Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Rosenirs

Пробвах да пусна флашка на новите приемници. Изписва, че е включена но няма от къде да се пусне. Също така в новия изглед не излизат съобщенията от оператора. На стария приемник понеже не бях го пускал скоро излезе съобщение за 7/8 ,че става платен от 1.10 ,а но новия в съобщенията няма никой. Няма и меню за сметките.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

Ж0Р0

Цитат на: Rosenirs;540142Колега явно само ти нямаш забелжки. Погледни назад какво пишат хората. При всички проблема е едентичен. Лично аз гледам доста предавания на запис и ме дразни превъртането. Когато се борави с epg то трябва да се натиска по няколко пъти да се премести. Ползвам услугите на виваком вече 4+ години. Има доста предимства спрямо другите оператори, но има по какво да се работи за да е всичко на ниво. За времето което съм им абонат никога не ми е спирала телевизията и нета което е факт и няма как да не съм доволен. Имам доста познати които също са абонати на виваком и постоянно реват от скоростта на нета. Там си реших проблема като си сложих качествен рутер. Просто техниката която е при крайния потребител не е на ниво. След като ти нямаш забележки ок. Не си налахам мнението просто споделяме едни и същи проблеми. Жив и здрав.

Абсолютно вярно. И аз съм със собствен рутър на нета и няма никакви проблеми. Не разбирам защо на оставят хората да им ползват услугата на собствени андроид и епълтв боксове, като не им се дават пари за операторски. Всичко друго им е ок, ама тези "приемници" са направооо ...

bu12tras

Test 4K се е появил ?! :s101

Веселин Цонев

Цитат на: bu12tras;541434Test 4K се е появил ?! :s101
Къде това?

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

SERHI1970

Цитат на: Веселин Цонев;541440Къде това?

На 346 позиция във Виваком подредбата,между другото Max Sport 2 също е цветна таблица!
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Rosenirs

Цитат на: SERHI1970;541446На 346 позиция във Виваком подредбата,между другото Max Sport 2 също е цветна таблица!
На 346 позиция пише test 4k, но е заключен. Цветна таблица за epg или нещо друго, че това не го разбрах за  max sport 2?

SERHI1970

Max Sport 2 вече е ок!
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SERHI1970

Абе тия не виждат ли че субовете на Viasat History не са български!;;basi

мнн

Български са си. Да не е пипано в настройките?

SERHI1970

Сега са български,днес през деня бяха словенски!;;basi

Iliyan N

https://m.24chasa.bg/novini/article/9181637

Изпратено от моят POCO F1 с помощта на Tapatalk

bu12tras

Само не уточняват една подробност вивакомските курви. 50лв ще се плаща за приемника :s104

Vboxk

Цитат на: bu12tras;542989Само не уточняват една подробност вивакомските курви. 50лв ще се плаща за приемника :s104

Колега не 50 а 60 лв е смяната за новия приемник който е на външен вид почти като стария гледаш  иначе не може да гледаш 4К каналите което за мен не си заслужава да дадеш толкова пари за 4 канала поне да бяха пуснали TravelXP 4К а не тези програми А1 имат по добър 4К пакет а също и Булсат:s103

bu12tras

На мен вчера след проверка на заявката на 123 ми казаха 50лв за брой , аз имам 4 :hammer: ,казах им да се шибат и че ги сменям. Нищо ,че по качество са по-добре от А1 и булсат на iptv

Веселин Цонев

Тези се подиграват вече. Не стига че с две годишни договори, ами и пари за приемник. И то марка - Skyworth, страшен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания