Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

manechi

Цитат на: мнн;457160@Дато - не съм чул, но и не очаквам скоро.
@manechi - на такъв въпрос какъв отговор чакаш? Аз съм пробвал всички модели приемници, и освен проблема с Youtube, друг съществен съществен проблем не съм видял. Не пишеш нищо конкретно, а плюене а-ла пеевски медии.

Конкректно : при превъртане на epg - много бавен ! Често се случва (обикновено на btvHd съм го забелязвал), връщането на epg да блокира и се налага рестарт на приемника ! Забелязъл съм и гъгнене на звука при каквато и да е манипулация с дистанционното, например инфо, звук ! Това го има винаги и при старт на записана програма ! А е имало случаи когато звука е гъгнещо-дрезгав през цялото предаване, че и леко разминаване на звук и картина !А за насичането на картината, аз му викам приритване, най лесно се забелязва, когато вървят хоризонтални надписи, просто подскачат, подскача и ченето на Ани Цолова !Загледайте се внимателно и бъдете търпеливи, не всякога го има ! Мисля, че се нарича ъпскейлинг, коментирано е ! Не се сещам за други в момента, но тия малко ли са ? Преди доста време не беше толкова бавен приемника, но го подобриха явно ! Да не говорим за липсата на подреждане на каналите - върха на глупостта ! Съжалявам, че не съм технически издържан, но мисля, че е е ясно за какво говоря !

мнн

хайде сега отзад-напред:
- подреждането на каналите - решено, както (може би) прочете;
- подскачането на ченето на Цолова - има такъв проблем, но освен на Нова, другаде не го забелязвам. Оттам правя извода, че проблемът е в сорса;
- проблем с ЕПГ и звука аз нямам. Може би е дефектирал твоя приемник или монитор, или комуникацията между тях.
Между другото, върху каква свързаност го ползваш?
Като имаш проблеми, обажда ли се на 123, за да търсиш съдействие? Какво предприеха?
А и щом толкова много неща те дразнят защо още ги ползваш? Алтернативи колкото искаш.

manechi

Цитат на: мнн;457275хайде сега отзад-напред:
- подреждането на каналите - решено, както (може би) прочете;
- подскачането на ченето на Цолова - има такъв проблем, но освен на Нова, другаде не го забелязвам. Оттам правя извода, че проблемът е в сорса;
- проблем с ЕПГ и звука аз нямам. Може би е дефектирал твоя приемник или монитор, или комуникацията между тях.
Между другото, върху каква свързаност го ползваш?
Като имаш проблеми, обажда ли се на 123, за да търсиш съдействие? Какво предприеха?
А и щом толкова много неща те дразнят защо още ги ползваш? Алтернативи колкото искаш.

Не е от приемника, защото са два и на двата е едно и също ! Свързването е направено от специалист през суич, а и подобни оплаквания има и мой познат ! А иначе съм доволен, даже много и ако не са тия дребни на пръв поглед неща щеше да е супер ! А и се свиква ! Ченетата не подскачат само на нова ! Както и да е, но има за баране, стига да има кой да го барне !

Ж0Р0

Алилуя ! От днес каналите могат да се подреждат ... най-накрая !

Morgatastz81

за какво ми се рестартира приемника снощи

taewu

може да е актуализация
азиатец и половина

Morgatastz81

браво ВИВАКОМ за новата функция за подредба на каналите ;;675;;675;;675

ЗЗлатев

Някой може ли да снима как изглежда на практика менюто за каналите.

Sent from my E6553 using Tapatalk

швепса

ЗЗлатев

Благодаря ти

ЗЗлатев

При мен я няма опцията.

мнн

Ъпдейтът е поетапен. Различните региони по различно време. Но до края на месеца навсякъде.

manechi

Ей, натуткаха се накрая ! Ако барнат и някои други дреболии, цена няма да имат на старите пари !

ЗЗлатев

Какво ще рече на старите пари? При мен не искат да ми пуснат някои канали, защото съм на стария договор. Трябвало да изтече, за да може да се мине на друг план.

manechi

Точно това имам предвид! Никаква стойност, ако ме разбираш ?!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания