Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

AChechev

Като гледам по моя Атлас 200,не е.Незнам за Атлас 100.

njor

Еийй голямо мерене стана тук еийй. ;;573
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

valseat

Цитат на: njor;448321Еийй голямо мерене стана тук еийй. ;;573

Ама ти не си ли разбрал.........че аз съм против ;Дзмубата;/ ;цеЦО'.е така за 'ташака  ...Аз знам,че той знае повече от мен.

dzumba

И накрая винаги някой става за ташак!

Цитат на: valseat;448289Защо  е на анг. език денят от седмицата а не на бг. език? В кой имидж няма бг. език? .... А ти обичаш openpli ... доколкото си спомням.:)
Най големите кретени си пускат меню на български!Аз пък обичам английския!Разбирачите го предпочитат!

Цитат на: AChechev;448309Като гледам по моя Атлас 200,не е.Незнам за Атлас 100.
Атлас 100 има ли HD?

Neo64

Сеата,
имаш ли Сеат , щото аз моя FR днес му смених маслото в Motor Dye.
Нали сериозно не мислиш , че дзумбата ползува Атласа , дето го има за тия тъпотии, може да кажа един от първите 200HD, още у БГ не я знаеха тази марка, или поне не беше още на мода ,надявам се знаеш , кой е съсобственик с алжирците , не без известните от TECATEL/Кандо и Хулиус/
И шотовете са или от Ву , Мутант или Октагон , сите 4К
И тия франсетата освен за минетите , не стаат за никъв друг чеп.
Нямам и пунетера идея , кво ги дъвчете кво човъркат:s101

valseat

Цитат на: Neo64;448339Сеата,
имаш ли Сеат , щото аз моя FR днес му смених маслото в Motor Dye.
Нали сериозно не мислиш , че дзумбата ползува Атласа , дето го има за тия тъпотии, може да кажа един от първите 200HD, още у БГ не я знаеха тази марка, или поне не беше още на мода ,надявам се знаеш , кой е съсобственик с алжирците , не без известните от TECATEL/Кандо и Хулиус/
И шотовете са или от Ву , Мутант или Октагон , сите 4К
И тия франсетата освен за минетите , не стаат за никъв друг чеп.
Нямам и пунетера идея , кво ги дъвчете кво човъркат:s101
Опитах да те разбера , няколко пъти ама не можах. А Аз карам хонда/ голема/.

И имам професионална шофьорска книжка и мога да карам и тролей от 1980г.

dzumba

Цитат на: valseat;448347Опитах да те разбера , няколко пъти ама не можах.
А си тръгнал франсетата да пипаш!

valseat

Абе Дзумба .... колко пъти да кавам, че не мога да се сравнявам с теб.

Ама за некои неща не съм съгласен с теб.

Neo64

Щом дзумбата не разбираш , за мен ще ти коства много явно е :), а за Хондата , нали гледаш Ф1 , моя Алонсо иска да си пререже вените

valseat

Цитат на: Neo64;448351Щом дзумбата не разбираш , за мен ще ти коства много явно е :), а за Хондата , нали гледаш Ф1 , моя Алонсо иска да си пререже вените

Е какво ще ми коства за шибаната хонда ?  Ще купя друга Honda? И тО мога да го направя още утре, без да продавам другата HONDA? И То съм пенсионер!

Зарко, гледам ,че си в сайта.  Кажи им ,че не лъжа/ ти няма как да знаеш, ама съм точен./

Neo64

Това го разбрах, ама не разбирам тъпите франсета , кво толкова се натягате на тия Лайза Минели и изписахте 50 страници, а и спора ти с дзумбата е труден за възприемане

valseat

Цитат на: Neo64;448362Това го разбрах, ама не разбирам тъпите франсета , кво толкова се натягате на тия Лайза Минели и изписахте 50 страници, а и спора ти с дзумбата е труден за възприемане

Спора ми с Дзумбата е труден  ..ама той е специалист.  Е да глупаво е като помисля...:)

AChechev

Цитат на: dzumba;448334И накрая винаги някой става за ташак!

Най големите кретени си пускат меню на български!Аз пък обичам английския!Разбирачите го предпочитат!

Атлас 100 има ли HD?
Мисля че има MPEG 4,Атлас Е няма.

Neo64

заркопопов

Цитат на: valseat;448361Е какво ще ми коства за шибаната хонда ?  Ще купя друга Honda? И тО мога да го направя още утре, без да продавам другата HONDA? И То съм пенсионер!

Зарко, гледам ,че си в сайта.  Кажи им ,че не лъжа/ ти няма как да знаеш, ама съм точен./

Естествено,че си точен:)
Повечето канали и аз ги нямам,но не ме и интересуват.Дзумбата сигурно и той не ги гледа ама за "Спорта"

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания