Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Сони или Самсунг

Започната от ЦакиД, Ноември 10, 2011, 03:16:06 PM

« назад - напред »

Досев

Цитат на: ЦакиД;128278Хубавото на Сони-то е че има интернет

Така е - само Сони имат интернет!  ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]

Досев

Цитат на: civica;128929Има и по-нова версия на ТМТ /Arcsoft TotalMedia Theatre Platinum 5.0.1.80 / , а и ми се струва че нещо бъркаш ! ;;601

Аз си инсталирах преди няколко дни Тотал Медия Театър Платинум 5.0 1.87  и не мога да го изкарам на икона  - стои само в старт менюто на Уиндоус 7 -мицата ми :s103
[SIGPIC][/SIGPIC]

BOBIKAT

Цитат на: Досев;128962Аз си инсталирах преди няколко дни Тотал Медия Театър Платинум 5.0 1.87 и не мога да го изкарам на икона - стои само в старт менюто на Уиндоус 7 -мицата ми :s103
Майче по време на инсталацията се питаше дали да праща на деслтопа и лентата или не. Отиваш на Старт, Програм файлс, търсиш "Арксофт ..." от там десен бутон на иконата и "Сенд до десктопа".
In the beginning was dark, and then bang...

Iliyan N

Цитат на: Досев;128958Така е - само Сони имат интернет!  ;;573
Няма такава песен :lol15:

ЦакиД

В крайна сметка надделя
http://www.technopolis.bg/b2c/details//11874/P11090104/3D-%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80-SAMSUNG-UE-40D6510 Благодаря на всички които се включиха в темата.

civica

Е , честито , че и с бял корпус !!  ;;650
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

ЦакиД

Вижда се пИрфектно . Единственото което ме безпокои е че 6-та серия на Самсунг  3Д работи на половин резолюция но като издърпам сега Хари Потъра ще се види за какво става дума. Просто ми писна да чета и сравнявам

civica

Че колко ТВ-та работят на пълна 1080р 3Д резолюция и колко струват ??   ;;601  И за да има реален 3Д ефект се иска голям екран и подходящо разстояние за гледане , освен очилата ! ;)

Пламен Пловдив

Изобщо целия спор за мен е като да сравняваш Кадилак и Дачия( със сигурност SONY-то не е Дачията) вярно-ако погледнеш реално и Кадилака и Дачията са коли, а и Дачията има добри страни, но в сравнение с Кадилак - :)))))))))))) Аз лично никога не бих си купил техника, различна от SONY, освен ако просто не я произвеждат!

civica

Колега , спор няма , а и сагата приключи - избора е направен ! От Сони , ако ще си купувам нещо , това е ТВ или видеокамера , може би , но пак не е сигурно  - нищо друго ! ;)

ReVo

Цитат на: ЦакиД;129268Вижда се пИрфектно . Единственото което ме безпокои е че 6-та серия на Самсунг  3Д работи на половин резолюция но като издърпам сега Хари Потъра ще се види за какво става дума. Просто ми писна да чета и сравнявам

Честито! Сега ако вземеш и един конакс модул с карта може да запалиш и СателитаБГ, иначе само free програмите.
Сони бяха СОНИ, когато имаха Тринитрон, сега вече са едни от многото, които правят телевизори.
IPBOX 9000 HD, IPBOX 910 HD, IPBOX 200S, 2x DM500S, 2x 90 cm + 2x motor, 120 cm + motor, 80 cm - 75E

mapukama

Имам KDL-46EX710 подсветката му е отвратителна(неравномерна). Когато я настроиш повече от половината и от двете страни ти светват две линии което доста дразни(особенно на тъмен фон) , ако я намалиш пък тогава нищо не се вижда. Абе тъпа работа и аз доста четох преди да го купя ама не отчетох този факт, че LED подсветката трябва да е равномерна иначе за к'во ми е този MEGA контраст като не мога да го използвам. Сега си давам сметка че по добре си бях със стария LCD панел. Определено не си заслужава 3000 хил. лева които съм дал преди време. Мисля че може да се обърне сериозно внимание на ФИЛИПС. За жалост по-хубавите модели вече са цифра. Късмет.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания