Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Франсетата какво пипат на 19Е?

Започната от moreg, 04-08-2011, 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

bademos

Не,  Дзумба гледам модул с карта и не шервам нищо - не мога и не знам как става. Модул с карта директно в телевизора и в приемник съм гледал Амико 7900. А за 3-ката си купих специално Атлас, ама и там не става напоследък - това е .

AChechev

Е и тройката тръгна,наред с 1 и 2.

bademos

От къде - от 5 не работи , може би от 19 или...?

bademos

Даааа, работят и от двете места с В128;;650;;650;;650

valseat

Цитат на: bademos;447803Даааа, работят и от двете места с В128;;650;;650;;650
ама не се знае ,до кога ще работят.:)

Аз  мога да пусна поне 20 грограми /френски/.

valseat

Цитат на: dzumba;447654E да де,ама не си конкретен!Питам те кой е идента,не казваш,кажи че е карта с модул или оригинален ресивер,предполагам от 13!Не е важно,ти какво гледаш и искаш,тук споделяме как става.Има и бели карти,които се програмират за двата канала от 13,но добирането то файла е мираж!Валсеата може да се напие от мъка,като казваш ,че ги гледаш!Темата е, какво пипат франсетата,ако си с оригинална,теб не те пипат!

!Валсеата може да се напие от мъка,като казваш ,че ги гледаш
Пак си се объркал!
Да пускам ли шотове,които ги нямаш?

dzumba

Със сигурност ги нямам твойте шотове!Пусни ги,да видиме!

valseat

Цитат на: dzumba;447847Със сигурност ги нямам твойте шотове!Пусни ги,да видиме!

Аз знам,че ги немаш някои от тях.... като да речеме TF1,W9,M6:) и др./ а и преди няколко дни ти пусках и други шотове/. Има и още ама предполагам,че те излизат и при теб.:) Аз споря с теб затова, че не можеш да покажеш повече шотове от мен без Атлас на френските канали.

valseat

A тази iConcerts имаш ли я някъде/ може и да не е от сателит както е при мен/?:)

dzumba

Че аз не знам ,как се пуска шот от Атласа бре!
Цитат на: valseat;448278Аз знам,че ги немаш някои от тях.... като да речеме TF1.....
Трябва да се застрелям,сульо и пульо ги гледа тия!

Цитат на: valseat;448279A тази iConcerts имаш ли я някъде/ може и да не е от сателит както е при мен/?:)
А за тая баш имам и карта!

valseat

Добре ! Като ги гледат всичките.... пусни ти шотове само на 3 канала. France 2HD, W9HD  и France 5HD.

dzumba

Срам ме е,тия никога не са ми спирали бре!

dzumba

;;638

valseat

Абе не ти вервам ...ама така да е.:)Пусни тогава М6 Music HitsHD и MTV Hits France HD !:)

valseat

Цитат на: dzumba;448287;;638

Добре! Виждам ама как ще ме убедиш,че това не е от Атласа? Защо  е на анг. език денят от седмицата а не на бг. език? В кой имидж няма бг. език? .... А ти обичаш openpli ... доколкото си спомням.:)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания