Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Потребител19

Да не са пуснали канали Евроспорт 1 HD и Евроспорт 2 HD за постянно на пакет М+ за ИПТВ понеже още не са спрени !

Rosenirs

Днес ми инсталираха два приемника от най новите. Забелязах, че при тях има само новото меню и не може да се пусне стария изглед. Новите приемници имат wifi, но при свързване с безжична мрежа показва грешка при свързване или нещо такова и да се свържем с виваком. Сетих се, че ползвам мой рутер и може това да е причината, но след като свързах техния рутер показв същото. т.е. не мога да го ползвам безжично. Другото което не ми харсва е, че всеки път трябва да се въвежда парола към даден акаунт ако е прекъсвал тока. Някой който е има от новите приемници да знае решение на тези проблеми?
П.С. Новите приемници са с месечна такса 3 лв. 🤣

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

Vboxk

Цитат на: Rosenirs;538889Днес ми инсталираха два приемника от най новите. Забелязах, че при тях има само новото меню и не може да се пусне стария изглед. Новите приемници имат wifi, но при свързване с безжична мрежа показва грешка при свързване или нещо такова и да се свържем с виваком. Сетих се, че ползвам мой рутер и може това да е причината, но след като свързах техния рутер показв същото. т.е. не мога да го ползвам безжично. Другото което не ми харсва е, че всеки път трябва да се въвежда парола към даден акаунт ако е прекъсвал тока. Някой който е има от новите приемници да знае решение на тези проблеми?
П.С. Новите приемници са с месечна такса 3 лв. 🤣

Колега тази грешка при свързване я има и на по старите приемници идиотите уж щяха да пускат ъпдейт за да се изчистят грешките на новия изглед но май няма да има такъв малоумници правят реклама на нещо което не работи друг въпрос е че не са пускали нещо ново като канал от години :s101.

ники_потребител

Най-новия приемник доскоро го рекламираха само за IPTV GO, IPTV с чужд доставчик. Вече и при тяхна свързаност ли го инсталират?

ники62

Цитат на: ники_потребител;539924Най-новия приемник доскоро го рекламираха само за IPTV GO, IPTV с чужд доставчик. Вече и при тяхна свързаност ли го инсталират?

Да ,само за нови абонати се инсталира HPH 07/android/.Q11 се сменя само за повреди.

Ж0Р0

Проблем с новото меню (и Q11):
През определено време (да кажем всяка сутрин, но не задължително) списъка с канали се ресетва от любими на всички. Адски досадно и изнервящо. Някой има ли идея защо и как да се оправи ?
Също, открили ли сте по-бърз начин да се сменят подредбите, както беше на старото меню с ОК и <> или вече може само след половин час цъкане из менюто.

manechi

Май голяма тъпня се оказа това меню! Или по-скоро авторите му!

Vboxk

Цитат на: Ж0Р0;539970Проблем с новото меню (и Q11):
През определено време (да кажем всяка сутрин, но не задължително) списъка с канали се ресетва от любими на всички. Адски досадно и изнервящо. Някой има ли идея защо и как да се оправи ?
Също, открили ли сте по-бърз начин да се сменят подредбите, както беше на старото меню с ОК и <> или вече може само след половин час цъкане из менюто.
Колега просто ползвай стария изглед аз така правя новия не става има много проблеми с него които едва ли ще бъдат отстранени в близкото бъдеще.

Rosenirs

Вчера имаше ъпдейт на HPH 07. Преди когато се гледаше на живо през 5-10 мин. картината замръзваше за около 2 сек. Когато се върне назад на определено време прескачеше 5-10 сек. Сега това е оправено.
Може да се повторя, но ето още какво има да се оправя.
1. Дразнещо е всеки път когато се пуска приемника да се въвежда парола за профил.
2. Когато се натисне пауза и след това се пусне не излиза винаги знака с часовника показващ, че не се гледа  в реално време. Когато се появи пък и се върне в реално време (на живо) не се маха въпреки, че при натискане на info показва, че е на живо.
3. При превъртане когато се сменят скоростите при някой стои все едно е на пауза.
4. Да може да се ползва wifi у дома на тези приемници както е на булсатком.
5. Epg бавно зарежда е не както е при старите големи приемници.
6. При натискане на бутона ок и задържане стрелката надолу или нагоре се движи ужасно. От 20 отива на 80 и нещо. При кратко натискане има доста лаг.
7. Може да се добави стария изглед и всеки да избира този който му харесва.

Най вероятно изпускам нещо, но да се надяваме при следващи обновявания да се оправят нещата. Тези неща се отнасят за новите приемници HPH 07! При q11 незнам как стоят нещата. Старите приемници от тези големите не ги коментирам изобщо. Новия изглед там почти е невъзможно да се ползва. Там стария изглед не е наред, а какво остава за новия.

Ж0Р0

Цитат на: Rosenirs;540063Вчера имаше ъпдейт на HPH 07. Преди когато се гледаше на живо през 5-10 мин. картината замръзваше за около 2 сек. Когато се върне назад на определено време прескачеше 5-10 сек. Сега това е оправено.
Може да се повторя, но ето още какво има да се оправя.
1. Дразнещо е всеки път когато се пуска приемника да се въвежда парола за профил.
2. Когато се натисне пауза и след това се пусне не излиза винаги знака с часовника показващ, че не се гледа  в реално време. Когато се появи пък и се върне в реално време (на живо) не се маха въпреки, че при натискане на info показва, че е на живо.
3. При превъртане когато се сменят скоростите при някой стои все едно е на пауза.
4. Да може да се ползва wifi у дома на тези приемници както е на булсатком.
5. Epg бавно зарежда е не както е при старите големи приемници.
6. При натискане на бутона ок и задържане стрелката надолу или нагоре се движи ужасно. От 20 отива на 80 и нещо. При кратко натискане има доста лаг.
7. Може да се добави стария изглед и всеки да избира този който му харесва.

Най вероятно изпускам нещо, но да се надяваме при следващи обновявания да се оправят нещата. Тези неща се отнасят за новите приемници HPH 07! При q11 незнам как стоят нещата. Старите приемници от тези големите не ги коментирам изобщо. Новия изглед там почти е невъзможно да се ползва. Там стария изглед не е наред, а какво остава за новия.

На Q11 е същото + проблема с ресета на подребдите, за който писах - всяка сутрин от любими на всички. Като цяло лаг-ва доста. Според мен самия приемник не е толкова зле хардуерно, но който го е писал това ...

гларус_

Цитат на: Rosenirs;540063В

. Новия изглед там почти е невъзможно да се ползва. Там стария изглед не е наред, а какво остава за новия.

Стига писа непроверени неща.Имам приемници от 2014 ,със старият и3глед летят.Нямам 3абележки

Дедал

Кое точно им лети на старите приемници?
- ЕПГ ?
- смяна на канал
- гледане на запис?
- меню ?
:)
Най добре летят през прозореца , след като са ти бъгнали някоя функция на "смарт" тв или прикачена друга техника от грешки подавани през HDMI им :)

Rosenirs

Цитат на: гларус_;540129Стига писа непроверени неща.Имам приемници от 2014 ,със старият и3глед летят.Нямам 3абележки
Колега явно само ти нямаш забелжки. Погледни назад какво пишат хората. При всички проблема е едентичен. Лично аз гледам доста предавания на запис и ме дразни превъртането. Когато се борави с epg то трябва да се натиска по няколко пъти да се премести. Ползвам услугите на виваком вече 4+ години. Има доста предимства спрямо другите оператори, но има по какво да се работи за да е всичко на ниво. За времето което съм им абонат никога не ми е спирала телевизията и нета което е факт и няма как да не съм доволен. Имам доста познати които също са абонати на виваком и постоянно реват от скоростта на нета. Там си реших проблема като си сложих качествен рутер. Просто техниката която е при крайния потребител не е на ниво. След като ти нямаш забележки ок. Не си налахам мнението просто споделяме едни и същи проблеми. Жив и здрав.

гларус_

Цитат на: Rosenirs;540142Колега явно само ти нямаш забелжки. Погледни назад какво пишат хората. При всички проблема е едентичен. Лично аз гледам доста предавания на запис и ме дразни превъртането. Когато се борави с epg то трябва да се натиска по няколко пъти да се премести. Ползвам услугите на виваком вече 4+ години. Има доста предимства спрямо другите оператори, но има по какво да се работи за да е всичко на ниво. За времето което съм им абонат никога не ми е спирала телевизията и нета което е факт и няма как да не съм доволен. Имам доста познати които също са абонати на виваком и постоянно реват от скоростта на нета. Там си реших проблема като си сложих качествен рутер. Просто техниката която е при крайния потребител не е на ниво. След като ти нямаш забележки ок. Не си налахам мнението просто споделяме едни и същи проблеми. Жив и здрав.

При мен оптиката е директно вкъщи ,ра3делена е с 2суитча и 3ахранва 4 тв.Сложил съм 2 рутера и еок 3асега.
На новият приемник има ли ютубе и чете ли мкв ?

Rosenirs

Цитат на: гларус_;540146При мен оптиката е директно вкъщи ,ра3делена е с 2суитча и 3ахранва 4 тв.Сложил съм 2 рутера и еок 3асега.

На новият приемник има ли ютубе и чете ли мкв ?
Нашите оптики са също директно вкъщи. Ползвам 8 портов гигабитов суич и имам описаните проблеми с телевизията. Новите приемници нямат youtube, а дали четат mkv не знам понеже не съм пробвал. Имам вътрешна мрежа за тази цел която ползвам през рутера.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания