Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ники_потребител

5-6 е добре, и да нямат номера пак стават :-)

Sent from my E2105 using Tapatalk

мнн

Цитат на: manechi;429125Трупа какво, е въпроса ?! Май лайна трупа !

Явно не вдяваш, а и възпитанието не ти е най-силната страна, така, че нямам какво да ти кажа.

Мишка

Сега се обадих на оператор и както очаквах напълно неакватна реакция. В сайта им пише, че мога да мина на по-висок пакет без неустойка, а операторката ми говори за неустоики и не успя да ми каже нищо полезно.

Мишка

...сега ходих и в офис там каката ми каза, че може да се мине на по-висок план на цената в брошурата и сайта без неустоики..написахме договора и излезе цена с 25лв/месец. отгоре. След 30мин. цъкане се разбрахме да мина в петък понеже системата не отчитала новите цени.

ceco7

Преподписах, за да имам новите канали, под формата "Комбинирай и спести" . Това е единственият начин да си пуснете каналите без да сте в промо период . Накратко: В офис, не по телефона. Трябва така да надвишите стария си план , че системата да не начисли неустойки при завършване на процедурата. Предишните условия се анулират от същата дата на подписване на новите условия. Не казвам договор , защото стария договор не се прекратява, а се подписва допълнително споразумение с удължаване на минималния му срок с още 2 години. При мен се оскъпи услугата като цяло с 8 лева . Обръщам внимание на хората , които искат да си прекратят договорите с неустойка от три месеца с цел подписване на нов договор при супер  промо цените или просто да напуснат . Ще ви начислят такси за три месеца , но на цени без отстъпките по старите условия, също ще прихванат и ползваните отстъпки до този момент. Пример : Ако в момента плащате около 40 лева с отстъпки, а реалната цена е 75 лева, ще ви начислят 225 за три месеца . Ако имате година ползване на услугата още  12 х 35 = 420 лева ще добавят към основната "глоба". Общо 645 лева би струвало удоволствието прекратяване на договора. Надявам се да съм бил полезен.

njor

Еее пак заповядайте при оператор с договори и доказани в времето ***** практики.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

дог123

И тука да попитам , къде видяхте нови канали?

manechi

Цитат на: дог123;429379И тука да попитам , къде видяхте нови канали?

На телевизора !

дог123

Аз нови канали не виждам да имат....

Morgatastz81

каналите се пускат за нови абонати  и тези който  продължават договори те си

Мишка

За XL+ пакета с 20Mbps нет ми искат 42,78лв. В брошурата пише 33,79лв. за нови абонати умрела работа оставам си на стария абонамент. Сега плащам 21,80лв. за пакет Екстра с 30Mbps нет и един доп.приемник.

мнн

Очаква се скоро (доколкото разбрах от август официално) да пуснат опция за подреждане на каналите, както и готови сетове с подредби. Така един от недостатъците ще бъде изчистен.
Да, хубаво е когато се вслушват в клиентските желания.

Дато

Цитат на: мнн;457151Очаква се скоро (доколкото разбрах от август официално) да пуснат опция за подреждане на каналите, както и готови сетове с подредби. Така един от недостатъците ще бъде изчистен.

А нещо за DTH чул ли си? Нова честота?....

manechi

Цитат на: мнн;457151Очаква се скоро (доколкото разбрах от август официално) да пуснат опция за подреждане на каналите, както и готови сетове с подредби. Така един от недостатъците ще бъде изчистен.

А кога ще сменят тъпата ху..я, или оправят софта, по-бавно и бъгаво нещо не съм виждал ?!

мнн

@Дато - не съм чул, но и не очаквам скоро.
@manechi - на такъв въпрос какъв отговор чакаш? Аз съм пробвал всички модели приемници, и освен проблема с Youtube, друг съществен съществен проблем не съм видял. Не пишеш нищо конкретно, а плюене а-ла пеевски медии.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания