Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Относно рекламите

Започната от Ники, Декември 06, 2011, 10:54:32 PM

« назад - напред »

Ники

Здравейте, Колеги
тук искам да дам малко пояснения относно рекламите на другите фирми във форума.
Както знаете, до преди 3 месеца, във форума се рекламираше само онлайн магазина на нашата фирма - скай дигитал.
тъй като и клиенти а и колеги ме питат. "няма ли да ни падне оборота по този начин за сметка на другите фирми"
Отговора е: Разбира се че ще има клиенти които вместо да купят от скай дигитал дадена стока  ще я купят от друга фирма правеща реклама във форума и по този начин нашата фирма скай дигитал  ще загуби клиенти.
Дали ще успеем да компенсираме загубата на клиентите с приходите от рекламата - само бъдещето ще покаже, за сега само можем да гадаем.
Защо предприехме тази стъпка - ще Ви обясня скоро и това
За сега мога да кажа само че търся благоприятен изход от създала се за мен  ситуация

По този начин,
дадохме възможност фирми които се отнасят коректно с клиентите си /поне доколкото аз знам/ да направят реклама в нашия форум.
Идеята е крайният клиент да стигне директно до вносителя на дадена стока и да си я купи директно от него, затова и направихме бързите линкове с картинките с лого на стоките които се внасят от съответните фирми.
С някои от фирмите / но не още със всички/ съм говорил да правят отстъпки на Вас модераторите ако решите да купувате стоки от тях.
сега е пробен период и в началото на януари ще разбера коя фирма е доволна от рекламата и коя не е доволна и коя ще продължи да рекламира и коя няма да продължи и тези които останат, ще се разберем с тях да Ви дават стоки когато пазарувате с намаление от цената.

В този раздел " Магазини за сателитна техника" могат да пишат само фирмите предлагащи сателитна техника - те са оцветени в тъмно синьо, там обикновения потребител не може да пише, може само да чете така че там не могат да стават дискусии а може само да се презентира дадена стока или да се съобщава някаква новина /това е само информационна част на форума/
някои от фирмите пишат и в раздела за дискусии, където могат да пишат всички, други фирми не искат да пишат там и пишат само в информационния раздел да си презентират стоките.
В общи линии сега обяснявам на фирмите как да използват форума, така че трябва време за да се включат всички активно.

Хиена

Този http://dtv-bg.com/showthread.php?t=23067 оторизиран ли е да рекламира тук ?
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Ники

Сори за закъснението на отговора.
не е оторизиран.
пуснах му лично с моя телефон и му писах да ми се обади или да даде той телефон за връзка
но тъй като не се обади му преместих обявата.
така че не е оторизиран
.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания