Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Optibox CX ULTRA HDMI PVR READY

Започната от Vencism, Декември 20, 2011, 02:36:33 PM

« назад - напред »

Vencism

Здравейте

На този приемник исках да кача ключове-Вече два часа ми изписва -Изчакайте зареждането на ключове
Това нормално ли е?

Поздрави

отчето

здравеите ,един много странен въпрос що за модулациа е това чудо  dvb-s2 8psk/acm mersi

ТЕХНИКА

Рестартирай го и потърси други ключове.Не става с всеки произволно избран;)
20 годишен опит в сферата на сателитната телевизия!

ТЕХНИКА

Цитат на: отчето;134123здравеите ,един много странен въпрос що за модулациа е това чудо  dvb-s2 8psk/acm mersi
Спорт Италия вече е фрий за да не се мъчиш с невъзможни неща;)
20 годишен опит в сферата на сателитната телевизия!

4oker

не мога да намеря код за ключ редактора,или се работи само с флашка.поздрави
Нищо не знам,само се уча

отчето

здавеите,моля малко за помощ -проблема е ,като влезна в емулатоа за бис кей и поставя  ключа на мятото какала се отваря но при рестартиране на приемника кюча се изтрива къде бъркам мерси

Динко

Цитат на: 4oker;149367не мога да намеря код за ключ редактора,или се работи само с флашка.поздрави

8282;;650
За някои сателитната техника е само хоби.

CRIME

Цитат на: отчето;149371здавеите,моля малко за помощ -проблема е ,като влезна в емулатоа за бис кей и поставя  ключа на мятото какала се отваря но при рестартиране на приемника кюча се изтрива къде бъркам мерси

Бъркаш че го рестартираш ;;650

4oker

Цитат на: Динко;1494158282;;650
и тамкъде се влиза ,виждам настройки за шер с програма , не виждам редактора да няма под меню.поздрави
Нищо не знам,само се уча

отчето

колеги благодаря ви,но с 8282 се влиза в менюто на бис  правя опит да го запаметя с ентер но понякога като забие го ресет и тогава изчезват къде бъркам мерси

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания