхожда на Чалънджър :)

А дано да е много по-лесен. Често наистина е ставало точно така, но за целта сервиса трябва да бъде поне 1 ниво нагоре да не кажа 2. Нещо което Григор също е успявал да направи и рязко да качи нивото в този компонент на играта. Срещу британеца много ще му трябва щото миналата година бая се озори точно срещу него и даже загуби сет. Дано пак да се потвърди старото правило, че обикновено когато Григор играе срещу добре сервиращ опонент...българина също серивира на високо ниво. Че днес нещата на сервис си бяха мизерия :)

вассил46

Да се надяваме днес Евроспорт да продължи от централния корт.

Централен корт, начало 03:00 часа:
Майкъл Мо (САЩ) – Алекс де Минор (Австралия)
Ник Кириос (Австралия, №3) – Александър Долгополов (Украйна)

Не преди 07:00 часа:
Анастасия Севастова (Латвия, №7) – Аляксандра Саснович (Беларус)

Не преди 11:00 часа:
Григор Димитров (България, №1) – Кайл Едмънд (Великобритания)
Не преди 13:00 часа:
Елина Свитолина (Украйна, №3) – Каролина Плишкова (Чехия, №2)

вассил46

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания