Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продавам микро SDHC 8GB карта-памет , клас 4

Започната от civica, 25-08-2011, 20:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

civica

Артикул: микро SDHC карта-памет Dane-Elec 8GB , клас 4

Характеристики: чисто нова , фабрично запечатана , made in JAPAN

Дефекти: няма

Гаранция: не / иначе 10години /

Допълнителна информация: запечатана в блистер , оригинал

Снимки: няма , но пращам при интерес

Цена: 30 лв

Изпращане и транспорт: с Еконт , но ми се струва неизгодно . Но ще намерим решение при сериозен интерес .

За контакти: 0889625970
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Vesko_B

Преди 6 часа си взех чисто нова микро SDHC Kingston 8GB , клас 10 с две години гаранция и преходник към SD за 22 лева от един пловдивски магазин за компютри. Ти сам си направи изводи за твоята цена макар и made in JAPAN.

Ето още един пример: http://www.reset.bg/catalog/14/1414/1414201/
-

civica

И какво да ти кажа ? В Варна няма такава оферта , просто тази карта ми е излишна и тя си има адаптор към SD . И какво и е на цената , като има и карти клас 2 над 40лв !

http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/397689/P11050401/Memory-картa-SANDISK-MICRO-SD-CARD-8GB .

netman

Колега кога във Варна закриха офиса на Жар ;;573

И аз Януари си купих подобна карта за 32лв, но сега реалната й цена е около 15лв щото има още 17 месеца гаранция (не продавам, просто уточнявам) ;;650
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

gentu

Цитат на: netman;116259И аз Януари си купих подобна карта за 32лв, но сега реалната й цена е около 15лв щото има още 17 месеца гаранция
-и да уточним още веднъж - неговата НЯМА гаранция и за това реалната цена е към 10лв.!!!:D:D:D
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

civica

Пак се почна ! Кажете откъде да си купя точно такава , макар и без гаранция , за 10 лв ?
Това е като колите втора ръка - все е кола , но цените им са различни !  :D

Ако някой от вас ще я купува му я давам за 22 лв ! Но спам - не ми трябва !  :worry:

gentu

Запази си я за МР3-ката , за там става!
(и ми прочети подписа Фнимателно и полека:D:D:D)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Чък Норис

Цитат на: Кукуруку;116226Ето още един пример: http://www.reset.bg/catalog/14/1414/1414201/
Де*а прецакал съм се, аз адата-та я взех за 21лв без адаптер :hammer:, хубаво, че имам няколко. :D

ПП: Жалко, че закриха Ресета в Пловдив. :(

civica

Цитат на: gentu;116271Запази си я за МР3-ката , за там става!
Да става и затова имам 3 такива по 16GB и 3 пo 8GB и две мп3-ки - едната с 4ГБ , а другата с 8ГБ памет от най-доброто на пазара - SanDisk Sansa -  Fuze и Clip + ! :D:D И ако ти се чете - чети моя подпис ! :worry:

civica

Нова по-ниска цена - 25 лв ! Желаещи ?  ;)

netman

Гоуем си оптимист обаче ... чисто нова с 2 годни гаранция е 20-22лв ... абре и напоследък мн обяви - замирисва ми на тестяна варненска ралта ;;573
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

civica

Намирисва на спам ! Ако няма какво смислено да кажеш си замълчи ! Не ми говори за изобщо , а за конкретната марка ! Ако има две коли на еднаква цена , но едната е Голф3 , а другата АудиА3 - коя избираш ? :D

А и не съм фен на диалекта ти - в форума се ползва български по правило !  :worry:

Veskop

Цитат на: civica;116628Ако има две коли на еднаква цена , но едната е Голф3 , а другата АудиА3 - коя избираш ? :D  
зависи къде си!В Пеуник грабват Гоуфо без да се замислят ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

civica

За там е ясно ! Тях не ги броя !  :s104

civica

Имам още една , чисто нова , пак 8ГБ клас 4 , made in JAPAN , OEM , но не е опакована в блистер и не е брандирана - 15 лв ! Някакви коментари по тази цена ? ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания