Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Max s12 hd- HELP

Започната от христо296, Декември 24, 2011, 09:33:11 PM

« назад - напред »

BOBIKAT

Защото май там бачка ФТП и може да се качи Оскам => и пин кода ще се праща към картата. А... и не на послдно място, предполагам че може би риидъра ще бачка и при изключен приемник, а не както е сега само при включен.
П.С. Евала за програмката, направих си бекъп.:;810
In the beginning was dark, and then bang...

Чък Норис

На тези приемници(с9,с10,с11,с12) няма фтп, няма оскам!!!
ФТП и оскам имат само истинските опенбоксове, които са съвсем различни приемници, на съвсем различна цена!

netman

Жоре, по това, което ми демонстрира вносителят макра да пише ццкам, то тва е маскиран оскам даже и с приотата ;;602
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Чък Норис

Цитат на: netman;143836Жоре, по това, което ми демонстрира вносителят макра да пише ццкам, то тва е маскиран оскам даже и с приотата
Няма общо с оскам, това си е някакъв техен ццкам клиент(няма ццсървър), които наистина е най-добрият за този клас приемници, точно поради наличието на прио. По-скоро наподобява мгкамд, въпреки, че са поставили и втори мгклиент. ;)

Can.82

Даите малко информациа как се отваря емулатора от дистанционото,каде се намира в менюто на приемника,как се вкарват ръчно ключетата,втори ден се ровя но него откривам.Предварително благодаря.

Can.82

Здравеите,имам Max s12 hd днес му включих интернет,ако някои може да ми помогне за настроиките на емулатора и шеринг.Имам 2 антени насочени кам Астра 19.2Е и Хелас 39ЕПредварително благодаря.

BOBIKAT

С програмата дето я даде колега по-горе е доста лесно и удобно, спрямо ЮСБ-то и флашката.

Can.82

Имам е инсталирна ,но по нататък как да стартирам емулатора и шеринга.Даи малко повече информациа ще ти бъда благодарен.

BOBIKAT

Еми като имаш програмата, ти качи ли си софткам.кей? Нали това ти беше първия пост и въпрос. Шер-а ако имаш линии, иначе без билет не пее.

tedy58

Сега ако някой каже начин да се ресетне хардуерно ... (не с дистанционното).
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

Antonio

На този приемник могат ли да се вкарват на ръка ключове от дистанционното на канали които вървят на ЕМУ,и ако да по какъв начин.
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Тато

Инсталираш си софткам.
1.Ccam client setup
2.конфигурационни фаилове
3.softcam.key
4.редакция с червения бутон

Antonio

Цитат на: netman;137062Такам, относно приемника говорих с вносителя и :

1. Назъбените субтитри ще бъдат фикснати до 4-5 дни.
2. За момента няма подръжка на бг субс на .мкв-тата, предвижда се такава  скоро (изпратени са съответните файлове до разработчиците).
3. Забиването на канал с пин код на салата бг се оправя като се сложи  картата в конакс модул и се изключи matutity rating от менюто на кама.
4. ави подръжката е проблемна от лицензна гледна точка за жълтурите :D
Решен ли е вече проблема.
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Can.82

Имам този приемник,работи много добре на шеринг

BOBIKAT

Само на моя ли приемник има опцията да се добавят ирдето и крипто линии в софткам.кей? Опитах да прехвърля и файл от нет-а, но  в меню ба примника като отида на софткам.кей и ми показва само I & W линии.;;601

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания