Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Охранителна камера. Моля за помощ!

Започната от cec, Декември 31, 2011, 08:14:30 AM

« назад - напред »

cec

Здравейте,
Моля за помощ за избор на охранителна камера. Първо да кажа, че нищо не разбирам от тази техника. В СОТ-а отдавна не вярвам, след като навсякъде в интернет се продават заглушители. И така, искам да си сложа камера в коридора над вратата на апартамента, понеже взеха да се случват странни неща там. Камерата трябва да е за нощно виждане, предпочитам да е безжична, но в краен случай може да пусна и жица. Трябва да има и начин да снима само при движение. Не е нужно да записва празния коридор. Също така и някакво записващо устройство. Може камерата да е IP, но не искам компютъра ми да е постоянно включен. И най-вече камерата да е евтина и хубава. Тук май много поисках.
;;650.  и благодаря предварително!

ВАНКАТА66

Здравейте,
аз се оглеждам за OUTDOOR IP camera - за сега ми харесаха foscam i vivotek.
Нямам идея кои са добри и кои слаби - търсенето продължава...
Atemio Nemesis, EMP S8/1PCP-W2, TD110 multifeed(13E,19E,23Е,):3xInverto black Ultra,Hirschmann 135 multifeed(28E, 36E, 39E):Inverto black Ultra, Inverto black Pro, Triax TWIN 0.3dB

БатеГойко

Цитат на: cec;135980Здравейте,
Моля за помощ за избор на охранителна камера.
Провери в Конрад (От 5-те кьошета по Ботев,първата (или втората)уличка вдясно(май беше Аспарух).Има доста охранителна техника на прилични цени.Можеш да си поръчаш и доставка от каталога:
Ето една скъпичка аларма:
http://www.conrad.com/Eytrin-Surveillance-ser-with-1-camera.htm?websale7=conrad-int&pi=754036&ci=SHOP_AREA_17188_0801020&Ctx=%7Bver%2F7%2Fver%7D%7Bst%2F3ec%2Fst%7D%7Bcmd%2F0%2Fcmd%7D%7Bm%2Fwebsale%2Fm%7D%7Bs%2Fconrad-int%2Fs%7D%7Bl%2Fint%2Fl%7D%7Bsf%2F%3Cs1%3Ealarm+with+camera+record%3C%2Fs1%3E%2Fsf%7D%7Bp1%2F26bf9ec39f65c79931f1e4ce78250ca2%2Fp1%7D%7Bmd5%2F1cc1f36fae94e80902fb0af2dd38b249%2Fmd5%7D

cec

Благодаря, конрад ги знам, ама там не са ли много китайски камерите?
А като гледам са си цифра.

bu12tras

cec

Е да де, ама има и китайски SONY. В интернет има много фирми за такава техника, обаче аз не знам какво е техническото решение на моя случай, защото нищо не разбирам. Затова моля за помощ, някой специалист да ми каже- на теб ти трябва това и това.

gogyto

Задължително ли трябва да записва,не е ли по-добре да е ип камера с отдалечено наблюдение.Днес разглеждах и тази тук http://prodavalnik.com/upravlyaema-ip-kamera-i3187320 ми допадна ,има и тест по отдолу...изображението си го бива.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

д.е.м.т

1.Качествена врата,укрепени прозорци тераси.
2.Сот
Имай предвид ,че сотаджиите ти дължат обещетение/застраховка/,ако при включен сот има обир.
И какво ще ,направиш ако видиш през камерата ,че някой краде :
-не можеш да реагираш веднага
-едва ли ще разпознаеш крадеца
Т.е,качествена сот инсталация ,договор със стабилна фирма и застраховка!
Beat me, hate me
You can never break me

gogyto

Цитат на: д.е.м.т;1359991.Качествена врата,укрепени прозорци тераси.
2.Сот
Имай предвид ,че сотаджиите ти дължат обещетение/застраховка/,ако при включен сот има обир.
И какво ще ,направиш ако видиш през камерата ,че някой краде :
-не можеш да реагираш веднага
-едва ли ще разпознаеш крадеца
Т.е,качествена сот инсталация ,договор със стабилна фирма и застраховка!

-СОТ никога,по ред причини
-не мога да реагирам,но ще звънна на приятел(и) - комшии
-ще се обадя в полицията
е!?
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

cec

Цитат на: gogyto;135996Задължително ли трябва да записва,не е ли по-добре да е ип камера с отдалечено наблюдение.Днес разглеждах и тази тук http://prodavalnik.com/upravlyaema-ip-kamera-i3187320 ми допадна ,има и тест по отдолу...изображението си го бива.

Да задължително трябва да записва и то да се включва при движение, това не ми е ясно как става. Но може и да бъде IP камера, която също да записва, но не знам как става номера.

gogyto

Цитат на: cec;136001Да задължително трябва да записва и то да се включва при движение, това не ми е ясно как става. Но може и да бъде IP камера, която също да записва, но не знам как става номера.

Къде да записва ,у вас няма смисъл никакъв
За на друго място можеш да записваш с която и да е камера има програми за мониторинг с "motion detector" в нета бол.
Аз си предпочитам webcam XP

cec

Цитат на: gogyto;136002Къде да записва ,у вас няма смисъл никакъв
За на друго място можеш да записваш с която и да е камера има програми за мониторинг с "motion detector" в нета бол.
Аз си предпочитам webcam XP
У нас естествено, че няма смисъл да записва. Искам да записва в коридора пред входната врата и да стряска апашите а също да видя кой долен комшия ми краде изтривалката и лепенката на сот-а и след това "да го променя откъм фасадата".:worry:

gogyto

Цитат на: cec;136003У нас естествено, че няма смисъл да записва. Искам да записва в коридора пред входната врата и да стряска апашите а също да видя кой долен комшия ми краде изтривалката и лепенката на сот-а и след това "да го променя откъм фасадата".:worry:

хохохохо,еее аз че то и с най обикновенна уеб камера става бре и с програмата по горе ,само че компота трябва да баца

cec

Цитат на: gogyto;136004хохохохо,еее аз че то и с най обикновенна уеб камера става бре и с програмата по горе ,само че компота трябва да баца
Не става с web камера, трябва да е инфра червена за нощно виждане.

yavoor

Цитат на: cec;136003Искам да записва в коридора пред входната врата ...
Човека иска да каже, че рекордера /това във което остава записа/ не трябва да е у вас, а в някой приятел. Неговият пък у вас, примерно.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания