Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

tchefo

Имаше червено съобщение за някава DDOS атака преди обяд

Zzipper

Цитат на: Sentello;241291Яко, и аз искам, е :)

Sent from my Nexus 4

Удължаването е автоматично, при мен пакета ми изтичаше на 20-ти сега ми пише, че е активен до 25-ти.
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

PayNera

То маи раздават по 5 дни - еи така на когото сварят.Аз не съм ползвал тяхните услуги от много време (в смисъл съм ползвал няколко пъти по 1 ден - само за тест) - и на мен ми треснали 5 дена ??? -за ко са ми ;;573
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

petar258

май на всички с активни акаунти към момента на началото на последните проблеми са дали по 5 дни

thesaint

и аз съм получил следното съобщение :

Уважаемые пользователь!!
Вам было подарено 5 дней бесплатного просмотра.(ваш пакет продлен на 5 дней)!!
Если у вас не работает шаринг!
1) проверьте ваши настройки  
2) смените сервер(сервера)
3) пропишите до 4 сервера одновременно

по т.3 - значи ли, че в newcamd.list, мога да напиша настройките за 4 сървъра и той ще работи

пешето

Цитат на: thesaint;241318[/COLOR][/I]по т.3 - значи ли, че в newcamd.list, мога да напиша настройките за 4 сървъра и той ще работи

Да, като мисля че това означава не повече от 3 сървъра.

koko313

Бонуса не е само за активни потребители а, и за стари нови мераклий.
Като ,четя темите за Заграта и Замундата все повече си приличат, като ДДос атаки . Може би това ме подлъга та изпратих снощи едно мнение което е за тази тема в другата.

Цитат на: koko313;241127Преди , време пробвах заграта,с вип пакет и тази вечер реших да я пробвам.
Първо на руски изобщо заграта, не ми се отваря.
Отваря ми се на английски.
За плащане през ИНТЕРКАСА не получих, смс на М тел такъв получих на ВИИВАКОМ .
Плащането, ми излезе в кабинета.
Между временно махнах #### от приемника, но когато се опитах, да-си купя, пакет ми даде грешка 502 няколко пъти !?

И учудващо вип пакета ,ми тръгна на телевизора, а парите в билдинга си стоят.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Антонио

В последните дни забелязвам чувствително подобрение в работата на пакетите. Пуснали са още сървъри и днес примерно Sky UK по време на двата мача от Монте Карло, които гледах без да превключвам, ми прекъсна 2 или 3 пъти, което сравнено с миналата седмица е доста по-добре, прекъсваше ми на 10-15 минути за по  5-10 секунди. Явно са решили да подобрят услугата си, че иначе...
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Veskop

Цитат на: Антонио;241687В последните дни забелязвам чувствително подобрение в работата на пакетите. Пуснали са още сървъри и днес примерно Sky UK по време на двата мача от Монте Карло, които гледах без да превключвам, ми прекъсна 2 или 3 пъти, което сравнено с миналата седмица е доста по-добре, прекъсваше ми на 10-15 минути за по  5-10 секунди. Явно са решили да подобрят услугата си, че иначе...

Щото следобяд "маймуните" са на тръстиката,а не на "клона" пред телевизора ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

themaster301

Цитат на: Антонио;241687В последните дни забелязвам чувствително подобрение в работата на пакетите. Пуснали са още сървъри и днес примерно Sky UK по време на двата мача от Монте Карло, които гледах без да превключвам, ми прекъсна 2 или 3 пъти, което сравнено с миналата седмица е доста по-добре, прекъсваше ми на 10-15 минути за по  5-10 секунди. Явно са решили да подобрят услугата си, че иначе...

Наистина е така. Като поставиш и 2-3 сървъра , нещата стават още по-добре. От 2 часа сега гледам испанците и не е секнало един път.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Антонио

Явно са се облекчили нещата с повечето сървъри, на 45 съм и се справя доволно. Веско, не е само следобед, Sky UK снощи също се държеше стабилно. Дано задържат така, че напоследък се дразнех много...
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Didko

Аз от 2 седмици не мога да платя. Нямам никакви проблеми с СМС-ите, получавам ги дори и в чужбина. Пробвах с 4 (!) карти - нито една не можа да ми чарджне. Моля, ако някой може да услужи с $20, връщам 22 през пей-пал. ;;650

paradise

Цитат на: Didko;241750Аз от 2 седмици не мога да платя. Нямам никакви проблеми с СМС-ите, получавам ги дори и в чужбина. Пробвах с 4 (!) карти - нито една не можа да ми чарджне. Моля, ако някой може да услужи с $20, връщам 22 през пей-пал. ;;650

Щом имаш пей-пал си зареди с него! Аз преди няколко дена вкарах 10$ и нямаше ядове ;)

Didko

Цитат на: paradise;241759Щом имаш пей-пал си зареди с него! Аз преди няколко дена вкарах 10$ и нямаше ядове ;)

Paypal временно недоступен...

И те така 2 седмици. :c040:

Zzipper

При мен на 19.2Е не ми  отключва нито Digital+, нито Sky De. Сменях сървърите няколко пъти, но ми изкарва "not able to decode". Имам 92% сигнал и 45Мбит сигнал. Вече не знам какво да направя.
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания