Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Калин Паскалев

Здравейте на всички. И аз имам 1 въпросче.За сега 1.
От 1 седмица имам IPTV на HPH07,и разочарован от новия interface идвам да попитам някои неща.
Аз съм от новите абонати и в менюто е спряна възможността да се върна към стария дизайн, който харесах при мои роднини.
Майка ми, заради която прекарах тази телевизия и с доста ослабено зрение и тези микроскопични букви, няма как да ги вижда.
Искам да попитам, има ли как да се увеличи шрифта, ако може на всичко, или евентуално да се downgrade_не към стария дизайн, който на някой може да им се струва остарял, но за мен е x100 пъти по бърз и приятен.
Благодаря предварително ако някой помогне

ceco7

Поискайте да ви сменят приемника с Huawei за да ползвате старата визия. Не съм сигурен обаче кога ще я премахнат. Това обезсмисля предложението ми. Със сигурност новата визия изисква нов хардуер и масовите стари приемници работят бавно и с висока латентност при нея. Така,че ще я има старата визия докато ви изтече договора !
Честита коледа.

Калито

Цитат на: ceco7;546926Поискайте да ви сменят приемника с Huawei за да ползвате старата визия. Не съм сигурен обаче кога ще я премахнат. Това обезсмисля предложението ми. Със сигурност новата визия изисква нов хардуер и масовите стари приемници работят бавно и с висока латентност при нея. Така,че ще я има старата визия докато ви изтече договора !
Честита коледа.
И ти ли работиш във Виваком:)малкия приемник предпоследния модел си работи със старата визия:worry:
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Rosenirs

@Калито  предпоследния приемник е huawei q11, а последния skyworth hph07. На новите абонати слагат само от новия модел! За това в предния пост е предложено да се замени този новия с предпоследния huawei q11 за да има статия изглед, но най вероятно няма да го заменят.
Весели празници!

Изпратено от моят POCO F2 Pro с помощта на Tapatalk

Калито

Колегата пише че huawei работели с висока латентност което абсолютно не е вярно за предпоследния модел на huawei q11.Весели празници;)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Rosenirs

Цитат на: Калито;546941Колегата пише че huawei работели с висока латентност което абсолютно не е вярно за предпоследния модел на huawei.Весели празници;)
huawei q11 със стария изглед е номер 1, но при новия е точно така. Новия изглед не е добре и на най новите приемници. Оправиха доста бъгове и най вече дразнещото въвеждане на пин при първоначално пускане. При натискане на epg или OK и движение на горе или надолу нещата се случват с голям лаг. По нагоре в темата бях писал какво ме дразни в най новите приемници и повечето неща ги оправиха, но има още да се дооправя. Аз за това новите ми два приемника съм ги сложил в двете стаи в които гледаме най малко тв.

Калин Паскалев

Честита Коледа на всички колеги IPTV-исти :19:
Благодаря че толкова много хора се включиха.
Иначе, при моя HPH всички бъгове си стоят + досадното въвеждане на ПИН след спиране на захранването. Огромен lag/latency при ползване на EPG и OK менюто, незапаметяване на настройки за подредба на канали и липсващи функции. Даже Радио програмите немогат да се наберат от клавиатурата, пример [5][0][1], а трябва да ги селектирам от иконките след натискане на RADIO бутона от дистанционното.
Не мисля че ще ми позволят да ме сменят със Q11, а и да ми го дадат, бог знае кога и там няма да стане перманентно, както с новия дизайн на Facebook.
Някаква идея къде мога да дам bugreport към вивата ? И информация, ако някой има вътрешна, дали знаят за тези проблеми и смятат ли да ги оправят за в бъдеще или е въпрос аз да свикна с тях, а не те с нас ?

Rosenirs

@Калин Паскалев вижте моето мнение 1452. Мога да ви копирам съобщението което изпратих през MyVivacom, но ще стане дълъг поста. Публикувам само отговора от преди 3 месеца 😀.

"Здравейте,

Благодарим Ви за отправените препоръки.

Ние ценим обратната информация, която получаваме от своите клиенти и съгласуваме своите действия с цел подобряване на вътрешните си процеси и по-добро обслужване.

Голяма част от засегнатите от Вас проблеми, са вече ескалирани за корекция и се очаква в най-кратки срокове да бъдат решени.

Периодично се пуска обновяване на софтуера, с цел тези подобрения да се приложат приемниците."

Нищо не ви пречи да им пишете и вие. Докато оправят новия изглед ще дойде време да сменят приемниците с още по нови 😀😀😀.

Vboxk

Сега видях че са махнали каналът  Fine Living а можеше да добавят нещо на неговото място понеже отдавна не са пускали нищо ново.:s101

Vboxk

Сега видях че са махнали каналът  Fine Living а можеше да добавят нещо на неговото място понеже отдавна не са пускали нищо ново спрян е също RCK TV.

Калин Паскалев

Честита 2021 на всички.
Желая ви много много здраве, ниски цени, висока резолюция, много канали, малко бъгове, бързо обслужване, силна конкуреция на оператори.
Та като за последен акт за 2020, вивата изтриха към 10 канала, между които каналите на НТВ,
Аз съм нов абонат, и искам да попитам, как се процедира? 1.пускат ги пак 2.пускат други 3.оставаме с по-малко канали за същата цена.
Много съм разочарован до момента. Не стига бавния и супер лагващ интерфейс,минималистичното и грозно меню, нереагиращите бутони на новото дистанционно, а сега почват да махат 1 по 1 каналите? Това ли е най-добрия оператор на пазара ?

Веселин Цонев

Кой са тези 10 канала които са махнали?

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

Калин Паскалев

Цитат на: Веселин Цонев;547346Кой са тези 10 канала които са махнали?

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

Е ми на прима-виста .. НТВ , НТВ Стил, НТВ Сериал, НТВ Право, FLN, RCK TV ,Realitatea. MM ... Сигурно има и други, самото устройство преди показваше - по тарифен план 205,а сега 196

Vboxk

Цитат на: Калин Паскалев;547348Е ми на прима-виста .. НТВ , НТВ Стил, НТВ Сериал, НТВ Право, FLN, RCK TV ,Realitatea. MM ... Сигурно има и други, самото устройство преди показваше - по тарифен план 205,а сега 196
Колега не очаквай нищо хубаво от Виваком те знаят само да спират в това са най добри ако продължават да спират няма да останат канали аз им ползвам 4К пакета който не става и сигурно ще го спра .

ogibo

В техният 4К пакет освен Планета, има ли превод на някой от каналите?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания