Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос за Филипс 40 инча

Започната от redstar, Декември 26, 2011, 03:29:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

redstar

Здравейте,
закупих си телевизор Филипс 40 инча - модел 40PFL55606H ...можете ли да ми кажете от къде и как мога да му задам различни видеоформати като например 1080p х 25 херца....рових из дистанционното ..четох указанията, но никъде я няма тази опция...Моля помогнете..
Благодаря!;;650

civica

И защо ти е това , 25Хц ?? Иначе в упътването за употреба все трябва да пише нещо !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

redstar

на 50 и 60 херца ми насича картината  и разбрах че повечето канали са на 25 херца...иначе в упътването само пише че поддържа видеоформати като са изброени повечето но не пише от къде се сменяват........

civica

Тези опции не са активни на всички входове ! Как и към какво е вързан самия ТВ ?
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

redstar

Към сателитен приемник Скай Бокс ХД....с  HDMI кабел

datajumanji

Цитат на: redstar;135140Към сателитен приемник Скай Бокс ХД....с HDMI кабел

от приемника: 720р 50Hz
пробвай и дай резултат

redstar

Пробвах но на по забързани движения насича пак..........

datajumanji

Цитат на: redstar;135151Пробвах но на по забързани движения насича пак..........

пробвай с различни резолюции
докато изглади

redstar

Единствено на 576i върви добре....но защо е така ..това е дори на ХД каналите....интересно обаче защо няма такава опция на телевизора........

Дедал

Не може да избираш на каква честота да работи ТВ ,той си разпознава входящия сигнал /който си е по съответни стандарти/ и го визуализира. Друг е въпроса колко добре се справя даден модел с различни типове формати .Може да пробваш да подобриш положението с различни стойности на настройката за подобряване на изобразяването на бързи изображения /т.н. 100хц или съответното му наименование при Филипс/ ,но общо взето под 6 серия при Филипс не очаквай кой знае какви резултати. Виж дали си с последна версия на софт. за съответния модел.

redstar

Благодаря за съдействието ;;650

datajumanji

Цитат на: redstar;135155Единствено на 576i върви добре....но защо е така ..това е дори на ХД каналите....интересно обаче защо няма такава опция на телевизора........

Пробвай на 720р PAL
мисля, че ще стане

redstar

Довечера ще опитам и ще пиша ;;650

redstar

Цитат на: datajumanji;135213Пробвай на 720р PAL
мисля, че ще стане

Нямам такава опция от която да задам PAL...........

datajumanji

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания