Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, Януари 15, 2012, 10:37:01 PM

« назад - напред »

калоянк

Цитат на: bu12tras;492604Вървят дръжки свободно. При мен не се отварят. Приемника направо прескача двата канала а ако отида на тях ми дава,че нямам абонамент.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
На кои канали го търсиш, много шантаво са  ги подредили :)

пламен_2_1984

Цитат на: калоянк;492615На кои канали го търсиш, много шантаво са  ги подредили :)

Що да са шантаво подредени веднага след Евроспорт 2 са 23 и 24 канал

SERHI1970

Свободни са си рестартирайте си приемниците,че да не дрънкате глупости.:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

mitkobs

И в TvGo са пуснати на пълния пакет

Gena_Bs

Няйой знае ли защо липсват радио каналите?

Веско

Аз също имам MAX sport 1,2 в TV GO
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SERHI1970

Айде вече всички са доволни.
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Силкис

Здравейте. Предстои ми преместване в нов апартамент ново строителство с оптика до апартамента.Аз съм на сателит към Виваком и съм доволен най вече от спортните HD програми които има.Въпроса ми е ако мина на Vivacom IPTV, качеството на HD програмите същото ли ще е или ще има разлика.Знам че ще имам повече HD програми но дали качеството ще е същото като на сателита?

Дато

Цитат на: Силкис;494907Здравейте. Предстои ми преместване в нов апартамент ново строителство с оптика до апартамента.Аз съм на сателит към Виваком и съм доволен най вече от спортните HD програми които има.Въпроса ми е ако мина на Vivacom IPTV, качеството на HD програмите същото ли ще е или ще има разлика.Знам че ще имам повече HD програми но дали качеството ще е същото като на сателита?

По-добро ще е.

калоянк

Цитат на: Силкис;494907Здравейте. Предстои ми преместване в нов апартамент ново строителство с оптика до апартамента.Аз съм на сателит към Виваком и съм доволен най вече от спортните HD програми които има.Въпроса ми е ако мина на Vivacom IPTV, качеството на HD програмите същото ли ще е или ще има разлика.Знам че ще имам повече HD програми но дали качеството ще е същото като на сателита?
Ще се родиш. По-качествено, по-бързо превключване на каналите и интерактивността ;)

ники_потребител

Ще бъде едно от най-добрите решения в живота ти!
Вече само мачове гледам на живо, всичко друго на запис. Да си избереш и пуснеш нещо отминало и да си превърташ рекламите - безценно  ;;675

mano

Някой знае ли дали IP box-овете да виваком имат функция за power off след някакъв интервал от време ? Защото жена ми забравя да ги гаси и генерират доста трафик ненужен.
Botech 9500IR/CRT, Dreambox 7025+, 110cm РѕС,,СЃРµС,, Chess edition 3  0.1db,  57Р• <--> 30W

анти

Аз не можах да намеря такъв таймер...какво те бърка трафика?

mano

Цитат на: анти;496538Аз не можах да намеря такъв таймер...какво те бърка трафика?

Пренесъл съм 2 приемника на друго място, където няма оптика и при 2 HD канала ми върви 16 Mbit трафик постоянно по линията.
Botech 9500IR/CRT, Dreambox 7025+, 110cm РѕС,,СЃРµС,, Chess edition 3  0.1db,  57Р• <--> 30W

Дато

Цитат на: mano;496543Пренесъл съм 2 приемника на друго място, където няма оптика и при 2 HD канала ми върви 16 Mbit трафик постоянно по линията.

По ADSL?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания