Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zargacum

Започната от gugutkov, Февруари 18, 2012, 07:23:35 AM

« назад - напред »

shamarasat

А от микросметката ми в epay.bg мога ли да прехвърля пари в заргата ???
· Radio Viva BG

Sentello

Не, как искаш да стане това :-)

Odesláno z mého Nexus 4

Васил

Цитат на: емо111;286948В събота пробвах метода за внасяне на пари на заргата на колегата Николов - работи безупречно.Вкарах 5,97$ и ми останаха 5 рубли - та за 10лв. толква.Превода се получи в заргата моментално.;;650
Потвърждавам - работи! Само ,че в Търговище никой от тези пущини не взема по-малко от 20лв.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

С.Николов

Цитат на: shamarasat;286952А от микросметката ми в epay.bg мога ли да прехвърля пари в заргата ???
То ако можеше през epay.bg работата щеше да е детска радост бонбони зрънчо :)
Цитат на: Васил;286955Само ,че в Търговище никой от тези пущини не взема по-малко от 20лв.
По принцип ако банкнотата е много намачкана или скъсана може и да не я приеме то си го пише в условията но ако това не е проблемът
пишете им образно казано едно любовно писмо
с кратко обяснение на проблема и местоположение на проблемния терминал.
Все пак на сайтът им пише
ЦитатУстройствата на CASHTERMINAL приемат само плащане в брой (български банкноти и монети) с цел улеснение на потребителите. Системата приема банкноти от 2, 5, 10, 20 и 50 лв. и монети от 1,2,5,10,20,50 1 лв
ако си държат на реномето да отстранят проблемът.

Аз да питам на вас бележка терминалът разпечата ли ви ?

Zzipper

Пичове, не знам при вас как е, но аз един мач по Sky Sports UK не мога да изгледам нормално. Забива та се пръска, смених 5-6 сървъра и при всички е еднакво. Странното е, че с другите пакети проблеми нямам, само с английския Sky. Някакви идеи или съвети?
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Sentello

Това е съвсем нормално, :-D трябва да минеш на по скъп доставчик... :-(

Odesláno z mého Nexus 4

ВалчоП

Цитат на: Zzipper;287039Пичове, не знам при вас как е, но аз един мач по Sky Sports UK не мога да изгледам нормално. Забива та се пръска, смених 5-6 сървъра и при всички е еднакво. Странното е, че с другите пакети проблеми нямам, само с английския Sky. Някакви идеи или съвети?
Чак пък такава дискотека.... :s101
С какъв кам гледаш? Пробвай скай ю-кей по ццкам, с повече от една ц-линия (доколкото си спомням, май до четири можеше да си сложиш без проблем).
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

petar_ganev

Цитат на: Sentello;287048Това е съвсем нормално, :-D трябва да минеш на по скъп доставчик... :-(

Odesláno z mého Nexus 4

Моето наблюдение е ,че и по-скъп пак кара до някъде и пак започват накъсванията.

фитолаб

Цитат на: емо111;286948В събота пробвах метода за внасяне на пари на заргата на колегата Николов - работи безупречно.Вкарах 5,97$ и ми останаха 5 рубли - та за 10лв. толква.Превода се получи в заргата моментално.;;650

Работи без грижи, всичко става моментално. Малко уточнение терминали, които се намират в офиси на Бибацом (не приемащи монети) работят според настроението си. Цитирам каката в офиса:"ми че то ту работи ту не, ама звънете им на тилифона." :) Да де, ама на "тилифона" никой не дига. :lol15:
На кеш терминал (приемащ и монети) няма никакъв проблем стана за секунди.

Васил

Цитат на: С.Николов;287030То ако можеше през epay.bg работата щеше да е детска радост бонбони зрънчо :)

По принцип ако банкнотата е много намачкана или скъсана може и да не я приеме то си го пише в условията но ако това не е проблемът
пишете им образно казано едно любовно писмо
с кратко обяснение на проблема и местоположение на проблемния терминал.
Все пак на сайтът им пише

ако си държат на реномето да отстранят проблемът.

Аз да питам на вас бележка терминалът разпечата ли ви ?
Пробвах с различни банкноти по-малки от 20лв и не стана! Не само на един автомат.Иначе бележка ми даде устройството.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Zzipper

Цитат на: ВалчоП;287051Чак пък такава дискотека.... :s101
С какъв кам гледаш? Пробвай скай ю-кей по ццкам, с повече от една ц-линия (доколкото си спомням, май до четири можеше да си сложиш без проблем).

Гледам с акамд и нюкамд линии. С ццкам не мога да подкарам нищо от заргата.:s101
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

gandipg

Цитат на: shamarasat;286952А от микросметката ми в epay.bg мога ли да прехвърля пари в заргата ???

Може аз така си плащам към сайтовете;;650
Откриваш си една виртуална карта http://virtualcard.ccbank.bg/
системите са взаимно свързани,от когато направиха тая услуга всички пластики хвърлех;)
И още. Тая услуга я има и в изипеа на касите за паричните плащания ;;650

фитолаб

Цитат на: Васил;287098Пробвах с различни банкноти по-малки от 20лв и не стана! Не само на един автомат.Иначе бележка ми даде устройството.

кеш терминал (приемащ и монети) в Фреш Маркет Кючук-а, прие 2,5 и 10 лв.

кеш терминал (не приемащ монети) Виваком офис (Вапцаров Кючука), приема само от 20 лв. нагоре.

Антонио

При мен заргата тая вечер е отврат, Суперхит сече, Скай Италия я няма, добре че е С+... :lol15::lol15::lol15:
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Светльо90

Същата работа и при мене.
В началото си помислих дали не е в мене проблема,ама поляците греят без проблем.
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания