Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Сони или Самсунг

Започната от ЦакиД, Ноември 10, 2011, 03:16:06 PM

« назад - напред »

Дедал

По тъпи коментари ,от тези за статията ,отдавна не бях чел ,а това :
"ВСИЧКО вече е ЛЕД!!!
А както знаеш - лед е технология на Сони - ОРГАНИЧНИ ПЛАСТОВЕ БОЯ!!! Които при различно напрежение (стотни от волта) светят по различен начин! "
 ,просто изби рибата!:hammer::o080::o080:

civica

Колега , не се впрягай толкова , продажбите им на ТВ невървят както им се иска и затова са готови на всичко - нов вид ТВ - еми айде , чакаме го !! ;) Но дотогава ще купуваме и от конкуренцията ! :;803

А и още нещо - LED и OLED са две различни понятия и технологии !!

light-emitting diode (LED)
organic light-emitting diode (OLED)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Хоризонт

Цитат на: Дедал;128400По тъпи коментари ,от тези за статията ,отдавна не бях чел ,а това :
"ВСИЧКО вече е ЛЕД!!!
А както знаеш - лед е технология на Сони - ОРГАНИЧНИ ПЛАСТОВЕ БОЯ!!! Които при различно напрежение (стотни от волта) светят по различен начин! "
 ,просто изби рибата!:hammer::o080::o080:

сони преди две три години направиха панел дето се сгъва, разгъва, огъва и тнт и въпреки рекламата още го няма на пазара!
Сони специално за телевизорите все още лежат на отминалата слава от времето на тринитрона и големите реклами и все още не са в твърде в час. Да са живи и здрави тия от самсунг за братската помощ!
;;573
;;513

archibal

Сони е на светлинни години преди всички останали. Това, че нямат "нормален" плеър е разбираемо след като държат половината Холивуд, а орязания плеър е един вид защита от пирати. :worry:. Защото който иска да си гледа легално 3D филми ще си купи един Blu-ray player и ще си ги гледа на всяко Сони. А за тези които казват, че екраните ги произвежда Самсунг ще кажа, че завода е общ между Самсунг и Сони. Един телевизор не е само панел, никой не казва нищо за процесора и тунера ;), ама кой ти разбира от военна музика, важното е на флашките да вървят филмите ;;650

civica

И Сони стават , разбира се , но не са това което бяха ! А процесора дали е техен - тяхно е гръмкото наименование и софтуера , може би , но не ми се спори , важен е крайния продукт , в който има какво да се подобрява ! Аз никога не съм държал на вградения медиен плеър , хубаво е да го има , но с външен е по-добре !

Джак

Цитат на: archibal;128510Сони е на светлинни години преди всички останали.
А в какво се изразява преднината им?
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

civica

В това , че не са почнали да правят и плазми , че и те няма да се продават , както им се иска ! :D  Да пуснат някой ТВ с OLED матрица , но цената ще е " солена " за нашия пазар !  ;)

yavoor

Аз пък мисля, че Филипс са на върха, но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него.

jassen

Съвсем скоро бях в един специализиран сервиз за ремонт на ТВ. Занимават се само със: Сони, Филипс и Панасоник.
Та след кратък разговор хората от сервиза споделиха, че от трите марки Сони давали най малко проблеми.
Лично аз имам три телевизора на Сони. Най старият е на шест години, а последният на една. Да чукна на дърво, досега никакви проблеми. (Повода да посетя сервиза беше съвсем друг)
А това, че Сони не четат всички формати от флашка - за тази работа си има мултимедийни плеари. Другото е компромис.
Както каза по горе колегата archibal - в един телевизор има много по важни неща от това какво върви от флашката.

civica

Това сигурно е така , но аз досега не съм носил ТВ в сервиз за ремонт , а съм имам доста марки и все някои ги имам и си работят и то без проблем !  ;)

uniqad

Има два начина да се сдобиете с най-добрия европейски 3D телевизор в  момента. Единият е да бръкнете дълбоко в портфейла си и да отидете до  най-близкия магазин за техника. Другият е да се включите в гласуването  за най-добрите устройства за развлечение в България за 2011 година. С  няколко клика в сайта на HiEnd Entertainment Product Awards 2011 ще си  осигурите място в томболата, чиято голяма награда е именно най-добрият  3D телевизор според EISA – 46-инчовият Philips 46PFL9706H!

Всяка година издателство HiEnd отличава най-добрите технологични  продукти за развлечение за последните 12 месеца. Текущата 2011 година не  е по-различна в това отношение. Петата поред кампания HiEnd EPA, вече  стартира и както досега гласуването в нея е в ръцете на потребителите.  Всеки може да даде своя вот за устройствата, които най-много са го  впечатлили, и да се включи в томболата за призовете на Philips. Общо  шестима участници ще отнесат у дома малко преди Коледа някоя от следните  награди:

•    Страхотен 46" 3D телевизор Philips 46PFL9706H с Ambilight технология,  създаваща цветен светлинен ореол около него в зависимост от доминиращите  на дисплея цветове
•    Чифт безжични слушалки Philips SHC8575
•    Два чифта мини слушалки Philips SHO9577GB
•    Два чифта разтегливи слушалки Philips SHO9567

Мястото, където можете да подкрепите своите фаворити в ,,5-ите годишни награди за най-добрите устройства за развлечение", е тук.

Източник: kaldata
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

civica

Е , това наистина " нЕма логика " да е тук ! Като ти се пише , отвори си тема и действай или поне направи така , че поне да е по-темата ! :D

uniqad

Ееее , не се ядосвай, правя квот мога сега;;602
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

civica

Правиш , но не е по темата !! И не се ядосвай , че нема логика ! :worry:

xariss_44

Цитат на: uniqad;128570Има два начина да се сдобиете с най-добрия европейски 3D телевизор в  момента. Единият е да бръкнете дълбоко в портфейла си и да отидете до  най-близкия магазин за техника. Другият е да се включите в гласуването  за най-добрите устройства за развлечение в България за 2011 година. С  няколко клика в сайта на HiEnd Entertainment Product Awards 2011 ще си  осигурите място в томболата, чиято голяма награда е именно най-добрият  3D телевизор според EISA – 46-инчовият Philips 46PFL9706H!

Всяка година издателство HiEnd отличава най-добрите технологични  продукти за развлечение за последните 12 месеца. Текущата 2011 година не  е по-различна в това отношение. Петата поред кампания HiEnd EPA, вече  стартира и както досега гласуването в нея е в ръцете на потребителите.  Всеки може да даде своя вот за устройствата, които най-много са го  впечатлили, и да се включи в томболата за призовете на Philips. Общо  шестима участници ще отнесат у дома малко преди Коледа някоя от следните  награди:

•    Страхотен 46" 3D телевизор Philips 46PFL9706H с Ambilight технология,  създаваща цветен светлинен ореол около него в зависимост от доминиращите  на дисплея цветове
•    Чифт безжични слушалки Philips SHC8575
•    Два чифта мини слушалки Philips SHO9577GB
•    Два чифта разтегливи слушалки Philips SHO9567

Мястото, където можете да подкрепите своите фаворити в ,,5-ите годишни награди за най-добрите устройства за развлечение", е тук.

Източник: kaldata
.........и накрая телевизора го печели братовчеда на организатора?!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания