Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос относно заплащане на спряна карта

Започната от Илия Иванов, Декември 28, 2011, 05:51:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Илия Иванов

Здравейте,
Предстои ми ходене на вилата за новогодишните празници. Въпросът ми е, при положение, че към момента там картите не са плащани от октомври, ако платя през epay ще се активират ли или отделно трябва да ходя до офис на Булсатком да платя такса за активиране на спряна карта. Предварително благодаря!

DIMCHO

САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Цец0

Би трябвало да ти тръгне без проблем. Аз имам един такъв допълнителен премник, който гледат моите родители само през лятото, когато са на вилата. От 2-3 години в началото на май само плащам през Транскард такса за предстоящия месец и приемника си тръгва, без изобщо да се налага да ходя до какъвто и да е техен офис.

DIMCHO

За допълнителните няма такса за включване.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Sentello

Колеги, след колко време я спират картата и трябва да се реактивна?

dzumba

Колега,ако си забравил български,ти е простено!Но за да се реактивираш,трябва да си платиш,ако съм разбрал смисъла на /реактивна/!

ceco2000

Цитат на: dzumba;332923Колега,ако си забравил български,ти е простено!Но за да се реактивираш,трябва да си платиш,ако съм разбрал смисъла на /реактивна/!
хей клавиатурен гнусер, сещаш се в момента къде те пращам нали.бегай да си пиинеш хапченцата барем се окротиш малко.

dzumba

Я, плевенския цървул в акция!Мога и да ти дам от мойте хапченца,да си  покриеш поне малко самочувствието!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания