Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Sony - KDL32EX720 субтитри през домашна мрежа?

Започната от asword, 19-03-2012, 13:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

asword

Здравейте, прочетох всичко което намерих за пускане на филми през домашната мрежа, но не можах да намеря дали някой е успял да подкара субтитри при Windows 7, пробвах както през сървъра на Media Player, така и през този руския сървър. Ако някой е успял ще съм много благодарен ако обясни възможно най-подробно как става!

gradev

Е през руския си вървят прекрасно субтитрите... При теб не се ли получават ????

asword

Не, филма тръгва, субтитрите не!

asword

Ще обясниш ли ако обичаш стъпка по стъпка какво правиш като си пускаш филма и субтитрите?

НАА

Цитат на: asword;150188Здравейте, прочетох всичко което намерих за пускане на филми през домашната мрежа, но не можах да намеря дали някой е успял да подкара субтитри при Windows 7, пробвах както през сървъра на Media Player, така и през този руския сървър. Ако някой е успял ще съм много благодарен ако обясни възможно най-подробно как става!
С PS3 Media Server всичко е ОК.

gradev

http://www.homemediaserver.ru/forum/viewtopic.php?f=5&t=163
Погледни във форума на самия сайт, там всичко е описано, ако не се получи - кажи, ще поръчкам при мен да видя как е. Просто нямам телевизор Сони, а BD плейър Сони и през него с тази програма спокойно се гледат филми с кирилски субтитри. Логично е и на телевизор да се държи по същия начин софтуера.

Дедал

То може да е логично ,но няма никаква връзка -BD плеърите на Сони поддържат много повече кодеци и формати от тв им. ;;650

asword

Подкарах си субтитрите с PS3 Media Server но ми излизат йероглифи, как мога да си оправя да ми излизат на кирилица?

Петио77

Цитат на: asword;151952Подкарах си субтитрите с PS3 Media Server но ми излизат йероглифи, как мога да си оправя да ми излизат на кирилица?

http://dtv-bg.com/downloads.php?do=file&id=3785 САМО ТАЗИ ПРОГРАМА Е СПАСЕНИЕТО ЛЕСНА И БЪРЗА

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания