Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom IPTV ?

Започната от mitkobs, 16-01-2012, 00:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Валентин1239

Имам голямо забавяне при смяна на каналите, след рестартиране на приемника се оправя за известно време,но след това го прави отново

Миро.Добрев

С белия приемник е така, какво да се прави... При мен дълго мисли и докато покаже ЕПГ-то и т.н. Съдба! :)

Валентин1239

Цитат на: Миро.Добрев;473121С белия приемник е така, какво да се прави... При мен дълго мисли и докато покаже ЕПГ-то и т.н. Съдба! :)

С черен приемник съм

manechi

Ами Виваком - диагноза!

Велков

Здравейте, мисля скоро да подписвам договор с Виваком (на предишния оператор им отрязаха кабелите от общината ;;573 ) и имам няколко въпроса

1.Ако първоначално подпиша договор само за интернет, а после добавя телевизия, двете на нормална цена ли ще са или ще бъде пакетна?

2. Мога ли да използвам оптиката им без техния рутер? Имам собствена техника и не ми трябва още едно устройство в мрежата

3. Кой приемник за ТВ е по-добър - белия или черния?

ГДС11

1 по-добре пакет
 2 можеш,след техния GPON терминал правиш квото ти е кеф
 3 нема бел нема черен,дават нов модел

manechi

Бягай от белия! И от черния, но същия модел! Само новия!

Веско

Цитат на: Велков;474627Здравейте, мисля скоро да подписвам договор с Виваком (на предишния оператор им отрязаха кабелите от общината ;;573 ) и имам няколко въпроса

1.Ако първоначално подпиша договор само за интернет, а после добавя телевизия, двете на нормална цена ли ще са или ще бъде пакетна?

2. Мога ли да използвам оптиката им без техния рутер? Имам собствена техника и не ми трябва още едно устройство в мрежата

3. Кой приемник за ТВ е по-добър - белия или черния?

Тези въпроси е най-добре да ги зададеш директно към Виваком,преди да предприемеш каквото и да е,но имай предвид ,че само и само да клъвнеш може и да те излъжат с нещо!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Ж0Р0

Цитат на: manechi;474633Бягай от белия! И от черния, но същия модел! Само новия!

Този новият, някой пробвал ли го е ? Бива ли го ?

Rosenirs

Цитат на: ГДС11;4746281 по-добре пакет
 2 можеш,след техния GPON терминал правиш квото ти е кеф
 3 нема бел нема черен,дават нов модел
Може ли да споделиш как след gpon да махна техния рутер? Играх си в началото когато станах абонат преди близо 2 години, понеже рутера на виваком е под всякаква критика за интернета през wifi. След gpon съм сложил мой рутер на asus който не е от много евтините и тогава вивакомския. В настойките му има опция iptv и може да се пусне съответно на 1,2,3,4 порт или 1 и 2 , 3 и 4. Нямам опция да пусна и на четирите едновременно, а аз съм с 4 приемника. Става до колкото съм чел с custom firmware , но за мен не е опция. След gpon може да се сложи и суич, но пак са две устройства след него.

Изпратено от моят LG-H815 с помощта на Tapatalk

Миро.Добрев

Цитат на: ГДС11;474628нема бел нема черен, дават нов модел
От кога Виваком поставят само новия модел черен приемник? И с какво е по-добър, освен че е по-миниатюрен?

AleksK

Новите ги дават от миналата година декември месец. Значително по бързо работят от старите.

bu12tras

А какъв е вариянта за замяна на старите черни с новите ?!

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Велков

Един последен въпрос имам, записите които приемника прави криптирани ли са? Има ли как да бъдат изкарани на компютър?

gentu

Цитат на: bu12tras;474665А какъв е вариянта за замяна на старите черни с новите ?!

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro
-при "повреда" на стария ти го сменят с нов!:)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания