Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Vboxk

Цитат на: ogibo;547350В техният 4К пакет освен Планета, има ли превод на някой от каналите?

Няма превод на другите 3 канала .

Веселин Цонев

А на кои други оператори 4K каналите са преведени?

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

Vboxk

Цитат на: Веселин Цонев;547354А на кои други оператори 4K каналите са преведени?

На булсат има Love Nature 4K с бг аудио аз го гледам редовно.

ogibo

И на А1 би трябвало Тravelx и Love Nature да са с превод.

Vboxk

Цитат на: ogibo;547357И на А1 би трябвало Тravelx и Love Nature да са с превод.
Да с превод са TravelXP4K има бг субтитри.

SERHI1970

Добре са си!
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Vboxk

Също са спрени и каналите Fight Networks и  Sky News от 123 казаха че са спрени от доставчика и че ще пуснат други канали но колко е вярно не знам.:evil:

Калин Паскалев

Да колега, днес щях да пиша че и Sky i FN са спрени, не че ги гледам, ама е ъпсурдно, още малко търпение и мисля да се махам. Жалко че в района няма други с оптика и трябваше да съм на VIVA.Вярно че кат всеки българин, само лошото ми виждат очите...ама поне в началото трябваше да е хубаво, и малко по малко да намирам проблеми : ( Може би е от много години прекарани с дистанционно ... При вас колеги как е ?

criminall

Абе защо толкова много канали изчезнаха??? :s101 И не пускат нищо на тяхно място??? :e085:

Vboxk

Цитат на: criminall;547464Абе защо толкова много канали изчезнаха??? :s101 И не пускат нищо на тяхно място??? :e085:

Колега както по горе писах ще пускат други това казаха от 123 но колко е вярно не се знае по вероятно е да спрат  отколкото да тръгнат нови поне да намалят таксата какво да очакваш от оператор който не го интересува абонатите какво искат да гледат и постоянно спират но не добавят  други:s103.

Атлантис

Според мен телевизията никога не им е била приоритет. За тях по-важно е да развиват 5G мрежата си и оптичната си мрежа с шумно рекламираните 10 гигабита. Къде отиваш ти с тази телевизия? И са прави донякъде, разбира се.

Веселин Цонев

В никакъв случай не защитавам Виваком, защото съм им сърбал по парата много пъти, но просто ми е интересно, кой националните ни оператори предлага по-добро качество, по-добра цена, повече канали (не говоря за пълнеж) на по-добра цена?
Въпроса ми е съвсем искрен, без да искам да създавам каквато и да е полемика, защото аз наскоро преподписах договор и без да са ми давали някакви специални условия, не можах да избера друг оператор предвид по-горе посочените критерии?!

criminall

Пуснали са Nova News HD на последно място в списъка с каналите... а относно цените... абе не знам.. плащам по 60 лева за телевизия, нет и домашен телефон. Не е малко!

Vboxk

Цитат на: criminall;547482Пуснали са Nova News HD на последно място в списъка с каналите... а относно цените... абе не знам.. плащам по 60 лева за телевизия, нет и домашен телефон. Не е малко!

Колега и аз плащам по 60 лева наскоро ми смениха приемника с най новия ползвам им 4К пакета но не струва само 4 канала а колко канали спряха е друг въпрос.

SERHI1970

Със сигурност качеството на Близоо е по добро!
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания